עבור לתוכן

מחשב לחדר בשביל סרטים, מוזיקה וגלישה בסביבות ה3Kש"ח (כמה שפחות)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מחשב לחדר ואין לי מושג איזה אני צריך אז אני מקווה שאני אוכל להיעזר בכם

אני רוצה בחדר גם טלויזיה וגם מחשב, בהתחלה חשבתי לקחת מחשב רגיל ולחבר אותו לטלויזיה

בכלל לא חושבתי על מדיה סנטר כי חשבתי שהמחירים בשמיים אבל נראה לי שעכשיו עם המחירים של הHTPC אולי זה כן יהיה אופציה טובה..

מבחינת שימוש זה לא המחשב הראשי אלא רק לגלישה, שמיעת מוזיקה ולראות טלוויזה וסרטים (למרות שאני בקושי רואה)

חשוב שיהיה לו תקשורת WIFI כדי להתחבר לרשת בבית ותקשורת BT חשובה לי כדי שישמש לי כדיבורית שאני בחדר עם הPDA

מבחינת הרד דיסק, תכלס אני לא אשתמש יותר מ100 ג'יגה (וזה גם ממש בהגזמה) זיכרון אני לא אתפשר על מתחת לג'יגה כדי שהמערכת תעלה נורמלי, אם זה הכרחי אני אשים גם יותר לפי המלצות שלכם...

הוא צריך להיות שקט ונחמד אם גם יהיה מעוצב

לגבי תקציב.. זה צריך להיות הכי זול שעונה על הצרכים האלה בצורה טובה

ציוד הקפי: בינתיים יש לי טלויזיה 21" אבל אני רוצה לקנות LCD 32" אבל בינתיים רק טלויזיה רגילה.. יש לי גם 2 מסכי מחשב לא בשימוש אבל אני מעדיף כמה שפחות להעמיס בחדר

גם סראונד

מבחינת דרישות צריך להיות איכות סבבה אני לא הולך לעשות מסיבות בחדר

ועדיף שיהיהו קטנים

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

ראשית, עדכן את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית יותר ותכיל לכל הפחות טווח תקציבים! אחרת אאלץ לנעול את הת'רד!

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

לא ברור אם יש לכלול במחיר מסך ואם כן מה הדרישות שלך ממנו. האם אתה זקוק לציוד היקפי?

ציין בבירור בפוסט הראשון העדפות נוספות (שקט, אסטטיקה וכדומה) והפרד בין המשפטים כדי להקל על הקריאה.

לאחר מכן נוכל לעזור ברצינות כי חסרים הרבה פרטים.

פורסם

ממ המחשב ישתמש בסרטים מהרשת?

אתה מעוניין בניגון HD אני מניח, כי אחרת אפשר לקחת מחשב ישן ובאמת סתם לחבר לטלוויזיה אם יש כרטיס מסך עם יציאה שכזו.

מחשב HTPC עם הדרישות שלך יעלה בסביבות ה2500 ש"ח. וגם זה, תלוי מה תרצה ואם המארז חשוב היופי וכו'.. תצטרך לפרט הרבה יותר, ולתת תקציב שתהיה מוכן לשלם, כמובן שנעשה מאמץ לעשות בפחות, אבל שנדע לפחות מאיפה להתחיל לרדת ולא שנעבור את הסכום ואז ננסה לרדת.

חשוב לך שקט? על איזה טלוויזיה אתה הולך להציג?

פורסם
  • מחבר

אממ.. גם סרטים מהרשת גם DVD.. אני יודע..

אין ספק שאני יכול להסתפק גם במחשב ישן אבל אין לי, ואם אני כבר קונה למה לי לשים זבל בחדר? (בית חדש לא חרם..)

לגבי המארז הוא לא כל כך קריטי אבל נראה לי יותר טוב מארז של HTPC מאשר PC רגיל (אם זה הרבה יותר יקר אז אני לא אעשה את זה)

מבחינת טלויזיה, כמו שתיקנתי בהודעה הראשית, יש לי טלויזיה רגילה ומסכי מחשב אבל אני רוצה לקנות LCD32 אז אני צריך משהו שיתאים לשתי האופציות

בדרך כלל אני עובד עם שני מסכים EXTENDED אבל פה לא נראה לי שצריך

פורסם
  • מחבר

אני צריך גם סראונד

מבחינת דרישות צריך להיות איכות סבבה אני לא הולך לעשות מסיבות בחדר

ועדיף שיהיהו קטנים

תודה

פורסם
  • מחבר

יש הצעות? ???

פורסם

כן - להפסיק להקפיץ לפני שינעל הת'רד ותקבל אזהרה/הרחקה.

אם היית טורח לקרוא בעיון בלינק שנתתי ולהוסיף את הפרטים החסרים כמו שצריך - כבר היית מקבל עזרה רצינית!

פורסם
  • מחבר

נראה לי שעכשיו זה בסדר לא.. :-[

פורסם

מעבד:

Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤366

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤122

לוח אם:

Gigabyte GA-P31-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤422

מארז:

ANTEC NSK4480 380W Black

כמות: 1 - מחיר: ¤458

קירור למארז:

Zalman F3 120MM Case Fan

כמות: 1 - מחיר: ¤45

זיכרון:

Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz

כמות: 2 - מחיר: ¤123

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤417

כרטיס מסך:

Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 HDMI Support Bulk

כמות: 1 - מחיר: ¤523

כונן אופטי:

LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤179

רמקולים:

LOGITECH X-530

כמות: 1 - מחיר: ¤558

סה"כ: ¤3336

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/wlp726vx

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

כבד עלי 3300 לא כולל הרכבה ומערכת הפעלה

כונן קשיח 320 זה המון לא עדיף 160?

כרטיס מסך כזה זה מסט? או שאפשר להתפשר ועדיין להנות?

הרמקולים נראים פצצה אבל לא כדי להסתפק ברמקולים בחצי מחיר? כי לפי מה שאני הבנתי אם אני שומע לא בעוצמה כל כך גבוהה אז אין הבדל, תקנו אותי אם אני טועה

מה עם תקשורת אלחוטית? יש את זה במפרט הזה? או שצריך לקנות את זה גם? הבנתי שיש לוחות אם עם תקשורת אלחוטית בילד אין

וכמה תעלה הרכבה?

תודה רבה!!

פורסם

160 לא כדאי , הרכבה עולה 5 ש"ח :) , כרטיס מסך תומך HD כדי שאפשר יהיה לחבר למסך מתאים (רצית סרטים לא?).

בקשר לתקשורת האלחוטית אני לא בטוח תצטרך יעוץ ממישהו אחר , אני לא מכיר מערכות סראונד זולות , אלה מעולים חכה לעוד הצעות...

מערכת הפעלה תקנה מחבר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים