פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מה המצב חבר'ה? אני מאוד מתפלא שלא מדברים הרבה על המשחק הזה וזה סימן לא טוב... המשחק יוצא בסוף פברואר ואין ממש זכר ממנו... הינה הטריילר שאני צופה בו בדיוק עכשיו: http://www.gamespot.com/video/933473/6184995/videoplayerpop נראה מאוד יפה המשחק.. ובתור חובב אבודים ועוקב אחרי הסידרה ואוטוטו יוצא העונה הרביעית אני מצפה מהמשחק הזה.. מה אתם אומרים איך המשחק לדעתכם? יש כבר דרישות מערכת?
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים המשחק מעולה ??? מה זאת אומרת מה אנחנו חושבים על המשחק? הוא עדיין לא יצא. טריילרים לא שווים הרבה בימינו
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מחבר כע גם אני חושב שהמשחק נראה מעולה.... והתכוונתי מה אתם חושבים על המשחק לפי הטריילר וזה נכון מה שמראים בטריילר זה לא מה שבאמת המשחק.... וזה קרה לי בכמה וכמה משחקים..... יאלה חודש פברואר אעששששששש
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים זה באמת נראה משחק טוב!את האמת שתכננתי להתחיל לראות אבודים אז אולי כדאי שאני יתחיל להזדרז בשביל המשחק! ;D
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים זה נראה ככה.רק שעדיין לא ברור לי אם יש שם GAMEPLAY שבאמת יחזיק משחק או שזה סתם חרטה של משימות מטומטמות כמו צילום תמונות כדי להחזיר את הזכרון.נקווה גם באמת לעלילה טובה ומותחת כמו הסדרה עצמה.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים זה לגמרי נכון למרות שיש יוצאים מן הכלל כמו קינגקונג וגם אולי אחד מהמשחקים הטובים בכל הזמנים,הלא הוא:Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bayאבל אלו יוצאים מן הכלל
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים לפי דעתי למשחק הזה יש פוטנציאל אדיר להצליח גם בתור משחק מחשב.. רק לראות את קייט ב3D עושה לי את זה לפי דעתי המשחק יצא טוב כי אם הבנתי נכון יש עליו פיקוח קפדני, מה שאמר שאולי נקבל פה מוצר איכותי. הלוואי!
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים לפי דעתי למשחק הזה יש פוטנציאל אדיר להצליח גם בתור משחק מחשב.. רק לראות את קייט ב3D עושה לי את זה לפי דעתי המשחק יצא טוב כי אם הבנתי נכון יש עליו פיקוח קפדני, מה שאמר שאולי נקבל פה מוצר איכותי. הלוואי! עשו אותם נחמד את השחקנים אבל שראיתי אותם רצים זה היה נראה לא משהו חחח.
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים http://www.gametrailers.com/player/30047.htmlראיון עם יוצר המשחק ועוד קטעי וידאו מהמשחק
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים נראה טוב למדיי.. כשהמטוס זז והבחור שהיה במעבר עף לתקרה ונפל.. אז שמתם לב שהאנשים היו בלי חגורות בטיחות?אז איך בידיוק הם לא זזו מהמושבים שלהם אפילו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.