עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל-Image Map

Featured Replies

פורסם

שאלתי שאלה בנושא לפני כמה זמן, יש לי שאלה נוספת:

באתר הזה - http://www.onemilliondollarpage.com/index.php אני מבין שזה Image Map כל העניין הזה, אבל אם באמת מישהו קונה פיקסלים במקום מסויים בטבלה, איך המנהל של האתר מוסיף את התמונה עצמה לתמונה הכוללת..?

אני מתאר לעצמי שהוא לא כל רגע עורך את התמונה בעצמו ומוסיף את התמונות שאני קונים במקומות המתאימים כל הזמן, אז איך עושים את זה?

תודה מראש.

פורסם

מה גרם לך לחשוב שמישהו מעדכן את זה ידנית?

פורסם
  • מחבר

מה גרם לך לחשוב שמישהו מעדכן את זה ידנית?

קרא בין השורות, רשמתי שאני מתאר לעצמי שמישהו לא מעדכן את זה ידנית... אז תהיתי מה אני עושה כדי לא לרשום את זה ידנית. ;)

פורסם

זה לא נשמע לי כמו בעיה בכלל.

אפשר להחזיק טבלת database, עם x, y, צבע ולינק, לבנות ממשק שמעדכן מלבן לקבל תמונה מסוימת עם אותו לינק, וסקריפט או עוד תוכנית קטנה שמייצרת מהטבלה הזו map ב- HTML.

פורסם
  • מחבר

זה לא נשמע לי כמו בעיה בכלל.

אפשר להחזיק טבלת database, עם x, y, צבע ולינק, לבנות ממשק שמעדכן מלבן לקבל תמונה מסוימת עם אותו לינק, וסקריפט או עוד תוכנית קטנה שמייצרת מהטבלה הזו map ב- HTML.

זה באמת לא בעיה ליצור טבלת DB עם מספר פרמטרים, אבל איך אני שם תמונה מסויימת כל פעם ומדביק אותה על התמונה הגדולה? לדוגמא אם מישהו רוצה להכניס תמונה מסויימת על (16,28) על (39,70), איך אני בעצם מדביק את התמונה הזו על התמונה הראשית (ה-MAP)?

פורסם

אני עדיין לא מבין מה הבעיה. לפי המיקום שבו אתה רוצה להכניס את התמונה (נגיד ב- (40,70)), ואז עובר על התמונה הקטנה פיקסל אחרי פיקסל ומעדכן את הצבע של הפיקסל בתמונה הגדולה. למשל - אם בתמונה הקטנה הפיקסל (4,3) הוא בצבע c, אז אתה מעדכן את הרשומה של 44,73 להיות צבע c.

פורסם
  • מחבר

עם נתונים וסקריפט קטן שמשתמש ב:

http://il.php.net/manual/en/function.imagecopy.php

אתה יכול להסביר לי בבקשה מה הפונקציה הזאת עושה? אני לא מתמצא ב-PHP, אני יותר בקטע של ASP חח..

ותודה לכם =]

פורסם

רשום שם, הפונקציה לוקחת תמונה אחת ושמה אותה כחלק מתמונה אחרת. אז אתה יכול לקחת הרבה תמונות קטנות, לשים איזה קובץ שכל שורה בו מכילה:

מיקום X/Y של ריבוע, שם תמונה.

ולכתוב סקריפט שכל פעם שמישהו מוסיף תמונה לקובץ, הוא יוצר מחדש את התמונה הגדולה ע"י הנתונים האלו ושימוש בפקודה ההיא לשים כל תמונה במקום הנכון.

פורסם
  • מחבר

רשום שם, הפונקציה לוקחת תמונה אחת ושמה אותה כחלק מתמונה אחרת. אז אתה יכול לקחת הרבה תמונות קטנות, לשים איזה קובץ שכל שורה בו מכילה:

מיקום X/Y של ריבוע, שם תמונה.

ולכתוב סקריפט שכל פעם שמישהו מוסיף תמונה לקובץ, הוא יוצר מחדש את התמונה הגדולה ע"י הנתונים האלו ושימוש בפקודה ההיא לשים כל תמונה במקום הנכון.

אהה אוקיי הבנתי מה הפונקציה עושה, יש לפונקציה אולי שם מסויים כדי לחפש אותה בגוגל ב-ASP? כי אני לא למדתי PHP מעולם ואין לי מושג איך להתמצא בשפה.. =\

תודה מראש.

פורסם

ב PHP זה משתמש בשירותים של ספריה בשם GD. אבל זה לא משנה, כי בתכלס אתה לא צריך לעשות את הרכיב הזה של האפליקציה בשפה מסויימת, אתה יכול לכתוב בשפה אחרת (אם אתה מכיר) ולשלב את זה בפרויקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים