עבור לתוכן

שאלה בקשר לרשת אלחוטית...

Featured Replies

פורסם

היי...

אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי...

יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט.

הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש.

המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים.

אשמח לקבל חוות דעת מכם...

תודה...

פורסם

את לא יכולה להשאיר את הדלת פתוחה?

אין אפשרות לדעת באמת אם זה יעבוד או לו. מקסימום תשאלי אחד ממישהו שאת מכירה ותנסי

אבל אם הדלת תישאר פחוחה - 10 מטר זה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

זהו....שאין לי ממי להשאיל...

ולקנות זה די סיכון

ואני גם לא רוצה להשאיר את הדלת כל הזמן פתוחה כשאני על המחשב.....

פורסם

מידע רב בנושא ....למרות שיש משדרים שמאפשרים לעבור ממד ...רצוי לא ...לרוב הקמש משדר בהספק מקסימלי (500mw(

לא רצוי ...ויוצר הפרעות למכישירים אחרים.

תמיד חיווט עדיף בנושאים כאלה.

פורסם
  • מחבר

gsm...

עשיתי בדיקה קטנה וניסיתי להעביר קבצים דרך ממשק הבלוטוס שבמכשיר הסלולרי שלי....

שמתי מכשיר סלולרי אחד במחשב שמחוץ לחדר שלי (המחשב עם האינטרנט)

ומכשיר שני בחדר שלי במקום בו יהיה המחשב שלי.

ההעברה של הקבצים החלה אך הפסיקה באמצע...

אני לא יודעת כמה הניסיון הזה מהווה מדד להאם כרטיס רשת אלחוטי וראוטר אלחוטי יצליחו לתקשר דרך הממד

אבל זה הפתרון היחדי שיכולתי לחשוב עליו שלפיו אוכל איכשהוא לדעת אם שווה לי להשקיע בתשתית האלחוטית או לא

גם ברור לי שהתדרים שהראוטר וכרטיס הרשת ישלחו הם תדרים הרבה יותר חזקים מאשר התדרים של בלוטוס

ולכן אני עדיין לא שוללת את העניין....

אני אובדת עצות!!!

אשמח להצעות!!!

תודה

פורסם

זה דווקא אומר שזה אפשרי...ואני יודע שיש אנשים שיצליחו.

אני בעל ניסיון די גדול בנושא ...ואני מאוד ממליץ להתמקד דווקא בחיבור חוטי.

זה מאוד פשוט לעשות כך.

הסיבה לחיבור חוטי זה שלמרות שאלחוטי הכן אפשרי השידור שלו נהיה מאוד חזק כדי לחדור בטון\ברזל.

אני חושב שבריאות וסכנת קרינה זה דבר שכדי להתחשב.

פורסם

אולי זה יעזור איכשהו לקבל מדד,אני לפעמים גולש בשירותים עם דלת סגורה ואין בעיה,כמו כן הנתב נמצא ב קומה ה 3 שלנו וכשאני אני יורד לקומה הראשונה החיבור עובד אם כי קורה לפעמים שיש ניתוק לכמה שניות,אני מציע לרכוש כבר אלחוטי,אם זה יעבוד הרווחת מצד שני לכול ראוטר יש היום גם כניסה חוטית,אז לא צריך להחליף או לקנות חדש.

אבל אם תוכלי להשאיר איזה חריץ לפחות ולא לסגור את הדלת זה בכלל יפתור את הבעיה אם תיהיה קיימת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים