עבור לתוכן

האם כדאי לקנות HD3850 או 8800GT?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת עכשיו סבכתם אותי מחדש חחחח כי אם אני חושב על זה קדימה גם 8800GT וגם HD3850/70 לא יספקו אותי לעתיד, אבל אני בכל מקרה עוד שנה כבר בצבא יהייה כך שאין לזה משמעות רבה, אז אני מסתכל בעיקר על ההווה ומה יפעיל את כל המשחקים שיש וגם שייצאו עד סוף 2008 במחיר הטוב ביותר.

על פי הדיון הבנתי שגם 3850 עושה זאת אבל השאלה אם עושה זאת היטב או שכדאי ללכת בכל זאת על 8800GT.

בקשר למפרט שלי, בזמנו הייתי קצת יותר בעסק אבל אחרי שקניתי את המחשב פחות עניינן אותי החומרה חחח, בכל מקרה הנה הוא:

מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+

לוח אם Motherboard Name Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

זכרון System Memory Kingston 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

כרטיס מסך Video Adapter Sapphire Radeon X1950 Pro Secondary (256 MB)

מסך Monitor Samsung SyncMaster 940NW/940NWPlus [19" LCD] (H9NP140602)

דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATAII

• תגובות 50
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קראתי את כל הדיון ובחרתי להגיב לדברים הרלוונטים עבורי.

לא ביקרתי בפורום עד התגובה להודעה שלי ע"י ROEY--1 ובחרתי להגיב עכשיו כי זה נורא הציק לי.

"לגבי זה שמעליי....כבר דנו בהשוואה המפגרת והלא נכונה הזאת שהבאת אליה קישור....תקרא מה רשמנו על זה דף אחורה...לפני שאתה מגיב..".

הוא נתן בנצ' של dark messiah שהגבלה שלו היא 50 (קבוע)FPS ולקח את זה כאינדקציה לכל המשחקים הקיימים היום.

לפני שאתה מגיב (בפעם השנייה ) דברים אידיוטים...תקרא כמו שצריך את כל הדיון...אף אחד לא מתווכח על איזה מן הכרטיסים טוב יותר...

דבר שני הבאנץ שהבאתי הוא לא אינדקציה לכלום...כמו שבאנץ עם הבדל של יחס פי 2 יותר טוב לטובת 8800 הוא לא אינדקציה לכלום!זאת היתה הכוונה.

לגבי מה שכתבתי לך בתגובה הראשונה שלי כלפיך...היא שההשוואה שנתנו בהתחלה היא לא הוגנת....אז תחזור אחורה ותקרא כמו שצריך!

פורסם

אגב יש כבר 8800GT 512MB ב - 1185 ש"ח (ועם יופי של קירור משופר).

סחטיין דניס :xyxthumbs:

נראה יופי של כרטיס במחיר כזה, השאלה איך החברה הזאת בכל הבחינות?

פורסם

urib,

החברה הזו בהחלט משקיעה בקירורים שלה מה שבהחלט מלמד אותנו על מהות החברה

3 שנות אחריות

קירור מעל הממוצע משולב HP + DUAL FANSINK (אולי בין הטובים שיצא לי לראות מבחינת תיכנון)

מחיר מינימום?

מה צריך יותר מזה?

פורסם

אם הייתי היום קונה כרטיס מסך, לא חושב פעמיים במחיר כזה. :kopfpatsch:

מעניין איך צריכת החשמל שלו ביחס למתחרים של 8800GT?

פורסם
  • מחבר

איפה החנות הזאת נמצאת? אני רוצה לקנות אותו במחיר הזה

פורסם

סניף אחד במגדל העמק ועוד אחד בראשל"צ.

פורסם
  • מחבר

:-X אני בקריות באסה

פורסם

מגדל העמק אמור להיות לא כל כך רחוק אם אני לא טועה, וגם בשביל מי יש משלוח ?

פורסם

9400 ו 9600 יהיו יותר טובים מה8800GT ????? סתם שאלה...

פורסם

כמובן שלא.

פורסם

יש לך 1950PRO ואתה רוצה להחליף?

מה קרה? הDX10 לא רץ לך?

אף פעם כרטיסי מסך היי אנד לא יספקו את התמורה.

פורסם

יש לך 1950PRO ואתה רוצה להחליף?

מה קרה? הDX10 לא רץ לך?

אף פעם כרטיסי מסך היי אנד לא יספקו את התמורה.

תרשה לי לתקן אותך... ה- GTX שלי נותן לי תתמורה כבר יותר משנה.

אני מחכה כרגע לדור הבא...כדי שיתנו לי את התמורה בקרייסיס ;D (אני מסרב לשחק אותו, עד שיצא הדור הבא...).

לנושא הדיון, לפי מה שקראתי והבנתי עד כה, ואם לסכם, אז 8800GT ב- 1185 ש"ח, הוא הוא הכרטיס

המשתלם ביותר כיום ** לצרכים שלך ** (ואולי אפילו בכלל).

לצורך העניין, אתה אפילו יכול למכור את ה- 1950 פרו שלך ב 300 ש"ח כדי שישלים לך את החסר.

(תשאל את החנות, אולי יעשו לך טרייד אין ;) )

פורסם
  • מחבר

סבבה אני מקווה שיהייה לי מספיק כסף בזמן כדי שלא ייגמר להם המלאי, ואין סיכוי שאני מוכר אותו ב300 רק לפני 4 5 חודשים קניתי אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים