עבור לתוכן

איך ייתכן?!

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 8800gt ואני עובד עם ספק 300,השאלה היא כזאת,לפי מה שסיפרו פה בפורום אין מצב שהמחשב יבוד ככה והינה הוא עובד!אז למה אנשים פה רושמים שחייב ספק 500 וכלמיני קירור ושטויות אין לי לא קירור לא ספק חזק והמחשב עובד פיקס אז למה רשמו שהמחשב לא יכול לעבוד ככה?!

פורסם

כי זה יהיה כמו לשחק רולטה רוסית על החלקים במחשב שלך....

פורסם

יכול להיות שיש לך ספק טוב יחסית, אבל זה לא אומר שהוא יעבוד טוב... יכול להיות שכאשר תפעיל את המחשב על הגדרות גבוהות המחשב יקרוס, אבל הוא כן יעבוד בעבודה רגילה..

אבל מומלץ לשים ספק כוח יותר חזק כדי להבטיח שהמחשב לא יקרוס פיתאום או יגן על המחשב מפני ברקים וקפיצות מתח..

פורסם

קפיצות מתח וברקים זה כבר עבודה של אל פסק :)

פורסם

קניתי מחשב עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 8800gt ואני עובד עם ספק 300,השאלה היא כזאת,לפי מה שסיפרו פה בפורום אין מצב שהמחשב יבוד ככה והינה הוא עובד!אז למה אנשים פה רושמים שחייב ספק 500 וכלמיני קירור ושטויות אין לי לא קירור לא ספק חזק והמחשב עובד פיקס אז למה רשמו שהמחשב לא יכול לעבוד ככה?!

מישהו אמר שזה לא יעבוד?

יעבוד אבל כמו שאמרו רולטה רוסית.

בידיוק אותו דבר פעם למעבד לא יהיה מספיק מתח ויעבוד בתיפקוד לקויי ופעם לזיכרון וכוליי וכוליי, המחשב לא יהיה יציב מהבחינה הזו.

תירשום פה את המיפרט המלא שלך ותריץ 3Dmark06 אני מבטיח לך שהתוצאה שלך תיהיה נמוכה.

ויש הבדלים בצריכת החשמל ענקיים בין מצב מנוחה למצב מאמץ, לכן אין מצב שהספק יחזיק את המערכת יציבה.

פורסם

קפיצות מתח וברקים זה כבר עבודה של אל פסק :)

אבל שמעתי שיש ספקים כמו LIBERTY למשל שכן מגן מפני קפיצות מתח, אולי לא ברקים (הגזמתי) אבל קפיצות מתח כן..

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי ממכם הביצועים של המחשב אמורים לרדת כי הספק לא יחלק מספיק חשמל לחלקים-זה במילים פשוטות.

ובאמת יש לי בעיה עם הכרטיס מסך יש לי 8800GT והתצוגה באמת על הפנים

כנסו תיראו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316592.0

אגב המפרט שלי הוא כזה:

לוח אם:

INTEL DRAGONTAIL PEAK BLKDP35DPM

מעבד:

CORE 2 QUAD 6600

2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון

320 ג'יה הרדיסק

כרטיס מסך 8800GT 512

מארז P-4 ATX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים