עבור לתוכן

מפרט לחלקים לאובר רציני ועזרה בהזמנה מחו"ל-3000ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,אני צריך מפרט לPC שבנוי כבר אז ככה:

1.לוח אם שיתמוך X38 לטובת שדרוג מעבד עתידי (פנריין) יש לציין שאני חסיד של ASUS אך הם יקרים אפילו באתרים מחו"ל אז אני יתפשר על גיגהבייט שיהיה לוח טוב ואם ישנה אפשרות לכמה צלעות קירור פאסיביות יפות כמו שיש בלוחות היקרים אודה לדגם מומלץ לאוברקלוק רציני ושישאר כמה שיותר קריר

2.מעבד טוב שיתמוך בכל המשחקים של מחר (עד גבול מסויים כמובן),ויש לציין שיש לי TT BT חדש בבית שממתין (אם ישנה אופציה לQ6600 אז מה טוב ואם לא אני יסתפק בסדרת הE למיניהם מה שתציעו לי(שוב גם לאוברקלוק רציני אז אם ישנה אפשרות ל8MB CACHE אודה לכם)

אופציה אחרונה היא כ.מסך (ציפסט 8800) מומלץ שאני רוצה לצרף אך עדיין לא קשור לתקציב הצעות לגבי מחירים וכרטיסים טובים יתקבלו בברכה(שוב לא קשור לתקציב אך עם 512MB).

אודה למי שיעלה קישורים מחו"ל לגבי מחירים וכמובן אופציה להזמנה לארץ של הרכיבים הללו והמלצות ולינקים יתבקלו בברכה.אפשרי סטייה קטנה.תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם

מעבד 254$ http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA1938460

לוח אם 200$ http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4830730

כרטיס מסך 330$ http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA9630950

סה"כ 784$ כ 2900 ש"ח ...

לגבי הלוח אם לא נראה לי ששווה לקחת משהו יותר יקר ... (גם ככה לא נראה כי X38 יהיה הסטנדרט כי כבר עומדות לצאת סדרות יותר חדשות)

פורסם
  • מחבר

ומה עם הלוח היותר טוב של גיגה בייט הDQ6 במה הוא יותר טוב מהDS4 כי אני רוצה להוציא מקסימום אוברקלוק בלי להתפרע ביותר מדי כסף והאם יש שינויים כלשהם שאפשרי לעשות לטובת אוברקלוק יותר אמין/קריר או שלא.

שאלה נוספת היא האם כדאי לחסוך קצת ולקחת הת הE67XX ומעלה או ללכת בעצם על הQUAD??

תודה למגיבים

פורסם

אני מאמין שזה יותר יתאים http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4802839

ה DQ6 לא תומך בזכרונות של 800 , לכן לא הייתי ממליץ לך לקחת אותו אלא אם כן אתה מתכוון לקנות זכרונות של 1066

כדאי ללכת על Q6600 , כך אתה חוסך יותר.

הנוסחא פשוטה - יותר יקר בארץ , חסכון יותר גדול בחו"ל ...

פורסם
  • מחבר

ומה בנוגע ללוח אם הזה ASUS Maximus Formula LGA775 Intel X38 שהוא נראה לי יותר מתאים כי הבאנדל שלו עשיר יותר (כמו קירור לציפסט דרומי,כרטיס מסך תומך HD-AUDIO וכו').

ושאלה נוספת מה ההבדל בין הQUAD שהוא 1033FSB לבין הE6850 שהוא 1333FSB האם הם דומים או שעדיין הQUAD לוקח אותם בלי "מלח" ואיך אפשרי לוודות (אולי לפי מס' סידורי) אם הSTEPPING של הQUAD באתר הוא G0 שמשבחים אותו בלי סוף והנתונים היבשים שהוא יותר קריר מהB0.

האם מישהו יודע כמה משלוח ארצה ברמה מסויימת עלול לעלות??

אודה לעונים.

פורסם

אם אתה מבצע משלוח ארצה אז רק חלקים שהם קלים מבחינת משקל אחרת זה לא משתלם , אני קניתי מהאתר (הביאו לי את החלקים ארצה) והמעבד הוא אכן GO , ההבדל ב FSB לא מורגש בביצועים , ההבדל בין 2 הלוחות לא גדול , בכל מקרה אם אתה מחפש לוח ל OC שניהים יהיו אופציה טובה , בכל מקרה לא הייתי משקיע כל כך הרבה בלוח אם . ולגבי הכרטיס מסך הייתי מחכה , כרגע נראה כי 3870X2 אוכל את כולם ...

פורסם
  • מחבר

מה ז"א לא היית משקיע כלכך הרבה בלוח אם ההבדל הוא 19$ בסה"כ ללוח שהוא קצת יותר ברמה ומקבלים באנדל עשיר בהרבה! מהלוח ASUS P5E שהצעת לפי דעתי (תקן אותי אם אני טועה),לגבי משלוח ארצה ללוח אם ומעבד (בלי FAN), כמה עלול לעלות לי משלוח רגיל לארץ?? (מקסימום אני יקנה בארץ כ.מסך או יזמין מחו"ל 3870 1)

פורסם

תמיד ההבדל הוא קטן השאלה לאן אתה שואף, אפשר בהחלט להשקיע את התוספת ואז יהיה עוד משהו רק 30$ קרוב וכו'.

לפי דעתי לא יהיה הבדל מבחינת ה OC שאילו אתה תוכל להגיע ואם כן אז זניח.

כשאמרתי שהביאו לי את החלקים הביאו לי אותם קרובים שקפצו לבקר , לא שילמתי על משלוח , בזמנו ניסית להזמין מ TIGERDIRECT אבל הם דפקו כזה מחיר שהיה שווה לקנות בארץ ...

תתקשר לחנות בחו"ל ותברר בקשר למשלוח , NEWEGG זו גם אופציה טובה ...

פורסם
פורסם
פורסם
  • מחבר

אז ככה.עדכון קטן:

בנוגע לאתר CLUB-IT,לאחר ביצוע הזמנה דרך PAYPAL נשלח לי מייל שהם לא מבצעים הזמנות בין-לאומיות ועקב כך בוטל התשלום שלי(בדקתי לפני במייל אם מבצעים משלוחים ארצה אך עקב אי קבלת תשובה ביצעתי הזמנה),בכל מקרה התבאסתי כי ה$$ נמוך וזו עסקה טובה לביצוע אז נשאר רק NEWGG האם הם מבצעים משלוחים ארצה או לא??

והחלטתי ללכת על הASUS MAXIMUS FORMULA ועל המעבד זה עדיין נתון למחלוקת וכך גם כ.מסך.

אודה לאנשים שיוכלו לעזור במהירות עקב שער ה$$ הנוכחי ולבצע הזמנה(כמה עולה משלוח מאתר מNEWGG ארצה?)

ועוד משהו הASUS P5E מותאם רק לDDR2-1066 ולא ל800 כמו הסט הנוכחי שיש לי והוא ממש טוב ובOC אפשרי להגיע איתו ל1100 בכיף אז חבל לי לקנות סט חדש ונשארתי רק עם האופציה של הMAXIMUS ואין אלטרנטיבה אחרת מGB אוEVGA,תייעצו לי על לוח OCER מצויין מחברת ASUS או GB

פורסם

בביצוע המשלוח נסה להסתייע בשירותי usaddress.com או mustop.co.il .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים