עבור לתוכן

ואלו דרישות המינימום לגירסת הPC של Assassin's Creed

Featured Replies

פורסם

יש את DMC...

ושני ג'יגה במומלץ זאתאומרת שלמי שיש ג'יגה וחצי פשוט המשחק לא יפעל אצלו ?

איזה שטות מגעילה הייתה להשקיע במחשב בעלוב הזה !

• תגובות 89
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו בכל דרישות מינימום, אלו רק קויים כללים שאליהם כיוונו המפתחים כשהם בנו עשו קופי פייסט למשחק מה360 למחשב.

פורסם

חפיף

דרישות לא בשמיים (אם כרטיס 6600 יכול להריץ את זה זה לא כבד)

יש בעיה עם הזכרון (3 גיגה) למרות שזכרון זה כבר די זול 120 ש"ח בערך לגיגה

בטוח ירוץ על מעבד E4400 ומעלה

בנוסף

עוד מעט (חודשיים-ארבעה) יוצא 9600GT (פי שתיים ביצועים מ 8600GT) בערך אותו מחיר

ויש גם 8800GS שנמכר כבר באירופה בערך 1000 ש"ח 70% ביצועים מ 8800GT

נ.ב

לי בטוח אין בעיה

:hat:

פורסם

אם אתם לא יודעים המשחק נדחה בכלל ל 25 למרץ.

ד"א תאמינו לי המשחק הזה ממש טוב,שיחקתי בוא כבר מהתחלה ועד הסוף וזה היה שווה כל שניה!

ושתדעו המשחק הזה מאוד ארוך,מאוד!

פורסם

באמת מגעיל אותי האופן בו הם אפילו לא מסתירים את העובדה שזה הולך להיות פורט במינימום השקעה. העיקר הם מגייסים גדודים של אמני קונספט ו CGI מכל רחבי מונטריאול.. הם לא יכולים להשקיע קצת במחלקת פיתוח נורמלית? >:(

פורסם

אכן מצער.

תהיה בטוח שאם המשחק בגירסתו הקונסולאלית היה מתקבל בצורה קרירה יותר היינו מקבלים משחק מושקע בכמה רמות יותר.

מה שבטוח,חודש מרץ הולך לשבור את הקור ,גם ריינבו סיקס וגאס 2 הולך לצאת (כנראה) בחודש זה

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=6241

פורסם

נגיד ואני יוסיף ל 2GB הקיימים עוד זיכרון על XP (לפי הדרישות המומלצות צריך 3GB) האם זה יתן שיפורים ? או שמתכוונים ל ויסטה ב 3GB

פורסם

יש לי בדיוק את מה שצריך ::)

;D

NIKILLER

פורסם

אכן מצער.

תהיה בטוח שאם המשחק בגירסתו הקונסולאלית היה מתקבל בצורה קרירה יותר היינו מקבלים משחק מושקע בכמה רמות יותר.

מה שבטוח,חודש מרץ הולך לשבור את הקור ,גם ריינבו סיקס וגאס 2 הולך לצאת (כנראה) בחודש זה

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=6241

הקור ישבר ע"י יותר קור, יהיה קריר יותר מדי מכיוון שנדמה לי שגם VEGAS 2 בדומה לאחד יהיה פורט עלוב ונידח, למרות שיהיה לו GAMEPLAY מעולה וזה אחד הדברים הכי מעצבנים, אם תשימו לב עם הזמן מפתחים משחקים פחות מושקעים טכנית לPC ויותר לקונסולות האגף שיהיה להם יותר רווח, אפילו מנכ"ל(או לא זוכר מי) מהמשחק CALL OF DUTY 4 הודיע שלא שווה לייצר משחקים למחשב בגלל הכמות הפירטית המטורפת, ובישראל זה חוק סמוי כל משחק שיוצא להוריד, פשוט בושה אבל גם בושה המחיר האסטרונומי של המשחק.

פורסם

אולי משום סיבה שהיא לא משתלם להם להשקיע יותר מדי בהמרה לפיסי? ואם הם לא מסתירים את זה, כנראה שהם יכולים להרשות לעצמם...

פורסם

ברור שהם יכולים להרשות לעצמם. נדב תיאר את זה נכון מאוד:

עלויות הפיתוח הוחזרו ++ בקונסולות ועכשיו זה רק לגרוף את הכסף הזרוק ששוכב בראש הערימה. גם תאריך היציאה, פברואר - חודש יבש של משחקים, מלמד שהם פשוט מנצלים רבעונים "מתים".

פורסם

ראיתי אצל חבר על XBOX.

גרפיקה מדהימה.

המשחק מתחיל לשעמם אחרי שעה.

כל המשימות מרגישות אותו דבר.

לא שווה לקנות בשבילו מחשב חדש.

פורסם

אתם באמת חושבים שזה יהיה המשחק הראשון שיצטרך יותר מ2GB זכרון על XP?

כבר קרייסיס לא צורך 2 גיגה...

למרות שיש לי 8800GTS 640 עם OC אני אתבאס אם הזכרון יהיה זה שיגרום לקרטוע

פורסם

אני לא רואה סיבה מוצדקת לכך שקרייסיס באמת יצרוך כ"כ הרבה מה RAM. אם כן, זה חוסר יעילות משווע.

המשחק היחיד עד כה ששמעתי שבאמת עובר את מחסום ה 2GB (כשיש לו אפשרות לכך) הוא Supreme Commander, ובמקרה שלו באמת אפשר להבין למה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים