פורסם 2008 בינואר 2517 שנים בשעה טובה הגיע לי ה G25..אי אפשר לתאר את זה פשוט..זה פשוט מדהים!בכל מקרה.. הייתי רוצה אם אפשר המלצות למשחקים תומכים או סתם משחקים יפים..עד עכשיו יש לי את:Live For SpeedNFS: Pro Street, CarbonColin McRae DiRTGTR2Test Drive Unlimitedאני רוצה אם יש אולי יזה משחק שמדמה סימולטור נהיגה אבל לא מירוצם כמו LFS אלא נהיגה בכביש עירוני כמו שיעורי נהיגה..בטוח יש דבר כזה..תודה רבה !
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אוח כמה שאני מקנא בכל אופן, נסה את rFactor. בקשר למשחקים ללימוד נהיגה, יש משהו שנקרא 3D Driving School. זה דיי ישן, עם גראפיקה עלובה למדיי, ואני לא בטוח שהוא תומך בG25. אתה מוזמן לנסות גם אותו אם תרצה.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים בקשר למשחקים ללימוד נהיגה, יש משהו שנקרא 3D Driving School. זה דיי ישן, עם גראפיקה עלובה למדיי, ואני לא בטוח שהוא תומך בG25. אתה מוזמן לנסות גם אותו אם תרצה.הוא עלוב בלשון המעטה... ממש גרוע
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אני הייתי ממליץ לך על NFS PORCHE כשעוד ראית את פנים הרכב השליטה היית לא עצבנית הכביש היה רחב והאוטו הגיב טוב מאוד להגה-זה היה פשוט תענוג לשחק במשחק הזה עם הגה.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר תגיד אתה מנסה ללמוד נהיגה אם זה או משהו ? ממש לא אחי פשוט זה סתם כיף..אני לומד נהיגה עכשיו כאילו עם אוטו אמיתי והכול חח..[br]פורסם בתאריך: 25.01.2008 בשעה 22:00:39תודה לכולם!בכל אופן אני מכיראת ה 3D Driving simulator הוא גרוע אין לי עם זה בעיה אבל הבעיה שבטוח הוא לא תומך בהגה ואם כן אז רק במצב אוטומט..אפשר עוד הצעות?..ותודה על התגובות!!
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אני לא יודע אם שיחקתי באחד כזה בידיוק...אבל שיחקתי בהגה של לוג'יטק לפני איזה כמה חודשים זה היה משהו לפנים
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים קצת משחקי מרוצים יפים שאני מכיר...Need for Speed: Most WantedNeed for Speed: CarbonNeed For Speed: Pro StreetColin Mcrae DiRTTEST DRIVE-UNLIMITEDProject Gotham Racing (!)Gran Turismo Forza MotorsportAlarm for Cobra 11 Crash TimeSEGA Rally Revo
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר מאיפה קנית את ההגה וכמה עלה לך?איך המשחק Colin Mcrae Dirtו ?משחק טוב למי שאוהב ראלי אני פחות אוהב ראלי אני יותר אוהב מירוצים פורמולה ומירוצי רחוב..
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים איזה משחק רחוב יש טוב עם גרפיקה טובה והכי מציאותי שיש?ואיזה בפורמולה?אבל טובים אני רוצה לקנות את G25אז שיהיו משחקים טובים
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים איזה משחק רחוב יש טוב עם גרפיקה טובה והכי מציאותי שיש?ואיזה בפורמולה?אבל טובים אני רוצה לקנות את G25אז שיהיו משחקים טוביםמשחק רחוב: NFS:MW
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.