עבור לתוכן

איזה מעבד? הבילבול גובר

Featured Replies

פורסם

LOL, למה בדיוק תוכל לשדרג את האט'לון אם יוצאים מעבדי הATHLON64?

אין שום הבדל בקנייה של כל אחד מהם.

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתכלו על המפרט המחשב הראשי שלי

<---------------------------------

יש לי מעבד פנטיום 4 1.4, ועוד לא נתקלתי ב"לאגים" בגלל המעבד....

למרות שבקרוב אני רוצה לקנות 2.4...

פורסם
  • מחבר

קודם כל סחתיין על ההיענות.....

אתם מבינים עכשיו את הבעיה.....

אני איש פשוט ששולט יפה במחשב ושולט הרבה פחות בענייני חומרה..לומד הכל בתיאוריה, אבל לא ממש מבין.

כנראה שאני ילך על הזול וזהו, לא בגלל הכסף (ההבדלים די קטנים) אלא כי אין לי שום דרך להכריע בנושא....

לא צריך להסביר לי על זכרונות ולוח אם וחשיבותם כי לא משנה על איזה מעבד אני יילך אני יודע כבר איזה לוח אם יהיה לכל אחת מהאפשרויות.

בוא נצמצם לרגע את האפשרויות:

ATHLON 2400 VS BARTON 2500

ללא OC

לאותם שימושים שציינתי בהתחלה: וידאו, אנימציה 2Dו-3D וגרפיקה.... המון פוטושופ.

דעתכם?

פורסם

P4 מתאים יותר לצרכים שלך (PHOTOSHOP, PREMIERE, FLASH ,3D STUDIO ) וזאת עקב רוחב הפס בן הזיכרון למעבד אשר בה לביטוי בעבודה מול קבצים גדולים.

נ.ב.

שווה להמתין ליציאת המעבדים החדשים של אינטל בבס 800 וללוחות האם התומכים ב DUAL DDR, רוחב הפס לזיכרון גדל באופן משמעותי.

פורסם
  • מחבר

P4 מתאים יותר לצרכים שלך (PHOTOSHOP, PREMIERE, FLASH ,3D STUDIO ) וזאת עקב רוחב הפס בן הזיכרון למעבד אשר בה לביטוי בעבודה מול קבצים גדולים.

נ.ב.

שווה להמתין ליציאת המעבדים החדשים של אינטל בבס 800 וללוחות האם התומכים ב DUAL DDR, רוחב הפס לזיכרון גדל באופן משמעותי.

א - תשובה טובה...תודה.

ב - בקשר למעבדים החדשים: מתי הם יצאו, כמה הם יעלו להערכתך כי אני כבר מוגבל בתקציב (גג למעבד עצמו -1200 ש"ח)

והייתי בטוח שלוחות כמו ה- GIGABYTE 8SQ800 ULTRA תומכים ב- DUAL DDR, אתה טוען שאין כאלה עדיין?

פורסם

ככול שמהירות הבסיס של המעבד ( FSB ) גדלה רוחב הפס למעבד גדל באופן משמעותי ומעבדי אינטל עדין לא הגיעו לקצה היכולת.

קיום ה GIGABYTE 8SQ800 ULTRA יתן לך פתרון מצויין לעבודה ב DUAL DDR.

פורסם
  • מחבר

OK

אז כנראה שזה יהיה אינטל....יש טעם לחכות למעבדים עם ה-800HRZ, הם יעלו אותו דבר?

פורסם

רושמים 800Mhz ולא 800HRZ, ול-MooMoo, אם המעבד מריץ לך הכל אז למה אתה רוצה להחליף?

סתם אף אחד לא יחליף, כנראה שאתה לא מרוצה מהביצועים אבל לא ממש אומר את זה.

פורסם

אם אני לא טועה אז לפני שנה, שנתיים היו הP4 1.5 וכיום המעבדים הללו עדיין נמצאים מעל דרישות המינימום של כל התוכנות והמשחקים למשתמש הביתי הממוצע.

לכל משחק יש דרישות מינימום אבל זה לא אומר שתוכל להנות ממנו כשהוא עובד סמוך לסף התחתון

פורסם

תראה לי משחקים שP4 1.5 זה הרף התחתון שלהם...

פורסם

Doom3 שאמור לצאת בחצי שנה הקרובה, 3DMARK2003 דורש לפחות מעבד 1GHZ {אז 1.5 לא ממש רחוק} ויש עוד...

יש משחקים כמו Mafia שצריכים גם מעבד חזק וגם כרטיס מסך חזק... עזוב אין לי כוח לפרט שנה...

פורסם

למעבדים של אינטל אכן יש אופטימיזציה טובה יותר לתוכנות גרפיות...

לא נכון, לתוכנות יש אופטימיזציה טובה יותר למעבדי אינטל ולא להיפך!

פשוט יש יותר מעבדים של אינטל אז כשהחברה צריכה לבחור היא ברוב המקרים תלך על אינטל.

יש מעט מאו תוכניות שעברו אופטימיזציה לשניהם.

אם התוכנה תומכת ב SSE2 או שהיא מסתמכת על ה INTEGER UNITS אז ה P4 תמיד ינצח, אם התוכנה משתמשת יותר ב FPU אז ל K7 יש יתרון.

אין הרבה תחליפים לחיפוש מבחני אמת של התוכנות הרצויות.

פורסם

תראה לי משחקים שP4 1.5 זה הרף התחתון שלהם...

מה אתה רוצה שיכתבו לך מינימום 1.5 הרי אף אחד (מי שסמוך ופחות) לא יקנה את המשחק, אז מרמים ואומרים פנטיום 3 500

הנה דוגמא מהחיים, חברת מייקרוסופט ל Windows XP Professional, דרישות המינימום הם:

פנטיום 233

128 מ"ב

1.5 ג"ב דיסק קשיח

זה עובד אבל להנות ממנו אי אפשר!

פורסם
  • מחבר

בקיצור לשימושים שציינתי ה 2.4 INTEL עדיף על פני הברטון 2500 וה- XP 2400?

פורסם

עדיף בהחלט

תשקיע יותר ותקבל הרבה יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים