עבור לתוכן

אגרופן מתכת / פלסטיק נחשב לחוקי לנשיאה "בכיס" בישראל?

Featured Replies

פורסם

^^ נכון מאוד,

זה גורם לך לחשוב שהנה אני יכול להתגונן אז למה שאני לא ירסק למישהו את הפנים או ידקור אותו על כל דבר קטן :bash:

• תגובות 61
  • צפיות 20.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יודע, אני דווקא בימים האחרונים מתחיל כבר לשנן את "דאן 6"....

לא רע דווקא. עזר לי נגד 8 ערסים + 2 אקדחים.

סחטיין עליך אבו עלי ;).

פותח הת'ראד, בא לך ללכת עם אגרופן? תקנה כבר אולר וזהו, גם ככה לפי החוק שניהם שווים.

אגב אני לא בעד שתלך עם אחד מהדברים האלה או משהו.... אבל אם כבר אז כבר ;D

פורסם

Ariel-ro

יש 9 דאנים בקראטה. אם למדת קראטה/היית לומד, אני מניח שהיה יוצא לך לשאול על המורה של המורה שלך, סביר להניח שהוא היה דאן 7-8.

פורסם

תיהיה גם ערס... או לפחות תיהיה חבר שלהם...

פורסם

תיהיה גם ערס... או לפחות תיהיה חבר שלהם...

חחח באמת הפיתרון הכי טוב פשוט ומהיר
  • 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ברשותו של תושב העיר, בן 28 ובעל עבר פלילי, נתפס לפני מספר ימים "אגרופן" – הנחשב לנשק שאין להחזיקו. השוטרים הילה בוקובזה וסהר ניניו עיכבו את בעל האגרופן לחקירה, בה טען כי מאז שהותקף לפני שנתיים בתל-אביב הוא מחזיק את האגרופן להגנה עצמית. בסיום החקירה שוחרר החשוד בתנאים מגבילים ובימים הקרובים יוכן נגדו כתב אישום. במשטרה מציינים כי החזקת אגרופן מהווה עבירה חמורה שהעונש המרבי בגינה הוא 5 שנות מאסר

זה מראה שאסור להחזיק אגרופן אז די להתווכח

פורסם

לגבי אומנויות לחימה-

בתור מתאבק שמתאמן מספר שנים לא מועט והשתתף במספר לא מבוטל של תחרויות ולקח מקומות נכבדים - עלי לאמר שלהגנה מפני מקרים שפותח הדיון תיאר אין אומנות לחימה יותר טובה מ-AIKIDO.

זו אומנות הלחימה היחידה שלא מצריכה ממך השקעה פיזית גדולה וכמו כן גם הקרבה פיזית (כמו למשל אגרוף, קיקבוקסינג או MMA), וזה יעיל כנגד מס' תוקפים רב במקרה ואתה 1 והם הרבה.

כמתאבק, יש לי ייתרון רב על אנשים במצבים של 1 על 1 או אפילו 2 על 1, אבל מעבר לזה, אין זמן לטפל בהם אחד אחרי השני כי הם כולם קופצים בו זמנית לכן האבקות לא יעילה ב"קרבות רחוב".

פורסם

ברשותו של תושב העיר, בן 28 ובעל עבר פלילי, נתפס לפני מספר ימים "אגרופן" – הנחשב לנשק שאין להחזיקו. השוטרים הילה בוקובזה וסהר ניניו עיכבו את בעל האגרופן לחקירה, בה טען כי מאז שהותקף לפני שנתיים בתל-אביב הוא מחזיק את האגרופן להגנה עצמית. בסיום החקירה שוחרר החשוד בתנאים מגבילים ובימים הקרובים יוכן נגדו כתב אישום. במשטרה מציינים כי החזקת אגרופן מהווה עבירה חמורה שהעונש המרבי בגינה הוא 5 שנות מאסר

זה מראה שאסור להחזיק אגרופן אז די להתווכח

אני מבטיח לך שהם הפסיקו להתווכח.

עוד לפני שנתיים FOR GOD SAKE :screwy:

פורסם

חחח באמת הפיתרון הכי טוב פשוט ומהיר

נכון אם אתה תהיה ערס או חבר שלהם או שלא יתחילו איתך או שהחברים שלך יריבו במקומך מכות כי גם ככה הם מחפשים רק לריב

פורסם

בפני עצמו אגרופן זה כלי ממש ממש מגניב.

האמת זה נחמד לסחוב את זה איתך, זה נותן תחושת ביטחון.

אבל תאכלס, אם אתה רוצה להיות מוגן במקרה שלא תצליח להימנע מקטטה, ספרי פלפל הרבה יותר יעיל.

פורסם

אם פיקה הוא המגיב השני זה דיון מבית הקברות

אבל אם רוצים את דעתי אז לא צריך לא אגרופן ולא קרש

אם תתאמנו מספיק האגרוף שלכם יהיה כל כך חזק שלא צריך שום אגרופן

תסתכלו על המתאגרפים המנוסים הם הוכחה חיה

פורסם

אם פיקה הוא המגיב השני זה דיון מבית הקברות

אבל אם רוצים את דעתי אז לא צריך לא אגרופן ולא קרש

אם תתאמנו מספיק האגרוף שלכם יהיה כל כך חזק שלא צריך שום אגרופן

תסתכלו על המתאגרפים המנוסים הם הוכחה חיה

אתה צודק אבל גם אם תתאמן הרבה מאוד זמן לא תצליח לעשות נזק כזה גדול עם היד בלי האגרופן אבל איתו זה יכול להיות מאוד מסוכן הרבה יותר מ ידים ובנוגע לספריי זה סתם חרא עם קופצים עליך ילדים אולי על אחד תרסס אבל האחרים יתפסו לך את היידים ויחנקו אותך אני יותר זה קרה לי לא פעם אחת

אבל בסופו של דבר שום דבר לא יכול לעזור לך אם אתה נלחם ביותר מ2 אנשים חזקים אתה צריך פשוט לנסות לברוח לפני שהם מרביצים לך !

פורסם

כמתאבק, יש לי ייתרון רב על אנשים במצבים של 1 על 1 או אפילו 2 על 1, אבל מעבר לזה, אין זמן לטפל בהם אחד אחרי השני כי הם כולם קופצים בו זמנית לכן האבקות לא יעילה ב"קרבות רחוב".

תלוי במי אתה נתקל.

אם זה אנשים רגילים, אז מבין אותך.

אם זה מרוקאים, בדר"כ הם למדו אומנות לחימה מרוקאית על שם סנסה ביטון.

זה אומר מקיפים אותך בין 100 ל-150 מרוקאים

ל99% מהם אין אומץ להתקרב אליך

בסוף מגיע איזה מרוקאי קטנציק, נותן מכה ובורח הבייתה

כעבור 10 דקות מגיע עוד מרוקאי, נותן מכה ובורח

כמובן הם יכולים לעשות דברים מסוכנים יותר, כמו לבקש מחבר להחזיק אותם ואז לעשות כאילו הם רוצים להרביץ לך ויש לך מזל שחבר שלהם מחזיק אותם. (אחד המסוכנים)

או שהנורא מכל הם יכולים לקרוא לך אשכנזי, או לקלל אותך בערבית

ראו הוזהרתם~!

פורסם
:s07::bash::kopfpatsch:
פורסם

תלוי במי אתה נתקל.

אם זה אנשים רגילים, אז מבין אותך.

אם זה מרוקאים, בדר"כ הם למדו אומנות לחימה מרוקאית על שם סנסה ביטון.

זה אומר מקיפים אותך בין 100 ל-150 מרוקאים

ל99% מהם אין אומץ להתקרב אליך

בסוף מגיע איזה מרוקאי קטנציק, נותן מכה ובורח הבייתה

כעבור 10 דקות מגיע עוד מרוקאי, נותן מכה ובורח

כמובן הם יכולים לעשות דברים מסוכנים יותר, כמו לבקש מחבר להחזיק אותם ואז לעשות כאילו הם רוצים להרביץ לך ויש לך מזל שחבר שלהם מחזיק אותם. (אחד המסוכנים)

או שהנורא מכל הם יכולים לקרוא לך אשכנזי, או לקלל אותך בערבית

ראו הוזהרתם~!

אני חושב שאתה מתבלבל עם עירקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים