פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אהלן חבר'ה, התקנתי את הווינדוס מחדש והסייבים שהיו לי בשני משחקים (C&C3 ו-FEAR P.M) נעלמו לגמרי. ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?? תודה
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אתה בחיים לא תוכל להחזיר את השמירות שהיו לך או לא שמרת אותם.אתה יכול לנסות להוריד שמירות של אנשים אחרים במשחקים האלה. תעשה חיפוש בגוגל ואולי תמצא משהו
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר חח לא פירמטתי אל תגזיםרק מחקתי את התיקייה של הווינדוס הקודם והתקנתי ווינדוס מחדש
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים המשחקים שלך היו מותקנים על הדיסק של הווינדוס? (בד"כ זה C)אם כן אז זה נמחק כי שמתקינים ווינדוס מחדש הכונן עצמו נמחק מהכל...
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אנשים להקשיב! הוא אומר שהוא מחק רק את תיקית ה windows..אתה עשית אולי repair/reinstall?
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר בדיוק ^פשוט עשיתי בוט עם הדיסק של הווינדוס, לא פירמטתי או יצרתי מחיצה חדשה בדיסק,פשוט ההתקנה זיהתה שיש כבר ווינדוס מותקן ובחרתי באפשרות של מחיקת תיקיית הווינדוס הישנה והתקנה מחדש (החלפתי HOME ב-PRO)
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים בהתחלה חשבתי שעשית איזה פירמוט או משהו.תראה אם אתה לא מוצא את השמירות שלך אני לא מוצא שום דרך אחרת חוץ מלהוריד את השמירות מהאינטרנט. בטוח יש איזה אתר שיש שם את השמירות של השלבים
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים זו הבעיה, ה Saves האלו היו ב my documents ההתקנה כנראה מחקה אותם.. הרבה משחקים שומרים לתוך my documents אז כדאי שתכנס למשחק תעשה סתם שמירה ואז תחפש קובץ עם סיומת של הקובץ שהוא שמר או את התיקיה כי אולי ה my documents הישן שלך ממוקם במקום אחר מהברירת מחדל ואז השמירות עדיין קיימות אבל בתיקיה אחרת
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים כן, לא תפסיד כלום. זה די הזוי שהוא מוחק תקיות ב My documents במהלך Repair.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים תבדוק אם השם של היוזר שלך שונה ממקודם ... אולי עדיין קיימת התיקיה של היוזר הקודם עם ההגדרות הישנות...בכל מקרה אם זה לא במסמכים שלי אז זה בטוח נמחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.