עבור לתוכן

איזה מעבד? הבילבול גובר

Featured Replies

פורסם

בעוד אני שובר את הראש ולא מצליח לקבל תשובה אחידה לגבי איזה מעבד ATHLON 2400 OR INTEL 2.4

נכנס גם ה-BARTON 2500 לתמונה עקב ירידת המחירים.

כאמור רוב השימוש במחשב יהיה על תוכנות כמו PHOTOSHOP, PREMIERE, FLASH ,3D STUDIO וכדומה...

כל מבחן מראה משהו אחר וכל אחד אומר משהו אחר ואני מתחיל להתייאש.... :-\

OC לא מתוכנן...

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת המעבד זה לא הכל

כמות הזיכרון וכרטיס המסך לא פחות חשובים וכדאי לאזן בין השלושה

פורסם

אם לא מתוכנן OC לך על הBARTON 2500, יש לו קאש מוגדל וFSB גבוה יותר משניהם...

פורסם

לתוכנות גרפיקה הייתי הולך על הIntel ... יש להם אופטימיזציה

פורסם

אתם באמת מגבירים לו את הבילבול

פורסם

לתוכנות גרפיקה הייתי הולך על הIntel ... יש להם אופטימיזציה

קישקוש באלבוש, שני המעבדים יעבדו באותה מהירות, אבל עדיף את הבארטון בגלל הסיבות בהודעה הקודמת שלי.

פורסם

זה דווקא לא קישקוש... זה ידוע, תסתכל בבאנצ'מרקים לתוכנות גרפיקה.

פורסם

למעבדים של אינטל אכן יש אופטימיזציה טובה יותר לתוכנות גרפיות...

פורסם

ההבדל בין המעבדים האלו הוא מזערי ביותר, אתה לא תרגיש הבדלים בביצועים, אני הייתי הולך על AMD

לא בגלל שהוא יותר טוב אלא בגלל שהוא יותר טוב לשדרוג, Intel הם לא ממש טובים לשדרוגים, כל שנה משהו אחר...

פורסם

עם עוצמת המעבדים היום, יהיה צורך בשידרוג רק בעוד 2-3 שנים ובכאלה פרקי זמן יש שינויים בטכנולוגיה ב-2 החברות לכן זהו לא שיקול רציני כל כך. כמו כן, לאחר מס' שנים לוח האם והזכרונות נהיים מיושנים ודורשים החלפה על מנת להוציא את המקסימום מהמערכת.

פורסם

מנטה... קצת הגזמת, המעבדים החזקים היום הם אולי חזקים להיום, בעוד שנה-שנה וחצי הם כבר יהיו מעבדים חזקים.

זה כמו שמי שקנה את הפנטיום4 שהוא יצא לראשונה אמר שהמעבד הזה יהיה חזק גם בעוד 5 שנים, ולכולם ברור שזה קישקוש וזיבול.

פורסם

LOL, למה בדיוק תוכל לשדרג את האט'לון אם יוצאים מעבדי הATHLON64?

אין שום הבדל בקנייה של כל אחד מהם.

פורסם

אם אני לא טועה אז לפני שנה, שנתיים היו הP4 1.5 וכיום המעבדים הללו עדיין נמצאים מעל דרישות המינימום של כל התוכנות והמשחקים למשתמש הביתי הממוצע.

פורסם

לך תקנה משחק כמו NOLF2 יהיה רשום עליו מעבד Pentium וכרטיס מסך DirectX, אז ה-P-MMX 166MHZ

וה-ATI MACH64 שלי מעל דרישות המינימום, אבל מי אמר שהם יתנו ביצועים גבוהים.

אותו דבר בפנטיום 4 שאמרת, היה לי מעבד כזה עד לפני חודש והחלפתי ל-AMD, אז מה הייתי מחליף סתם? לא,

זה בגלל שהביצועים כבר היו נמוכים בשבילי.

אל תבדוק אם המעבד מריץ, תבדוק איך הוא מריץ. ;)

פורסם

מצטער להודיע לך אבל P4 1.5 מריץ את כל הדברים כיום בצורה יוצאת מן הכלל. במידה והדברים לא רצים מספיק מהר, סימן שיש בעיה עם אחד הרכיבים האחרים כגון הזכרונות או כרטיס המסך...אין סיבה להאשים את המעבד. :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים