פורסם 2008 בינואר 2317 שנים היי לכולם קודם כול אני חדש בפורום יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי עם זה הפורם הלא נכון אז תגידו לי לאן אני צריך לפנות אוקיי ישר לענייןאני רוצה לבנות שרת משחקים שיתמוך בWOW ושיוכל להכיל יותר מ1000 שחקניםשאלה היא כזאת מהם הנתונים שאני צריך לשרת עם אפשר כמה שיותר פרטני (בקשר למחירים ולדגמים)ואיזה מהירות אינטרנט אני צריך השאלה מתיחסת לחומרה בלבד ולא קשורה לתוכנות כולשהם תודה
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים טוב,בשביל שרת דרוש חומרה מאוד חזקה שמתבססת על :מעבד חזק מאוד לשרתים - דוגמת Intel Xeonכוננים קשיחים מהירים,בעלי נפח גדול ויציבים יותר - דוגמת SATA2\RAID\SSD\RPM גבוהה וכו',הכל כמובן בכמה אתה מוכן להשקיע.לוח אם מתקדם שיעמוד בכל העסק הזהכרטיסי רשת מהירים במיוחד בעלי אפשרות תעבורת נתונים גבוה מאודחיבור רציני תוכל להשיג באחת מחוות השרתים של הספקיות במהירות חיבור של 100 מגה ומעלה במידה ותרצה לאפשר כניסה של יותר מאלף משתמשיםודבר אחרון בחירה בין מערכת הפעלה מבוססת לינוקס או ווינדווס.בשביל לעזור לך אנחנו זקוקים לטווח המחירים שאתה מוכן להשקיע בדבר כזה (אני כבר אומר שרת כזה זה לא מחשב ביתי או מחשב גיימינג ובשביל משהו איכותי וטוב לא מתפשרים על פחות מעשר אלף שקל)
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מחבר אוקיי טווח המחיר הוא בסביבות 10 אלף שחפשוט כמו שאתה בטח יודי שכול יהודי רוצה להוציא את המקסימום והמינימוםאז עם אתה יכול כישהו לעזור לי הזה אני יהיה אסיר תודה ועוד שאלה מה ההבדל בין מעבד XEON לבין מעבד רגיל?ומה מיוחד בוא?ואיך הוא עוזר לשרת ליפעול יותר טובתודה[br]פורסם בתאריך: 23.01.2008 בשעה 22:37:14ועוד דבר עם יהיה צורך בהשקעה נוספת יהיה אפשר לארגן אבל אני יהיה מוכן להשקיע עוד כסף עם הכסף הנוסף יכול לשפר את הביצועים ברמה דרסטית
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מעבדי האינטל Xeon אלו מעבדים שנבנו במיוחד עבור שרתים ותפקידם הוא לשמש כמעבדים עבור שרתים,מה שמיוחד בהם היא צורת החישוב שלהם ששונה ממעבדים רגילים בעצמה וביציבות שלהם.היום הפערים כבר לא כאלו גדולים עם יציאת מעבדי ה QUAD אבל בקרוב הדבר ישתנה שוב כי בעוד מספר חודשים יוצאים מעבדי XEON חדשים.לגבי לבנות מחשב כזה אני מציע שתחכה לאדם שקצת יותר מנוסה ממני בנוגע לשרתים כי איני מתמצא בחומרה העדכנית והטובה ביותר עבור שרתים היום.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים עדכן את כותרת הת'רד לפי חוקי הפורום (ואם אפשר גם שגיאות כתיב) לפי חוקי הפורום - לפני שינעל!http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים עם שפה כזו עילגת ומרושלת, אל תצפה לקבל תשובות איכותיות ומושקעות... זה פשוט לא עובד כך ! (סביר גם להניח שזה בדיוק מה שניסה לרמוז לך tmpusr)
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר קודם כול סליחה על השגיעות ואני מנסה להימנה מהםוגם אני מצתאר שלא קראתי את חוקי הפורום אני לא יחזור על הטעות שלי פעם נוספתאוקיי לגבי המפרט 1. מחשב רשת בתקציב של 8-10 אלף שקל 2. מטרות השרת הוא משחקי רשת 3.אין צורך בציוד הקפי אלה רק במפרט השרת עצמו4.דברים ספציפיים:....מעבד כמה שיותר חזק (לצערי עדיין לא יכול להביא הגדרה או דגם מדוייק אבל מה שכן אני יודע שזה צריך להיות XEON) הרבה זיכרון ודיסק קשיח של 10000 RPM5.בקשר להעדפות שך חברה כולשהיא: אין 6.העיצוב לא חשבו אבל מערכת הקירור חשובה וגם ביצועים כמה שיותר שקטים7.בקשר למערכת ההפעלה אני עדיין לא יודע מה יהיה הכי טוב בישביל השרת (השמח לכבל המלצות)8.אין צרכים מיוחדים9.השקט לא כול כך חשוב העיקר שיעשה ביצועים טובים10.אני לא יודע מה זה OC אז אני לא יודע מה לכתוב פה (השמח לקבל הסבר)11.היעוד של השרת הוא להריץ את המשחקים הבאים WORLD OF WARCRAFT ו LINEAGE 2אני מקווה שפירטתי מספיק טוב תודה רבה ומחכה לתשובה
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים תבדוק מה נדרש כדי להריץ את השרתים של WOW ו LINEAGE2 קודם כל ובאיזה מערכות הפעלה הם עובדים.OC ועיצוב לא רלוונטים פה בכלל.אל תשכח שתצרתך גם להשקיע סכום כספי נכבד כל חודש על החיבור שלו לאינטרנט שכמובן לא יהיה חיבור מהסוג של הלקוחות הפרטיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.