פורסם 2008 בינואר 2317 שנים שלום קניתי מחשב לפני חודש בnewegg עם HD 320 SATA ולפני שבוע קניתי שני כוננים כל אחד 500 SATA הבעיה: המחשב לא מזהה בכלל כונן אחד. את השני הוא מזהה והצלחתי להפעיל.יכול להיות שהכונן שלא עובד פגום? אם כן איך אני אמור לדעת? יש לציין שגם הביוס לא מזהה אותו.הלוח אם הוא ASUS P5B-VM SEתודה לעוזרים.
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים קודם כל ברוך הבא לפורום HWZONEשנית , האם ניסית לחבר את זה לכניסה אחרת ?אולי כונן דפוק אולי כבל דפוק אולי כניסה דפוקה
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מחבר חיברתי כבלים של כונן אחר וזה לא עזר.אגב הדיסק מסתובב אבל לא יותר מזה.
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים לחיצה על המחשב שלי מקש ימין ניהול....ואז ניהול דיסקים תראה עם כולם מזוהים שם או לא...
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים תבדוק את ההארד דיסק שלא עובד במחשב אחר ..כך תוכל לוודא אם התקלה בהארד דיסק או הגדרות או יש משהו במחשב שלך
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מחבר אני כנראה מחזיר אותו בקרוב!הוא לא מופיע בניהול וגם אצל חבר שלי זה לא עבד...
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר אני מחזיר אותו לnewegg אני לא יודע מה זה מעבדה.אם תוכל להסביר לי איך מחזירים זה מאוד יעזור.עריכה:שכחתי לומר בהתחלה שאני בחו"ל
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים תחזיר את הכונן לחנות שממנה קנית את המחשב או את הכונן ותגיד להם שהוא לא עובד ושהם יבדקו לך אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.