עבור לתוכן

אגרופן מתכת / פלסטיק נחשב לחוקי לנשיאה "בכיס" בישראל?

Featured Replies

פורסם

קח איתך שוקר ותגמור עניין.

• תגובות 61
  • צפיות 20.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מה שאמרתי זה שאם תתאמן תגיע לרמה בהתחלה שבה את פועל אינסטנקטיבית ואח"כ חושב במהלך קרב. חוץ מזה יש לך גם סיבולת גדולה יותר לספוג מכות ושלא נדבר על אוויר ומסת שריר.

כל זה נובע מאימון גופני בכלל ואומנויות לחימה בפרט.

פורסם
  • מחבר

חחח תודה רבה חבר'ה על התגובות הרבות :)

אני כן מתאמן במכון כושר כשנתיים וחצי וכן יש לי מסת שריר דיי גבוהה, ומשקלי "ברזל" גבוהים.

אבל אני לא רואה את עצמי מספיק לברוח או לעשות משהו בסיטואציה שתיארתי למעלה...

אם יבוא 3 חבר'ה מסביבי... במצב כזה אני לא יודע מה לעשות... שום מסת שריר לא תעזור... [מנסיון ><]

אז הבנתי שאגרופן זה חרטא ובנוסך לכל זה לא חוקי.

וגם אמנויות לחימה לא יעזרו בכל מצב:\

בקיצור הפיתרון הוא לא להסתובב לבד בנתניה :P חחח

פורסם

מה שאתה צריך זה רכב ממוגן,שתי מאבטחים,ואפוד מגן

פורסם
  • מחבר

מבחינתי סבבה:)

אתה תממן הכל? ;)

פורסם

אכן היה אלוף אחד .. .אל תצחקו ... אבל הידיים של צ"אק נוריס הוגדרו כנשק ... :)

חחחחחחחחחחחחחחח צק נוריז הזה כזה מלך אין עליו

עכשיו שהתחלתי להיזכר בבדיחות עליו הבן קורע אותי xD

ולא קראתי את כל האשכול לעומק אבל תדע הכי טוב לא לריב ואם אתה רב הכי טוב ללכת למשטרה (תהיה אתה 100% ילד טוב שלא ילשינו גם עליך)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כן או משהו יתאבד מולך ברחוב עם חגורת נפץ.

מה אתה קשור? אתה לא חושב שלמשהו שיש לו ידע באומנויות לחימה יש יותר סיכויי לברוח מהקרב עם נזקים מינימליים?

כמובון שגם עם צק' נוריס וברוס לי ביחד יגיע לת"א וכול תושבי העיר יקפצו עליהם בו זמנית לא יהיה להם סיכויי, אז מה? מה הקשר?

הכוחמה היא לברוח מהקרב וכדי לעשות את זה אתה צריך רק כמה מכות מדויקות בשביל לנטרל את היריב בו נגיד ל40 שניות ככה שיש לך יתרון.

ומנסיון בן אדם שנוטרל ל40 שניות לרוב לא ירדוף לקבל מנה נוספת.

ועוד דבר שהוא עובדה מנסיון אישי, קרב מגע לדוגמא (זה מה שהיה ברשותי בצבא והייתי מאוד מיומן אחרי 9 שנות אימון) הציל אותי מקרב יריות איזה פעם. אז זה אומר שכן יצאתי עם אף שבור אבל לא חתפתי כדור. זה מספיק בשבילי כדי להוכיח שזה עובד.

אל תדאג, אני קשור בדיוק כמו שאתה לא קשור.

מה שאני מנסה להגיד הוא, שאם מישהו רוצה לסגור איתך חשבון, ולא מדובר על קטטה מזדמנת באמצע הרחוב, הוא ימצא אותך ויעשה את מה שכתבתי, לזה התכוונתי.

40 שניות? חבוב חוש הזמן שלך בכלל לא במקום...

זה לא עובד, היה לך מזל.

פורסם

אם מתנפל/ים עליך עארס/ים ברחוב, אין "לנצח", אתה צריך להבין שהמטרה שלך לא צריכה להיות נוקאאוט.

אם נגררת למצב שאין לך ברירה, אתה צריך לתת מכה מספיק חזקה בשביל להשאיר לך זמן לברוח, שום דבר אחר.

לגבי אגרופן- רק שתדע שגם זה כלי שדורש מיומנות מסוימת. שים לב לצורת השימוש באגרופן, משתמש לא מיומן יכול לסדוק/לשבור לעצמו את האצבעות די בקלות.

אז ההמלצות שלי

1- להתאמן באומנות לחימה מסוימת, כמובן שעדיף פרקטית (קראטה/ג'ודו למשל זה פרקטי, קפוארה זה לא)

2- ללמוד לרוץ מהר.

כמובן שכ "בונוס", שני הדברים האלו יפתחו אצלך כושר וסיבולת גבוהים יותר, ככה שגם אם תחטוף בסופו של דבר מכה, הנזק יהיה קטן יותר.

למסקנות האלו הגעתי על סמך נסיון אישי, זה הדבר היחיד שבסופו של דבר עובד.

גם צופרי אזעקה/תרסיסי פלפל למיניהם זה פתרון לא רע.

ג'ודו זה לא פרקטי, לפי האומנות אינך אמור להשתמש באגרופים ולא מלמדים אותך להשתמש בהם הצורה נכונה

ולאגף 3 ערסים זה לא חכם במיוחד, קראטה כן.

אגב כשתלמד אומנות לחימה, תדע כלל א' בקרב רחוב הוא להמנע מהמצב.

הכי טוב תלמד לרוץ מהר...

למעשה היה מצב דומה בקיבוץ אצלי כמה ערסים באו לגנוב אצלנו אופניים בקיבוץ, כמובן אני ועוד כמה קלטנו אותם

הם פשוט עלו על האופניים שלהם (הם לא הספיקו לגנוב) אבל אחד נשאר לא ברך, בקיצר חוץ מזה שהוא השתין במכנסיים

(באמת) וכמה מכות שדפקנו לו, לא קרה שום דבר. אחרי זה הם חזרו עם קצת חברים שלהם, והם מה הם ראו?

שהם עוד פעם בנחיתות מספרים וברחו. מסכנה? תברח אחי תברח, אל תקלע למצב כזה.

אגב ערסים זה לרוב בבונים שמנים שבו נגיד ככה, לרוץ הם לא יודעים טוב,ש הכושר הגופני שלהם נמצא ברצפה.

פורסם

אוניות לחימה אתם לא מבינים כמה זה עוזר!

למשל אבא שלי הוא חגורה שחורה בקראטה ו"דאן 4"

יש 5 דאנים(=דרגות) בקראטה.

אתם לא מבינים איזה רפלקסים ותגובות יש לו!

אני ושני האחים שלי הגדולים יכולים לעלות עליו תוך שניה אנחנו על הריצפה ולא מבינים מאיפה זה בא לנו!

נכון הוא מתאמן הרבה מאוד שנים. אבל גם 5-6 שנים מול ערסים שיקורים זה מספיק, מכה מדויקת אחת ודופק ריצה של החיים שלך.

קיצר תלמדו אומניות לחימה זה עוזר!

אם יש לכם גם אבא שמתאמן באומניות לחימה תאמינו לי שיהיו לכם גם רפלקסים מהירים מאוד. אם מישהו יבוא לתת לך אגרוף או משו אתה תספיק להגן עליו לפני בכלל שהוא יגמור את המכה.

פורסם

אתה יודע, אני דווקא בימים האחרונים מתחיל כבר לשנן את "דאן 6"....

לא רע דווקא. עזר לי נגד 8 ערסים + 2 אקדחים.

פורסם

אקדחים ? איפה אתה גר ???

פורסם

אני חושב שהדרך הכי טובה היא:

סע באופניים כך אף אחד לא :nono: יגע בך

לי אישית אין את הבעיות הנל כי אני גר בגבעתיים בוא גם...

פורסם

SerpentMage אני רק מחזק,

איפה הגברים של פעם שהיו נלחמים בידיים?

פורסם

אתה יודע, אני דווקא בימים האחרונים מתחיל כבר לשנן את "דאן 6"....

לא רע דווקא. עזר לי נגד 8 ערסים + 2 אקדחים.

איתך אנחנו לא מתעסקים :lol:

מי שהולך עם כל כלי נשק בכיס מחפש לעצמו צרות ואני מניח גם מוצא.

פורסם

צודק, כמה הכרתי אנשים שהלכו עם אגרופן, סכין או משהו דומה, או אלה בתוך שרוול לאורך הזרוע, ופשוט זה גורם לך לבטחון מופרג ופשוט בא לך ללכת מכות, זה הדבר הכי ברור בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים