עבור לתוכן

נייד למשחקים ומולטימדיה עד 8.5K, האם כדאי XPS M1530 או MSI GX600?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש את הנייד האולטימטיבי למשחקים ומוטלימדיה בשימוש דיי כבד, התקציב הוא 8.5K.

2 המועמדים הסופיים בנתיים הם:

1. MSI GX600 ידוע לי על הבעייתיות שזה מאייבורי אבל מבחינת התמורה לכסף אין תחרות, יש פה אנשים שרכשו את הנייד הזה ויכולים לתת חוות דעת?

2. האפשרות השניה כבר הרבה יותר יקרה אך גם ידועה ואמינה וכולל שירות ואחריות טובים יותר, DELL XPS M1530

מישהו קנה את הדגם הזה באתר הזה ויכול לתת לי חוות דעת?

אשמח לשמוע אם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב, רצוי מחשב ללא מערכת הפעלה, הכולל תיק, עכבר, 2GB RAM, הארדיסק עם עדיפות ל-7200 וכרטיס מסך 8600GT.

תודה

פורסם

לגבי ה GX600, המחשב עצמו נחמד, הרבה פיצ'רים, נראה לא רע, ותמורה באמת טובה ביחס לכסף. אבל-

צריכת הסוללה שלו גבוהה יחסית, המקלדת לא בדיוק הכי נוחה, המסך בינוני-משהו.

זה בלי שום קשר לעובדה שהאחריות והשירות הם של אייבורי.....

אגב, בשביל לקבל אותו עם T7500 ו 3 שנות אחריות תצטרך להוסיף איפושהו בסיבות ה 600 שקל, בשביל שישתווה מבחינת מפרט ל XPS.

XPS- איכות בניה מצוינת, מקלדת נוחה, כל חיבור אפשרי, קל מאוד, יחסית, זמן סוללה ארוך, אחריות במקום טוב עם מעבדות מקצועיות.

ההמלצה שלי היא מן הסתם להתרחק מאייבורי, אבל באמת שכאן זו החלטה קשה.

חבל שהורידו את ה inspiron 1520 של דל עם ה 8600GT, עלה בסביבות ה 7000, והיה כנראה האופציה הטובה ביותר בארץ מהבחינה הזו :\

פורסם
  • מחבר

בטוח שאפשר לשדרג את המעבד וההארדיסק של ה- MSI באייבורי?

האם זה נכון ש-7200 בנייד מתקלקלים הרבה יותר מהר מ-5400? (בצריכת חשמל אני מניח שהם גם זוללים הרבה יותר)

ראיתי בפנדה שיש עדיין את ה- 1520 עם 8600GT באזור ה- 7800, אתה אומר שזה לא במלאי כבר?

פורסם

לגבי ה GX600, המחשב עצמו נחמד, הרבה פיצ'רים, נראה לא רע, ותמורה באמת טובה ביחס לכסף. אבל-

צריכת הסוללה שלו גבוהה יחסית, המקלדת לא בדיוק הכי נוחה, המסך בינוני-משהו.

זה בלי שום קשר לעובדה שהאחריות והשירות הם של אייבורי.....

אגב, בשביל לקבל אותו עם T7500 ו 3 שנות אחריות תצטרך להוסיף איפושהו בסיבות ה 600 שקל, בשביל שישתווה מבחינת מפרט ל XPS.

XPS- איכות בניה מצוינת, מקלדת נוחה, כל חיבור אפשרי, קל מאוד, יחסית, זמן סוללה ארוך, אחריות במקום טוב עם מעבדות מקצועיות.

ההמלצה שלי היא מן הסתם להתרחק מאייבורי, אבל באמת שכאן זו החלטה קשה.

חבל שהורידו את ה inspiron 1520 של דל עם ה 8600GT, עלה בסביבות ה 7000, והיה כנראה האופציה הטובה ביותר בארץ מהבחינה הזו :\

מצטער שאני מתפרץ לדיון - אבל פיקה למה הורידו אותו?

פורסם

1- ניופאן קיבלו בלעדיות על הייבוא של כל המשפחה של Inspiron 1520 ככה שאת רוב הדגמים עכשיו קשה למצוא

2- האפשרות ל 8600GT הושמטה מדל עצמם, כי הדגם צבר פופולריות ברחבי השוק התובעני יותר, ופגע במכירות של ה XPS.

דל הוציאו את ה 1525 למשתמש הביתי (שמגיע אך ורק עם ה X3100) והורידו קצת את מחירי ה XPS בשביל להעלות את הפופולריות שלו.

Triple-Z

אכן 7200RPM מתקלקלים מהר יותר, מתחממים יותר, ודורשים יותר זרם.

אם תתקשר לפנדה, או לכל חנות אחרת, כנראה יגידו לך שאין מלאי.

כדאי לנסות להתקשר לחנויות שעדיין מפרסמות את המחשב באתר שלהן, אם נשארו כמה יחידות, הרווח כולו שלך.

-אגב, המחיר שלו בפנדה הוא כ 7400 ש"ח. מה שראית ב 7900 זה עם 4 ג'יגה זכרון.

פורסם

Triple-z, ערב טוב.

איפה שמעת ש דיסק קשיח מהירות 7200RPM נהרס יותר מהר מ 5400RPM, זה ממש לא נכון. מה שכן יכול להיות בגרסאות ספציפיות ב חברות שונות, אבלל ממש לא כולם. כך סתם לידיע! 8)

בנוגע ל INSPIRON 1520 ממליץ מאוד, כמובן שיש לו המון גרסאות ולא על כולן.

[glow=red,2,300]נ.ב.[/glow] הוא עדיין במלאי אבל לא בכל החנויות!

בברכת חורף חם לכולם, דימי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים