עבור לתוכן

יומולדת 15

Featured Replies

פורסם

בשביל HEROES צריך רק מחשב אחד,

זה אסטרטגיה בתורות

• תגובות 64
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

התכוונתי ל LAN. וניסיתי לשחק HEROES , היה נורא...

פורסם
  • מחבר

למה הכוונה WEREWOLF???

פורסם

ואני חושב שהלך עליך

בכל מקרה אממ .. אני לא ממש זוכר מה עשיתי ב יומולדת 15 שלי,לא נראה לי שיש לך הרבה בחירה ,ישך משחקים סרטים ואוכל .. כל השאר תלוי בעד כמה החבר'ה שלך חברתיים ::)

אני עם חברים שלי יכול לשבת ולדבר שעות .. אם אנחנו בתוך מבנה זה כבר כייף אם יש אוכל זה כבר מסיבה .. ואם יש מוזיקה סרטים ומשחקים וכמובן בנות .. אנחנו יכולים להיות במצב כזה לאיזה יום יומיים :cool2:

פורסם
  • מחבר

גם אני הייתי יכול לדבר שעות עם חבר שלי, אבל הזמנתי 3 ואי אפשר לדבר עם כולם...הייתי ביומולדת של אחד החברים שהזמנתי, והוא הזמין את שני החברים שאני הזמנתי ועוד כמה, רוב הזמן חרשנו על EYE TOY, ואז ראינו סרט אדיוטי לחלוטין, (אין לי מושג למה המשכנו לראות אותו) זה היה סרט ממש דפוק, כי עד שהוא נגמר כמעט כולם נרדמו...מצד שני היה כבר 4 בבוקר אז זה לא מפתיע..

יש המלצות לסרטים?

פורסם

ואני חושב שהלך עליך

בכל מקרה אממ .. אני לא ממש זוכר מה עשיתי ב יומולדת 15 שלי,לא נראה לי שיש לך הרבה בחירה ,ישך משחקים סרטים ואוכל .. כל השאר תלוי בעד כמה החבר'ה שלך חברתיים ::)

אני עם חברים שלי יכול לשבת ולדבר שעות .. אם אנחנו בתוך מבנה זה כבר כייף אם יש אוכל זה כבר מסיבה .. ואם יש מוזיקה סרטים ומשחקים וכמובן בנות .. אנחנו יכולים להיות במצב כזה לאיזה יום יומיים :cool2:

כע ככה הכי כיף ^^

אבל אם אתה לא רוצה בנות... דבר ראשון אני אומר לך שוב, תשקול, אולי אם הרבה אנשים יגידו לך אתה באמת תיתייחס לזה...

ואם אתה עדיין לא רוצה אני חייב להמליץ לך על סרט ענק ! שעת שיא 3 ! סרט ענק.

אני אגיד לך מה אני נגיד ההיתי עושה, אצלנו האמת גם בלי קשר לפעמים סתם יושבים מדברים ואולי בסוף רואים סרט, אבל אנחנו עם בנות אז

זה מעניין אבל בכל זאת, אני נגיד הייתי בהתחלה הייתי שם סרט ואז יושבים מדברים אוכלים וסתם מה שמתחשק, תיהיה ספונטני, הכי כיף.

פורסם

לדעתי משחקים כמו TEKKEN וכד' יהיו יותר מהנים לחבר'ה שביומיום לא כל כך משחקים.

:goodposting:

בין אם מדובר בחובבי משחקי וידאו ובין אם לא, אם הולכים על האופציה של משחקים - אז משחקי מכות פשוט אידיאליים למפגשים שכאלה.

פורסם
  • מחבר

אני בעד ספונטניות (אולי אפילו יותר מדי) אבל כמו שמישהו אמר באיזשהו סרט (לא זוכר איזה) אני רוצה לתכנן לי תוכנית ספונטנית....

וברצינות . רציתי משהו שיהיה לגיבוי...שלא נשתעמם מ-21:00 עד 04:00....שלא יהיה מצב שמישהו שואל "אז מה עושים" ואז יש את השקט המביך :sleep:

פורסם

נראה לי שבשלב מסויים בין 21:00 ל-4:00 אתם תתחילו :sleep:

פורסם
  • מחבר

למה?משיעמום?

פורסם

ברצינות, תזמין בנות. אפילו כאלו שלא אמרת להן מילה בכיתה. תהיה גבר! אין כמו בנות להרים מסיבה.

תחבר פלייליסט טוב של מוזיקה ותעשה על האש או משהו כזה. אלכוהול זה בעיה כי אתה קטין, אבל כמה בירות לא יזיקו לדעתי.

ומזל טוב, שכחתי להגיד לך.

פורסם

לא. מעייפות. אלא אם כולכם הולכים לישון עד 21:00 בערב וקמים במיוחד ליומולדת שלך...אני מניחה שתהיו ערים משעה מוקדמת יחסית.

בהנחה שהחבר'ה שבאים הם חברים שלך, שאתה מכיר כבר זמן מה, אתה באמת צריך להפסיק לחשוש ולתכנן כל רגע ורגע. יש לך כמה אמצעי בידור בתכנון, תן לעניינים להתגלגל מעצמם. מותר גם סתם לשבת ולדבר.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה אבל לא קראת את הודעה הלפני אחרונה שלי?

"אני כן בעד ספונטניות, רק רציתי שיהיה משהו לגיבוי..יש המלצות לעוד סרטים?"

אני מזמין אותם לשישי-שבת, הם יבואו ב8-9 ויש ביצפר, אז מן הסתם הם יהיהו ערים משעה יחסית מוקדמת. וכשהייתי ביומולדת של חבר שלי, (גם שישי-שבת) הלכנו לישון ב-4 וקמנו ב-9 (בבוקר)

פורסם

קראתי. פשוט נשמע שאתה ממש מודאג שחס ושלום לא יהיה רגע של שתיקה, אז רק רציתי לתת איזו זריקת עידוד והרגעה.

לגבי סרטים - תן ז'אנר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים