עבור לתוכן

ניתוקים מהרשת האלחוטית לפרקים ללא חיווי

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לנו בבית ראוטר עם מחשב מחובר אליו פיסית ועוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית. הבעיה שלי היא שהמחשב שלי מתנתק מהראוטר כאשר הוא לא מוריד משהו ב Mtorrent (אם הוא מוריד משהו באי מיול הוא עדיין מתנתק). כאשר הניתוק קורה אני לא מסוגל לעשות שום פעולה הקשורה לאינטרנט וגם מבחינת הראוטר אני מנותק רק שמבחינת תוכנת ההתחברות של ווינדוס וLevel One אני עדיין מחובר (יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI של Level One). אני יכול להתחבר מחדש ואז הבעיה מסתדרת לכמה דקות ואז שוב הכל מתנתק.

כבר העליתי כאן את הבעיה לפני כמה זמן ועדיין אין לה פתרון.....

פורסם
  • מחבר

כן , ניסיתי. האמת ששינוי מ-disabled ל-enabled באחד מסעיפי ה- ADVANCED בproperties של הכרטיס רשת הביא להופעת ה-tab של ה Power management ולמרות שהסרת הסימון מהתיקיה לא פתרה את הבעיה דווקא סימון השורה השניה עושה סימנים טובים (לא התנתק במשך רבע שעה ואז הייתי צריך לצאת מהבית), בכל אופן אני אעדכן האם זה פתר לי סופית את הבעיה.

רק תיקון לגבי מה שאמרתי קודם - למרות שאני לא מסוגל לבצע שום פעולה הקשורה לתקשורת עם הראוטר אני עדיין מופיע בראוטר עצמו כאילו אני מחובר

פורסם
  • מחבר

טוב, אז ככה - כל מה שכתבתי לגבי הPOWER MANAGEMENT פשוט לא נכון כי בטעות בדקתי לא בכרטיס רשת האלחוטי אלא ברגיל אבל לדעתי זה אומר שהבעיה היא לא בהגדרות של הBIOS.

יש למישהו עוד רעיון איך אני פותר את הבעיה הזו?

פורסם

- לנסות להסיר את הדרייבר לחלוטין, reboot , ולהתקין דרייבר מעודכן מאתר היצרן,

במידה והכרטיס האלחוטי הוא USB יש לנתק אותו אחרי ההסרה של הדרייבר

ולחבר מחדש רק לאחר שהותקן הדרייבר החדש.

- לאחר התקנה מחדש של הדרייבר, וודא שוב באפשרויות במנהל ההתקנים (באם קיימות כאלה אחרי התקנה מחדש)

שלא מסומנת האפשרות לנטרול צריכת החשמל לכרטיס.

- במידה והבעיה לא נפתרה, נסה להשתמש ב WZC של חלונות ולא בתוכנה של LEVEL1

- לנטרל פירוולים תוכנתיים במחשב שעליו מותקן הכרטיס

- נסה את התהליך הבא:

נסה את זה

כנס לחיבורי הרשת

תן קליק ימני על כל אחד מממשקי הרשת שלך ותעשה להם DISABLE ("בטל")

(ממשקי רשת - Local area connection , בלוטות'ים ו-1394 למיניהם... WIRELESS CONNECTION וכו')

אם יש עוד חייגנים, או עוד חיבורי רשת כלשהם, מחק ובטל אותם בהתאם.

כנס להתחל-הפעלה

רשום את הפקודה

netsh int ip reset netshlog.txt

תן אישור, חכה שהחלון השחור ייפתח וייסגר

עכשיו באותה דרך הרץ את הפקודה

netsh winsock reset

הפעלה מחדש למחשב (זה חשוב)

שים לב, זה קריטי למחוק את החייגנים לפני תחילת התהליך, ולנטרל את ממשקי הרשת, כמו שאמרתי.

ואז (אחרי ההפעלה מחדש למחשב)

להפעיל מחדש את ה LAC/WC של כ.הרשת החוטי/אלחוטי שלך, לבנות חייגן חדש לפי סוג החיבור, במידה ונדרש כזה.

זה הכל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לפני שאני מנסה מה שהצעת - ביטלתי את האבטחה של הראוטר (היה WEP) ואז לא התנתקתי. האם אתה עדיין מציע לי לעשות אותו דבר או לנסות משהו אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים