פורסם 2008 בינואר 2417 שנים שלוםבמחשב שלי יש לוח אם מסוג DFI LanParty nF4 יש לי ליד הכניסות והיציאות של כרטיס הקול שני חיבורים אחד אדום אחד צהוב שרשום עליהם s/pdif ו IN\OUTרציתי לדעת מה זהתודה
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים קודם כל ויקי:http://en.wikipedia.org/wiki/Spdifכפי שאתה רואה זה חיבור אאודיו דיגיטלי ויש לך גם יציאה וגם כניסה בכרטיס הקול המובנה.עוד שאלות? ;D
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר דבר ראשון תודהוכן עוד שאלה אחת.. איזה כבל אני מחבר לשם? קואקס דיגיטלי?
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים כבל s/pdif כמו שאתה רואה בתמונה יכול להיות מורכב מכמה אפשרויותבמקרה שלך TOSLINK אומר להתאים לדעתי (אולי גם RCA).
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר מצתער אבל לא הבנתי.. מה זה TOSLINK? זה נראה כמו כבל אופטי אבל לא נראה לי כבל אופטי יכול להתחבר לשםאני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בדרך הטובה ביותרהיום זה מחובר עם 3 כבלים (לאחורי לקדמי ולסנטר) וזה מבולגן והסאונד לא מדהיםברסיבר יש לי כניסה לקואקס דיגיטלי שמעביר 5.1 וגם כניסה לכבל אופטי (מרובע כזה)
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים תבדוק שהקואקס הדיגיטלי הזה ברסיבר זה גם s/pdif ותקפוץ לחנות אאודיו לקנות כבל.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר אוקיי אני יקנה כבל קואקס ונראה אם זה עובדלא יעבוד אני יחזיר לחנות...תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.