עבור לתוכן

המחשב הכי טוב בשוק נכון להיום....

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להרכיב לי את המחשב הכי טוב בשוק נכון להיום?

אם כן... בבקשה... הזרימו לי אותה....

פורסם
  • מחבר

נחמד... אבל לא ממש מדויק לפי דעתי... אפשר לקנות את הדברים האלה בהרבה יותר זול...

למשל: חיפשתי בתקציב של עד 7500 וזה הביא לי את הכרטיס מסך המאעפן הזה "HARCULES 3D PROPHET III TITANIUM 500 64MB" - מי שמע על זה בכלל... וחוץ מזה "GForce 128 MB " עדיף ואפילו יכול להימצא במחיר יותר זול....

פורסם
  • מחבר

תקן אותי עם אני טועה....

פורסם

אתה תועה ובענק

אח שלי החליף את הוודו שלו לgeForce ויש לו גרועים יותר משלי ולי יש geForce2 mx

פורסם

למשל: חיפשתי בתקציב של עד 7500 וזה הביא לי את הכרטיס מסך המאעפן הזה "HARCULES 3D PROPHET III TITANIUM 500 64MB" - מי שמע על זה בכלל...

מאפן!?!?!

כולם שמעו על זה!! זה הכרטיס הכי טוב היום!

וגם לא משנה הזכרון.. אם זה 64 או 128!!!

פורסם

נחמד... אבל לא ממש מדויק לפי דעתי... אפשר לקנות את הדברים האלה בהרבה יותר זול...

למשל: חיפשתי בתקציב של עד 7500 וזה הביא לי את הכרטיס מסך המאעפן הזה "HARCULES 3D PROPHET III TITANIUM 500 64MB" - מי שמע על זה בכלל... וחוץ מזה "GForce 128 MB " עדיף ואפילו יכול להימצא במחיר יותר זול....

תגיד אתה צוחק אלינו או שאתה דפוק?????????????????????????????

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כרגעזה הכרטיס הכי טוב ואיכותי שיש !

פורסם
  • מחבר
תגיד אתה צוחק אלינו או שאתה דפוק?????????????????????????????

"אלינו".. מממ... נסה "עלינו" עם "ע"... מי הדפוק עכשיו... וחוץ מזה... לא הכרתי את הכרטיס הזה עד עכשיו... מה לעשות...?!

פורסם

ה "gforce" הזה שאתה מדבר עליו זה לא geforce זה בכלל sis315 והוא נופל מהgeforce mx400 אפילו א שלא נדבר על gf3 ti500ועוד של הרקולס אז מה שאתה לא מבין אל תכתוב

ומה זה ה"מחשב" הכי טוב בשוק היום??

sgi עם 512 מעבדים שמקוררים עם חנקן נוזלי......

מה אתה דפוק???? תגיד מחיר תגיד מה הכוונות שלך בשבילו ואז נרכיב לך אל תבוא עם שאלות אטומות........

איזה רמה האנשים פה הדרדרו.........

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון ל-GeForce 2 MX200 128MB... כזה שמוכרים בחוברות של ישראכרט כ-"GeForce 2 128MB" במחיר מופקע, למרות שהוא לא שווה יותר ממאה שקל...

לקחו כרטיס חלש בטירוף, דחפו לו המון זיכרון (שלא משפיע בכלל על הביצועים, כי המעבד הגרפי עצמו פשוט על הפנים), והטעו את האנשים ע"י שם סתמי כמו "GeForce 2 128MB"..

פורסם
  • מחבר

נכון... צודק... הוא לא שווה יותר ממאה שקל וזה בדיוק מה שאני משלם עליו.... ולכל השאר שחושבים שהם איזה גאונים...

דחפו את ההערות שלכם ל****.....

פורסם

אתה מודע לזה שHercules 3D Prophet III Titanium 500 64Mb הוא הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג היום, נכון?

:jump:

פורסם

ויש כאן אנשים שחיכו ליבוא של הכרטיס יותר מחודש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים