פורסם 2008 בינואר 2417 שנים חברה תעזרו לי בבקשה אתם תותחים ! תקשיבו אני בא בבוקר מנסה להדליק תמחשב הכל עולה רגיל פתאום אחרי הטעינה של הווינדוס עושה הפעלה מחדש ועוד פעם ועוד פעם עכשיו באחד הפעמים שמתי לב למשהו... היה מסך כחול ממש לחצי שניה .... מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? תודההה מראשש לעוזרים!!!! דרך אגב אני במחשב של אח שלי... כי שלי לא עולה
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר לא! גם עושה תטעינה (שרושום שהוא מפעיל תקבצים כזה ברשימה) ושזה מסיים עוד פעם ריסט
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים תוציא כל ההתקנים הלא הכרחיים כמו מוצרי USB כרטיסי PCI וכו', תעלה את הוינדוס במצב LAST KNOWN GOODתנסה chkdsk x: /f /r מהריפר קונסול (כש-X זה הפרטישן של מערכת ההפעלה)תבדוק תקינות של הרדיסק עם MHDD (אחרי שעשית צ'קדיסק)תבדוק תקינות של זכרונות עם MEMTESTתחליף ספק כוח לראות אם הוא הבעיה (למרות שבדר"כ כשהוא הבעיה אז אין מסך כחול)אם כלום לא עוזר תעשה התקנת תיקון (repair re-install) על התיקיה של הוינדוס הקיים.בהצלחה.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר שום דבר לא מחובר... חוץ מהכרטיס רשת אלחוטי שיש לי והווינדוס לא עולה במצב שאמרת.... יש אולי פיתרון אחר????
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים תעשה את כל מה שהמלצתי בפוסט הקודםושים לב שהתוכנות שהמלצתי להריץ הם לצריבה ועליה בבוטאבל, לא דורשות מערכת הפעלה.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים תנסה את מה שאמר לך רועי .. איך נכנסים לRECOVERY CONSOLE קודם משנים את סדר העליה , שהדיסק של הוינדוס יהיה הראשון שעולה אח"כ אתה מגיע לתמונה כזאת , אתה מקיש ENTER למשל אתה מגיע לפה אתה מקיש על R אתה לוחץ 1 תכתוב אח"כ CHKDSK /P /R
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים תודה על התיקון, זה באמת סלאש P מהריקוברי קונסול (סלאש F מהשורת פקודה של מערכת ההפעלה).
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר דבר ראשון תודה שאתם עוזרים(אני מעריך את זה) אבל בהתקנה של הווינדוס הוא ישר מגיע לבחירת אהרד דיסק להתקנה.... שמתי לב למשהו מוזרהאהרד דיסק שלי מחולק ל2 יש אחד של 80 ג'יגה שהוא אמור להיות מלא ומשום מה רשום שם שהוא ריק ואין בו כלום ובמקום שרשוםFAT או NTFS רשום UNKNOW (משהו כזה) אולי אהרד דיסק הוא הבעיה??
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אחי תמיד יש חלק שמתבזבז ...הדיסק הוא מקורי .. ? אם לא , אז תביא אחד מקורי מאחד החברים שלך ותעשה את מה שאמרתי לך
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מחבר התכווונת לאהרד דיסק? אם כן יש לי כמה בבית (גם סאטה) לחבר אותם ולעשות בדיקת דיסק כמו שאמרת????
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים מחבר תודה רבהההההההההההה למי שעזרר.... לקחתי תאהרד דיסק למחשב של אח שלי ועשיתי לו בדיקת דיסק הוא תיקן את כל השגיאות והכל עובד פיקס אני ממש נהיה טכנאי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.