עבור לתוכן

כרטיסי מסך ייעודיםלעבודה בגרפיקה

Featured Replies

פורסם

היי אני סטודנט שמחפש כרטיס מסך רק לעבודה גרפיתב תוכנות פוטושופ, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). בלי משחקים. שמעתי על ה QUADERO (בטח אייתתי את זה לא נכון) ורציתי לדעת :

1. אם יש עוד כרטיסים ייעודים אחרים?

2. האם שווה לקנות אותם כי נאמר לי שהם מיושנים מעט וכריטיסים מהדור האחרון זולים יותר וטובים יותר

נ.ב. הייתי מוכן להוציא עד 1000 ש"ח (רק אם נחוץ).

תודה

באמת אחלה פורום

פורסם

ברוך הבא לפורום ידידי

אז ככה.לשוק הכרטיסים הלא משחקיים יש לך שני שמות

ATI FIREGL

NIVIDA QUADRO

שורה תחתונה - צרכים מול תקציב ואתה מדבר איתי על 1000 שקלים.בסכום כזה אתה יכול לקבל דגם בסיסי של אחד מהסדרות האלה.

יש לך אפשרות לחריגה??.כי ההפרשים בין הבסיסי לבינוני הם לא כל כך גדולים.

פורסם
  • מחבר

ברור תמיד יש מקום להתגמש.

פורסם
  • מחבר

בדקתי באתר שהמלצת ובאמת לראשונה ראיתי שאפשר באמת להזנין את FIREGL שלא כמו בחניות אחרות שבדקתי. אבל עדיין אני לא יודע מה משתלם יותר כי הרוב המליצו לי על QUADRO או לקנות כרטיס מסך רגיל(לא ייעודי) כמו 2600PRO וכדומה.

אני מחפש תמורה טובה למחיר שיהיה טוב לעבודה על photoshop, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד)

והאמת שאני אבוד.

פורסם

אם אתה לא הולך לעבוד עם תוכנות גרפיות כבדות כל כרטיס יתאים לך.קוואדרו נדרש במידה ואתה הולך לעבוד שעות על שעות עם שירטוט באוטוקאד

או תוכנות גרפיות כבדות.כרטיס מסך רגיל יכול לשרת אותך יפה מאד מאחר ואתה צריך את המחשב יותר לעבודה ולא למשחקים.

בשימושים שלך יותר חשוב זיכרון גבוה ומעבד חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים