פורסם 2008 בינואר 2317 שנים קניתי מחשב עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 8800gt ואני עובד עם ספק 300,השאלה היא כזאת,לפי מה שסיפרו פה בפורום אין מצב שהמחשב יבוד ככה והינה הוא עובד!אז למה אנשים פה רושמים שחייב ספק 500 וכלמיני קירור ושטויות אין לי לא קירור לא ספק חזק והמחשב עובד פיקס אז למה רשמו שהמחשב לא יכול לעבוד ככה?!
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים יכול להיות שיש לך ספק טוב יחסית, אבל זה לא אומר שהוא יעבוד טוב... יכול להיות שכאשר תפעיל את המחשב על הגדרות גבוהות המחשב יקרוס, אבל הוא כן יעבוד בעבודה רגילה..אבל מומלץ לשים ספק כוח יותר חזק כדי להבטיח שהמחשב לא יקרוס פיתאום או יגן על המחשב מפני ברקים וקפיצות מתח..
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים קניתי מחשב עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 8800gt ואני עובד עם ספק 300,השאלה היא כזאת,לפי מה שסיפרו פה בפורום אין מצב שהמחשב יבוד ככה והינה הוא עובד!אז למה אנשים פה רושמים שחייב ספק 500 וכלמיני קירור ושטויות אין לי לא קירור לא ספק חזק והמחשב עובד פיקס אז למה רשמו שהמחשב לא יכול לעבוד ככה?!מישהו אמר שזה לא יעבוד?יעבוד אבל כמו שאמרו רולטה רוסית.בידיוק אותו דבר פעם למעבד לא יהיה מספיק מתח ויעבוד בתיפקוד לקויי ופעם לזיכרון וכוליי וכוליי, המחשב לא יהיה יציב מהבחינה הזו.תירשום פה את המיפרט המלא שלך ותריץ 3Dmark06 אני מבטיח לך שהתוצאה שלך תיהיה נמוכה.ויש הבדלים בצריכת החשמל ענקיים בין מצב מנוחה למצב מאמץ, לכן אין מצב שהספק יחזיק את המערכת יציבה.
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים קפיצות מתח וברקים זה כבר עבודה של אל פסק אבל שמעתי שיש ספקים כמו LIBERTY למשל שכן מגן מפני קפיצות מתח, אולי לא ברקים (הגזמתי) אבל קפיצות מתח כן..
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים אתה מדבר על active pfchttp://en.wikipedia.org/wiki/Power_factor_correctionזה אומנם מגן אבל לא באותה רמת הגנה כמו שיש לאל פסק.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר לפי מה שהבנתי ממכם הביצועים של המחשב אמורים לרדת כי הספק לא יחלק מספיק חשמל לחלקים-זה במילים פשוטות.ובאמת יש לי בעיה עם הכרטיס מסך יש לי 8800GT והתצוגה באמת על הפניםכנסו תיראו:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316592.0אגב המפרט שלי הוא כזה:לוח אם:INTEL DRAGONTAIL PEAK BLKDP35DPMמעבד:CORE 2 QUAD 66002 ג'יגה זיכרון של קינגסטון320 ג'יה הרדיסקכרטיס מסך 8800GT 512מארז P-4 ATX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.