פורסם 2008 בינואר 2817 שנים אני מתעתד לקנות מעבד שיהיה מבוסס core2 או ה 7250 או ב 7300. שניהם תומכים ב 64 bit לפי הבנתי.איזה מע' הפעלה מומלץ לקנות עבורם? האם ה 64bit או הגרסה הישנה יותר?האם תשובתכם תקפה לויסטה,XPאו הפצה של לינוקס.תודה!
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים אני אמליץ לך על Windows Vista 64bit, פשוט מעולה.אני עובד כרגע איתה, יש לי 3 ג'יגה זכרון ומעבד D805, ממש תענוג, אפילו הרבה יותר מהיר מ XP.Aero והכל מופעל, ממש יפה ומהיר.היתרונות גם הם שהגירסא הזאת של Vista יכולה להריץ גם תוכנות 32bit וגם 64bit, מה ש xp 64bit לא יכול לעשות.אני אישית עברתי גם בגלל שה 64bit מנוצל אצלי, ויש כמה משחקים / תוכנות שיכולות לנצל את זה, גם כן עברתי בגלל שיש לי יותר מ 2gb זכרון,בפועל גרסאות 32bit של מערכות הפעלה יכולות לזהות עד 3.5/3.0 זכרון RAM, אבל תוכניות יכולות לגשת רק עד ל 2GB, ככה שזה בזבוז. (ממתי XP צריכה 3 ג'יגה לעצמה?)החסרון היחיד שאני מכיר לעומת גירסאת ה 32bit הוא שגירסאת ה 64bit לא יכולה להפעיל תוכניות 16bit.אבל עד כמה ממש תצטרך את זה?
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר החרסון היחיד שאני מכיר לעומת גירסאת ה 32bit הוא שגירסאת ה 64bit לא יכולה להפעיל תוכניות 16bit. אבל עד כמה ממש תצטרך את זה? טוב שאתה אומר את זה, יש לי קומפיילר C++ ל windows 95 שכנראה יפסיק לעבוד... טוב נריץ אותו על השולחני. תודה אגב מה יקרה אם המחשב הנידון בעל 2GB בלבד? עדיין עומד בעינו?
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים אלצ'קו , בא נגיד בקצרה שאם אין לך אפליקציות ספציפיות ל64 ביט ועודף בזיכרון - אין ממש טעם להריץ סביבת 64 ביט כרגע (וב2 גיגה - אתה לא בעודף , מערכת ויסטה בריאה + כמה אפליקציות חוצות את קו הגיגה (מערכת ויסטה ריקה עומדת על סביבות ה700 מגה במנוחה). אם אתה מכיר קצת ארכיטקטורות דיגיטליות (מה שמצחיק כי כנראה אני אכיר שוב במועד ב' ) אז תבין גם את הסיבה למה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.