עבור לתוכן

שאלה? 2 ספקי כוח במחשב 1 ?

Featured Replies

פורסם

האם אפשר לחבר 2 ספקי כוח במחשב 1.

ז"א עם 2 כבלים כמובן לחשמל.

יש אפשרות כזאת?

פורסם

לא נראלי.. במארז יש מקום לספק אחד וגם אם תחבר שתיים תצטרך לחבר שני כבלים לכל מכשיר שמסופק לו חשבל ע"י הספק.. לא שמעתי על זה

פורסם

קודם כל ברוך הבא לפורומים של HWZONE

שנית , אי אפשר לחבר שני ספקי כוח למחשב אחד

פורסם

חברה בטח שאפשר לחבר 2 ספקי כוח, השאלה היא לאיזה מטרה.

ראיתי לא פעם ולא פעמיים אנשים שמחברים 2 ספקי כוח למטרה של הפעלה נגיד של אמצעי תאורה שונים והספק השני מחובר ללוח.

וכדומה.

פורסם

פששש .. משהו חדש אצלי

תודה על המידע

החכמתי

פורסם
  • מחבר

מה שאני רוצה זה, שאני יוכל לחבר ספק כוח אחד רגיל לכל מטרות המחשב..

וספק כוח שני אני רוצה לחבר רק לכרטיס מסך בנפרד!

האם אני יכול לעשות את זה?

פורסם

ולמה לא לקנות ספק אחד שיחזיק את הכול?

פורסם

מה בעיה בזה??? מוצאים מקום לשים אותם בתוך המארז או ששמים אחד בחוץ ומכניסים את הכבלים..

ואז מאחד את החיבור ללוח אם עם הרבה חשמל מחברים לספק אחד, ואת השני מחברים לכ. מסך, הארד דיסקים, כוננים וכ"ו... אין סיבה שזה לא יהיה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי התחילו השאלות אז אני יספר לכם את הבעיה שלי :cool2:

קניתי כרטיס מסך לפני חודש nvidia geforce 7600 gs עם חיבור agp כן קצת ישן חח

עכשיו התקנתי אותו והכל, ושאני מפעיל משחקים (סגנון ניד פור ספיד קרבון) וכו.. המסך פשוט מתמלא בכל צבעי הקשת שהצבעים נמרחים על המסך, ומתחילים עיוותים, והדמויות שבמסך פשוט מאבדים גוון ויש מין חורים על הפנים של הדמות.

אפילו שאני בשולחן עבודה, מופיע לי הרבה פעמים הודעות שאין מספיק כוח לכרטיס מסך לעבוד, והכרטיס יכול לקבל נזק.

הספק כוח שקניתי הוא 500w אבל הוא עלה לי 150 שקל כנראה הוא כזה חארטה, ויש לי עוד ספק עוח של 240w שהוא בא עם המחשב בזמנו.

וחבל לי לקנות עוד ספק כוח טוב, אם כמובן אני יכול לעשות את השילוב הזה.

סליחה על הבלבול מוח ;)

פורסם

לא, אתה לא יכול.

והבעיה שלך לא תמונה בספק

פורסם

עקרונית אפשר, למה להטעות?

אתה יכול לחבר את הספק הראשון כרגיל ללוח ולשאר ההתקנים

ואת הספק השני(שאני לא יודע מה ההספק האמיתי שלו יכול להיות שזה גם לא יספיק) לקצר בין החוטים הירוק והשחור

ולהדליק את הספק רק ממפסק ה ON/OFF.

פורסם

אני לא בטוח שהבעיה היא באמת בספק כוח, יכול להיות שקיבלת כרטיס מסך לא תקין או דרייבר בעייתי\התנגשות עם דרייבר ישן.

במקרים פשוטים כמו שלך, עם מערכת מחשב ממוצעת ולא איזה שרת סופר-כבד שדורש את זה, הייתי ממליץ לבדוק אם באמת ספק הכוח הוא הבעיה שלך ואם כן אז להשקיע באחד טוב ולא בקומבינה של כמה חלשים.

פורסם

חבר'ס , מה קרה לכם ?

בן-אדם מציג בעיה של ארטיפקטים למיניהם ואתם ננעלתם על 2 ספקים וכו' ?

ספק כוח, אפילו ג'נרי, של 500W לא יחזיק את 7600GS ?

למה, מה ? מדובר במפלצת שזוללת חשמל כמו ה7950GX2 או 8800ULTRA ?

הרי זה כ. מסך פשוט שספק של 400W אמור להספיק בשבילו !

בקיצור, אם הבעיה נובעת מאיפה שהו - אז זה לא ספק בכלל, כי :

1. מחשב עולה כמו שצריך

2. אין תקיעות באמצע או משהו שמועיד על עבודת ספק לא תקינה או בלתי יציבה..

3. לא מדובר במחשב בOC שיכול להגביר את צרכי מחשב לחשמל.

הבעיה היא, כמו שנאמר פה קודם, או בגלל דרייורים שגורמים להתנגשויות כלשהם, שקשה לי להאמין שזה יקרה, או בחומרה.

והצעה שלי :

1. תבדוק את הכ. מסך על מחשב אחר, ואז תדע, אם הבעיה נובעת ממנו או לא.

2. אם כבר ננעלת על ספק כוח - תבדוק את המחשב שלך עם ספק כוח אחר, רק כדי להיות רגוע.

3. אם עדיין לא עלית על הבעיה - תבקש ממישהו שמבין עזרה.

פורסם

ארטיפקטים נגרמים בד"כ מ2 סיבות:

1.מתח מספק לא תקין

2. טמפ' לא תקינה->תוודא שהמאוורר של הכרטיס מסתובב כמו שצריך ונקה אבק מהגוף קירור של הכרטיס עצמו

קודם כל, שווה לנסות לבדוק מתחים ע"י תוכנה כגון SPEENFAN (תוכל למצוא אותה כאן) +להפעיל משחק וברגע שהתופעה קוראת, תלחץ על ALT TAB כדי לעבור לתוכנה עצמה שצריכה להיות פתוחה ברקע, או אפילו לגשת לביוס לראות שם מה מצב של המתחים

ספק חדש עדיף בהרבה מאשר המאמץ והסיכון לנזק חומרתי ממודינג של 2 ספקים חלשים, כדי שנוכל להמליץ על ספק, תרשום מה המפרט המלא שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים