עבור לתוכן

איזה מהבאים עדיף עד 800 ש"ח ל-PCIE?

Featured Replies

פורסם

3850 בלי בכלל לחשוב פעמיים..

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?

ל-2900pro יש 512MB זכרון ו-512bit.

חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משהו חד משמעי מכיוון שאין הרבה מידע על ה-2900pro.

יש מישהו שמסכים/חולק ויכול להסביר למה?

שוב תודה.

פורסם

ה - HD3850 חזק יותר בסטוק וצורך כחצי מההספק הנצרך ע"י HD2900PRO.

אבל ל - HD2900PRO יש יותר זיכרון שיעזור ברזולוציות גבוהות יותר ועם פילטרים, אחרי OC הוא יהיה עדיף על ה - HD3850 (כשגם הוא ב - OC) ויוכל לנצל את הזיכרון שלו.

אז אם אתה מעוניין ב - OC ויש לך ספק טוב ה - HD2900PRO יותר מומלץ.

נ"ב: לשניהם מומלץ להחליף קירור, הקירור הרגיל של ה - HD3850 ממש גרוע וגם לא מי יודע מה שקט, והקירור של ה - HD2900PRO יעיל יותר אבל רועש למדי.

בתחום הזה ל - HD3850 יש יתרון כי יש יותר גופי קירור צד שלישי שמתאימים לו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. זאת התשובה המפורטת שקיוויתי לקבל. במקרה הזה באמת מתאים לי יותר HD3850.

תודה :xyxthumbs:

האם מישהו ראה אותו במחיר יותר זול איפשהו?

פורסם

לא, FOXPC האלה ממש שוברים את השוק עם המחירים המעולים שלהם.

פורסם

הבנתי. זאת התשובה המפורטת שקיוויתי לקבל. במקרה הזה באמת מתאים לי יותר HD3850.

תודה :xyxthumbs:

האם מישהו ראה אותו במחיר יותר זול איפשהו?

אני אישית מעדיף את ה 2900 , נתקלתי ב 4 כרטיסים כאלה (כרגע יש לי שניים ב CF ) כולם היו אוברקלוקרים מעולים לפחות 800\950 , זה ברמות מעל ל 2900XT

---> הרבה יותר חזק מ 3850 , אבל כמובן אם הרעש לא מפריע לך ....

פורסם

דניס,

הקירור המוצע ע"י C3D טוב פי כמה מהקירור הסטנדרטי אם זה מבחינת קירור במינימום רעש,ה2900P חזק מאוד למרות הצריכה האדירה שלו.

ה3850 נחשב גם לאוברקלוקר לא רע כלל אך הוא עדיין יפגר בביצועים לעומת ה2900P.

מה שגם 256MB כיום לא מספיקים כלל

פורסם

אני הייתי לוקח 3850 בלי למצמץ , למרות שימי הגיימינג שלי תמו כבר ואין לי טעם בכרטיסים חזקים כאלו, (על שם כך אני מעונין אגב למכור את שלי) אבל שיהיה לך בהצלחה, לא רואה טעם בכרטיסים הנל..אני חוזר לכרטיס המובנה שעל הלוח שלי- אגב גיליתי שאני יכול להקצות לו מהזיכרון שעל הלוח אם שלי ! לא יאמן, אני יכול להגדיל לו את הזיכרון מ 64 ל 512 מגה, אני בכלל לא מבין למה קניתי את ה 8800 הזה שיש לו רק 320 מגה, כשיש כרטיס על הלוח אם, שהוא למעשה יותר חזק כי אני יכול להקצות לו 512 מגה! ! כלכך מיותר !

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לא לקנות יד שניה כמו שאתה מוכר. גם אם כתבת במודעה שלך שלא עשית לו OC, אי אפשר לדעת באמת. וחוץ מזה, אני מעדיף כרטיס קצת פחות חזק מאשר יד שניה באותו מחיר.

הכרטיס שאתה מציע אמנם טוב, אבל אם אני ארצה לקנות אותו אני אעדיף להוסיף 150-200 שקל ולקנות חדש:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163

פורסם

אני בכלל לא מבין למה קניתי את ה 8800 הזה שיש לו רק 320 מגה, כשיש כרטיס על הלוח אם, שהוא למעשה יותר חזק כי אני יכול להקצות לו 512 מגה! ! כלכך מיותר !

:screwy:

פורסם

חבל שאתה מגיב בצורה כזאת שיטחית ...דווקא בתור אחראי פורום כרטיסי מסך הייתי מצפה ממך לעמוד לצידי ולדעת שמה שאמרתי היינו צודק ונכון(במקום להטעות את דודיפלצת שיכול להיות שיש לו גם הוא כ.גרפי מובנה על הלוח ובכך יכול לחסוך המוני שקלים! ).

כאילו...איפה אפשר לטעות? לכרטיס 8800 לא ניתן להרחיב את הזיכרון המובנה ולכן הוא מוגבל ל 320 מגה לעומת גמישות בכרטיס על הלוח אם אשר יכול לקבל עד 512 מגה בייט! .

מעבר לכך, כרטיס המסך המובנה על הלוח הינו יושב על הלוח כאמור, לכן העברת המידע מול המעבד עוברת בצורה המהירה ביותר כי הוא ממש ליד, ז"א המעבד ממוקם כמובן איפה שכולם יודעים, ממש לידו ביציאות של החיבורים מהלוח, ממוקם הכ.מסך המובנה, מה יכול להיות יותר מהיר מהעברת המידע בינהם...PCIE לא מהווה פה תחרות בכלל...

הבעיה היחידה היא אם לדודיפלצת יש כ.גרפי מובנה על הלוח או לא ואם אין לו, אז האם יש לו את האפשרות להרחבה, ז"א הוספה של כ.גרפי מובנה ללוח (יש לאח שלי כזה, עובד נחמד).

מקווה שחידשתי פה משהו, כי כנראה יש הרבה לחדש, אני שמח לעזור ומקווה שדודיפלצת יקשיב ולו בקצת לעצתי לו לפני שהוא אץ לו לרכוש כרטיס מסך במאות שקלים אם לא יותר .

פורסם

שטויות במיץ.

יותר זיכרון גרפי לא אומר יותר ביצועים וה - ONBOARD לא שווה כלום למשחקים ותפקידו רק להציג תמונה מהמסך.

וזה שהוא קרוב למעבד פיסית לא נותן כלום.

פורסם

מאיפה הוצאת את זה o_O

אפילו אייבורי כבר לא מוכרים כרטיסים ONBORD.

באותו מחיר יש 8400GS שטוב ממנו בהרבה.

פורסם

חבל שאתה מגיב בצורה כזאת שיטחית ...דווקא בתור אחראי פורום כרטיסי מסך הייתי מצפה ממך לעמוד לצידי ולדעת שמה שאמרתי היינו צודק ונכון(במקום להטעות את דודיפלצת שיכול להיות שיש לו גם הוא כ.גרפי מובנה על הלוח ובכך יכול לחסוך המוני שקלים! ).

כאילו...איפה אפשר לטעות? לכרטיס 8800 לא ניתן להרחיב את הזיכרון המובנה ולכן הוא מוגבל ל 320 מגה לעומת גמישות בכרטיס על הלוח אם אשר יכול לקבל עד 512 מגה בייט! .

מעבר לכך, כרטיס המסך המובנה על הלוח הינו יושב על הלוח כאמור, לכן העברת המידע מול המעבד עוברת בצורה המהירה ביותר כי הוא ממש ליד, ז"א המעבד ממוקם כמובן איפה שכולם יודעים, ממש לידו ביציאות של החיבורים מהלוח, ממוקם הכ.מסך המובנה, מה יכול להיות יותר מהיר מהעברת המידע בינהם...PCIE לא מהווה פה תחרות בכלל...

הבעיה היחידה היא אם לדודיפלצת יש כ.גרפי מובנה על הלוח או לא ואם אין לו, אז האם יש לו את האפשרות להרחבה, ז"א הוספה של כ.גרפי מובנה ללוח (יש לאח שלי כזה, עובד נחמד).

מקווה שחידשתי פה משהו, כי כנראה יש הרבה לחדש, אני שמח לעזור ומקווה שדודיפלצת יקשיב ולו בקצת לעצתי לו לפני שהוא אץ לו לרכוש כרטיס מסך במאות שקלים אם לא יותר .

לצערי הדבר היחידי שחדשת הינו שטויות בלבד

אל תעשה מעצמך צחוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים