פורסם 2008 בינואר 2817 שנים שלום לכולם,אני רוצה לקנות מחשב לחדר ואין לי מושג איזה אני צריך אז אני מקווה שאני אוכל להיעזר בכםאני רוצה בחדר גם טלויזיה וגם מחשב, בהתחלה חשבתי לקחת מחשב רגיל ולחבר אותו לטלויזיהבכלל לא חושבתי על מדיה סנטר כי חשבתי שהמחירים בשמיים אבל נראה לי שעכשיו עם המחירים של הHTPC אולי זה כן יהיה אופציה טובה..מבחינת שימוש זה לא המחשב הראשי אלא רק לגלישה, שמיעת מוזיקה ולראות טלוויזה וסרטים (למרות שאני בקושי רואה)חשוב שיהיה לו תקשורת WIFI כדי להתחבר לרשת בבית ותקשורת BT חשובה לי כדי שישמש לי כדיבורית שאני בחדר עם הPDAמבחינת הרד דיסק, תכלס אני לא אשתמש יותר מ100 ג'יגה (וזה גם ממש בהגזמה) זיכרון אני לא אתפשר על מתחת לג'יגה כדי שהמערכת תעלה נורמלי, אם זה הכרחי אני אשים גם יותר לפי המלצות שלכם...הוא צריך להיות שקט ונחמד אם גם יהיה מעוצבלגבי תקציב.. זה צריך להיות הכי זול שעונה על הצרכים האלה בצורה טובהציוד הקפי: בינתיים יש לי טלויזיה 21" אבל אני רוצה לקנות LCD 32" אבל בינתיים רק טלויזיה רגילה.. יש לי גם 2 מסכי מחשב לא בשימוש אבל אני מעדיף כמה שפחות להעמיס בחדרגם סראונדמבחינת דרישות צריך להיות איכות סבבה אני לא הולך לעשות מסיבות בחדרועדיף שיהיהו קטניםתודה רבה לכל העוזרים!!
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים ראשית, עדכן את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית יותר ותכיל לכל הפחות טווח תקציבים! אחרת אאלץ לנעול את הת'רד!דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0לא ברור אם יש לכלול במחיר מסך ואם כן מה הדרישות שלך ממנו. האם אתה זקוק לציוד היקפי?ציין בבירור בפוסט הראשון העדפות נוספות (שקט, אסטטיקה וכדומה) והפרד בין המשפטים כדי להקל על הקריאה.לאחר מכן נוכל לעזור ברצינות כי חסרים הרבה פרטים.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים ממ המחשב ישתמש בסרטים מהרשת?אתה מעוניין בניגון HD אני מניח, כי אחרת אפשר לקחת מחשב ישן ובאמת סתם לחבר לטלוויזיה אם יש כרטיס מסך עם יציאה שכזו. מחשב HTPC עם הדרישות שלך יעלה בסביבות ה2500 ש"ח. וגם זה, תלוי מה תרצה ואם המארז חשוב היופי וכו'.. תצטרך לפרט הרבה יותר, ולתת תקציב שתהיה מוכן לשלם, כמובן שנעשה מאמץ לעשות בפחות, אבל שנדע לפחות מאיפה להתחיל לרדת ולא שנעבור את הסכום ואז ננסה לרדת. חשוב לך שקט? על איזה טלוויזיה אתה הולך להציג?
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר אממ.. גם סרטים מהרשת גם DVD.. אני יודע.. אין ספק שאני יכול להסתפק גם במחשב ישן אבל אין לי, ואם אני כבר קונה למה לי לשים זבל בחדר? (בית חדש לא חרם..)לגבי המארז הוא לא כל כך קריטי אבל נראה לי יותר טוב מארז של HTPC מאשר PC רגיל (אם זה הרבה יותר יקר אז אני לא אעשה את זה)מבחינת טלויזיה, כמו שתיקנתי בהודעה הראשית, יש לי טלויזיה רגילה ומסכי מחשב אבל אני רוצה לקנות LCD32 אז אני צריך משהו שיתאים לשתי האופציותבדרך כלל אני עובד עם שני מסכים EXTENDED אבל פה לא נראה לי שצריך
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר אני צריך גם סראונדמבחינת דרישות צריך להיות איכות סבבה אני לא הולך לעשות מסיבות בחדרועדיף שיהיהו קטניםתודה
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים כן - להפסיק להקפיץ לפני שינעל הת'רד ותקבל אזהרה/הרחקה.אם היית טורח לקרוא בעיון בלינק שנתתי ולהוסיף את הפרטים החסרים כמו שצריך - כבר היית מקבל עזרה רצינית!
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מעבד:Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEMכמות: 1 - מחיר: ¤366קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Proכמות: 1 - מחיר: ¤122לוח אם:Gigabyte GA-P31-DS3Lכמות: 1 - מחיר: ¤422מארז:ANTEC NSK4480 380W Blackכמות: 1 - מחיר: ¤458קירור למארז:Zalman F3 120MM Case Fanכמות: 1 - מחיר: ¤45זיכרון:Kingston Original 1GB DDR2-667Mhzכמות: 2 - מחיר: ¤123קשיח למחשב שולחני:Western Digital 320Gb 16MB AAKSכמות: 1 - מחיר: ¤417כרטיס מסך:Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 HDMI Support Bulkכמות: 1 - מחיר: ¤523כונן אופטי:LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ¤179רמקולים:LOGITECH X-530כמות: 1 - מחיר: ¤558סה"כ: ¤3336מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/wlp726vx
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מחבר תודה רבה!כבד עלי 3300 לא כולל הרכבה ומערכת הפעלהכונן קשיח 320 זה המון לא עדיף 160?כרטיס מסך כזה זה מסט? או שאפשר להתפשר ועדיין להנות?הרמקולים נראים פצצה אבל לא כדי להסתפק ברמקולים בחצי מחיר? כי לפי מה שאני הבנתי אם אני שומע לא בעוצמה כל כך גבוהה אז אין הבדל, תקנו אותי אם אני טועהמה עם תקשורת אלחוטית? יש את זה במפרט הזה? או שצריך לקנות את זה גם? הבנתי שיש לוחות אם עם תקשורת אלחוטית בילד איןוכמה תעלה הרכבה?תודה רבה!!
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים 160 לא כדאי , הרכבה עולה 5 ש"ח , כרטיס מסך תומך HD כדי שאפשר יהיה לחבר למסך מתאים (רצית סרטים לא?). בקשר לתקשורת האלחוטית אני לא בטוח תצטרך יעוץ ממישהו אחר , אני לא מכיר מערכות סראונד זולות , אלה מעולים חכה לעוד הצעות... מערכת הפעלה תקנה מחבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.