עבור לתוכן

בעיה ברמקולים

Featured Replies

פורסם

יש לי ערכת רמקולים 5.1 ואני לש שומע את הבאס טוב....כאשר אני בודק בתוכנה realtek HD audio manager את "הבאס" נשמע לי בצליל שלו דרך רמקול אחר וכאשר אני עושה על אחד הרמקולים אני שומע את הבאס. (חמשת הרמקולים שלי מחוברים לבאס ומשם למחשב) ולמחשב שלי יש כרטיס קול של 7.1 ערוצים!!!

פורסם

כשהיה לי את לוגיטק 530 בבדיקה גם לי ניראה היה משהו כזה ,אבל הכול עבד טוב,מה הכוונה לא נשמע טוב? לא חזק מידי? תבדוק אולי יש בורר ווליום כמו ב 530.

כמו כן תבדוק שחיברת הכול נכון ולפי הצבעים.

פורסם
  • מחבר

הכל מחובר לפי הצבעים ומה שאני מתכוון זה שפירמטי את המחשב שלפני כמה ימים ולפני כן ממש הרשתי את הבאס ועכשיו בקושי מרגישים

פורסם

יכול להיות שהיה לך מצב אווליזיר שבו הדגשת את התדרים הנמוכים,התקנת דרייבר של הכרטיס קול?

צריכה להיות לו תוכנה שבה יש אפשרות לשנות את האקווליזר,אם לא,בנגן שאתה משתמש צריכה להיות כזאת.

פורסם

תנסה לאפשר את ההגדרות .. לי זה עזר

ואם לא תתקין את הדרייבר מההתחלה ואם גם לא תתקין אותו מהDevice Maneger ידני

פורסם
  • מחבר

התקנתי את כל הדרייברים אבל מה שאני מנסה לומר זה... שבתוכנה Realtek HD Audio מי שמכיר אפשר ללחוץ על כל רמקול שבתמונה ואז הוא משציע לך צליל ברמקול הזה... אצלי כאשר אני לוחץ על האייקון של הבאס משמיע לי אחד הרמקולים את הבאס!!! ולא הבאס עצמו .. נראה לי כאילו שהרמקולים לא מכוונים אבל אני לא יודע איך לכוון אותם דרך התוכנה???

פורסם

נראה לי שהתוכנה Realtek Audio לא מגדירה נכון את הרמקול המחובר לכל שקע. גם אם ווידאת 100 פעם שהכל באמת מחובר נכון לפי הצבעים, זה לא כל-כך משנה, כי יש יצרנים שאצלם הצבעים לא תואמי את הסטנדרט, והתוכנה גם ככה יכולה "לתכנת" כל שקע בנפרד למטרה ספציפית.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני צריך לעשות?? אני "שומע" את הבאס דרך הרמקולים ולא דרך הבאס עצמו!!!

פורסם

אם זה כמו שלי.. אז תנסה לעשות איפוס.. זה בדר"כ מחזיר את כל ההגדרות להתחלה אולי מישהו שיחק שם

ותנסה הכל מה יש לך להפסיקק תתקין את הדרייבר מההתחלה זה לפעמים סתם משהו משתגע שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים