עבור לתוכן

מה השיטה הכי טובה לגבות בדיסק קשיח חיצוני?

Featured Replies

פורסם

ככה שהסיכויים יהיו קטנים שאני יאבד את החומר? כמו שאבדתי אתמול?....

יש איזה משהו?... ההארדיסק WESTERN DIGITAL

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

מניסיון שלי השיטה הכי טובה היא צריבה ושמירה נכונה של הדיסקים ותיק איחסון טוב.

כל דבר אחר אינו מבטיח לך 100 שרידות.אתה יכול להשתמש בדיסק חיצוני כמקור מישני אבל אל תוותר על מסטר צרוב על דיסק שאתה יודע שהוא שמור

היטב.

פורסם
  • מחבר

כן ואם יש לי תיקיה ששוקלת 13 גיגה? המסמכים שלי?

פורסם

נו..בתור חבר עם 800 הודעות פלוס...תגדיל ראש ותחלק אותה ל 2 3 תיקיות של 4 גיגה ותצרוב.

אם אתה לא רוצה ככה.יש טייפ גיבוי.יש דיסקים 8.5 וחצי גיגה.

אני לא סומך על אמצעי שתלוי בחשמל.במיוחד לא בחורף...

פורסם

כן ואם יש לי תיקיה ששוקלת 13 גיגה? המסמכים שלי?

אז זה אומר שאתה לא יודע לנהל את החומר שלך כמו שצריך. ;)

1) אף פעם לא שמים כלום ב"מסמכים שלי".

2) סביר להניח שאין לך שום קובץ בודד ששוקל יותר מ-4גיגה. אז לא אמורה להיות שום בעיה לחלק את הקבצים בצורה הגיונית בין כמה דיסקים.

3) אם אתה לא רוצה להתעסק עם החלוקה, יש תוכנות כמו Norton Ghost או Acronis TrueImage שיודעות לגבות מה שאתה רוצה ולחלק אותו אוטומטית לקבצים דחוסים באיזה גודל שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

נו..בתור חבר עם 800 הודעות פלוס...תגדיל ראש ותחלק אותה ל 2 3 תיקיות של 4 גיגה ותצרוב.

אם אתה לא רוצה ככה.יש טייפ גיבוי.יש דיסקים 8.5 וחצי גיגה.

אני לא סומך על אמצעי שתלוי בחשמל.במיוחד לא בחורף...

למה לא בחורף? הוא מחובר דרך USB .... אם אני מעתיק חומר נגיד ומנתק אותו באמצע החומר קורא משהו? תפרט למה .. תודה :xyxthumbs:

פורסם

בחורף יש סופות ברקים וכדומה.

ברקים פוגעים ברשת החשמל - דבר שגורם להפסקות חשמל - הפסקת חשמל - כיבוי מחשב פתאומי ופה המידע נמחק ללא כל התראה מראש.

אם יש לך אל פסק אז אתה מוגן אבל אני בכל מיקרה ממליץ לשמור מידע על דיסקים ולא לסמוך על שום גורם אחר.

לי קרה מיקרה דומה שאני קיבלתי דיכאון עליו גם בחיבור USB.

עבדתי על מחשב עם קורא כרטיסים ומשום מה הבאתי כרטיס 4 גיגה עם 3 גיגה מוזיקה.הקורא פשוט פירמט לי את הכרטיס.אני כל כך התעצבנתי.

אני עבדתי 3 ימים לסדר את הספריות ואת הפלייליסטס.

אותו דבר יכול לקרות לך - ואני לא מאחל חס וחלילה.

אל תיסמוך על ה USB.מידע שעובר במתח זה הימור ענק.מידע שמגובה דרך מתחים משתנים שיש לך היום קריזות ברשת החשמל זה סיכון.

הכי פשוט מדיה אופטית לטחון כמה שעות את הצורב ולסגור עניין.

פורסם
  • מחבר

בחורף יש סופות ברקים וכדומה.

ברקים פוגעים ברשת החשמל - דבר שגורם להפסקות חשמל - הפסקת חשמל - כיבוי מחשב פתאומי ופה המידע נמחק ללא כל התראה מראש.

אם יש לך אל פסק אז אתה מוגן אבל אני בכל מיקרה ממליץ לשמור מידע על דיסקים ולא לסמוך על שום גורם אחר.

לי קרה מיקרה דומה שאני קיבלתי דיכאון עליו גם בחיבור USB.

עבדתי על מחשב עם קורא כרטיסים ומשום מה הבאתי כרטיס 4 גיגה עם 3 גיגה מוזיקה.הקורא פשוט פירמט לי את הכרטיס.אני כל כך התעצבנתי.

אני עבדתי 3 ימים לסדר את הספריות ואת הפלייליסטס.

אותו דבר יכול לקרות לך - ואני לא מאחל חס וחלילה.

אל תיסמוך על ה USB.מידע שעובר במתח זה הימור ענק.מידע שמגובה דרך מתחים משתנים שיש לך היום קריזות ברשת החשמל זה סיכון.

הכי פשוט מדיה אופטית לטחון כמה שעות את הצורב ולסגור עניין.

זה מה שקרה להארדיסק שלי הוא פשוט פירמט אותו לבד בלי שעשיתי כלום....

:(

למה קניתי אותו בכלל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים