פורסם 2008 בינואר 2617 שנים זכרונות החלפתימעבד חדשלוח אם לא מזמן החלפתיועדיין יש בעיה מוזרה כזאת מדי כמה ימים...מה אתם אומרים ספק 480 וואט לא מספיק?QUAD 66004GB DDR28800GTX שני קשיחים ב SATAלוח BAD AXE 2הספק לא גנרי.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר קודם כל מדובר ה VISTA 64 בעיות דומות היו גם ב32 ביטתוכניות שונות קורסות וצריך ללחוץ CLOSE לפעמים זה ה IE7 לפעמים זה FIREFOX לפעמים זה משהו אחר
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר או סגירה או דיווח משהו כזה...סתכל לא קורה יותר מדיי....קורה לפעמים.. זה קורה אצל אחרים ?
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים תעלה תמונה בבקשהstart --> run --> sfc /scannowתדאג שיהיה דיסק התקנה של מערכת ההפעלה בכונן.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים זה קורה מייד אחרי התקנה נקייה של מערכת ההפעלהאו לאחר התקנות של תוכנות מסוימות?
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר לדעתי זה אכן התחיל לאחר התקנה של מספר תוכנות שונות.עם כל זאת אני קצת חושש כי מדובר בחוסר הזנה של הספק במחשב.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים תסרוק את כל התוכניות והסרביסים שהוינדוס לא חייב בשביל לתפקד ותריץ סריקה מלאה של S&M (לינק להורדה יש בדף השני של סטיקי FAQ).
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים רגע מדובר רק על דפדפני גלישה כגון הFIREFOX והIE7 כי אם כן זה דבר שאני נתקל בו כל יום בעבודה, ואני מציע לך כמה דברים לעשות:1) איפוס דפדפן כלומר לנקות COOKIES וTEMPOREY FILES בנוסף להחזיר את כל הגדרות התוכנה לברירת מחדל ועם זה בIE בלשונית מתקדם תלחץ על שחזר הגדרות מתקדמות ובחלון עם כל הריבועים תחפש תחת קטגוריה גלישה ריבוע במסומן בV שרשום אפשר הרחבות צד שלישי תוריד את הV ותלחץ על OK2) אני לא יודע אם יש את הפקודה בויסטה אבל בXP בנוסף מרצים את הפקודה הבא ipconfig /flushdns3) כמו כולם סריקת המחשב מרוגלות במיוחד ופחות מוירוסים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.