עבור לתוכן

ואלו דרישות המינימום לגירסת הPC של Assassin's Creed

Featured Replies

פורסם

Holy Shit!

Supported OS: Windows XP / Vista (only)

Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)

RAM: 2 GB (3 GB recommended)

Video Card: 256 MB DirectX 10.0compliant video card or DirectX 9.0compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)*

Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)

DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc)

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive

Hard Drive Space: 12 GB

Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

*Supported Video Cards at Time of Release:

ATI RADEON X1300-1950 / HD 2000 / 3000 series

NVIDIA GeForce 6600-6800 / 7 / 8 / 9 series

Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.

מקור - Yougamers

http://www.yougamers.com/news/17001_ubisoft_unveil_the_pc_specs_for_assassins_creed

• תגובות 89
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מוכן, bring it on.

פורסם

אני מוכן' date=' bring it on.

[/quote']

:'( קקי

זה מטורף!!!!!!!!!!

פורסם

ואני לא :kopfpatsch:

פורסם

ואו המקודדים של יוביסופט ממש גרועים או ממש עצלנים

פורסם

זה משחק ששוה לשדרג ל3 ג'יגה בשבילו?

פורסם

עכשיו באמת שלא הבנתי...

כרטיס מסך בעל תמיכה ב-DX10 כמינימום או מומלץ? זאת אומרת שהכרטיס שלי (X1950 GT) לא יריץ את זה אפילו על מינימום?! בולשיט! :screwy:

פורסם

אני מקווה מאוד מאוד שהמשחק הזה שווה את זה.

פורסם

איתי>תקרא שוב

כל השאר>זה לא מיוחד

פורסם

קראתי שוב, תיקון טעות... זה היה מהעצבים של ה-"מה?! לא מזמן קניתי את המחשב"! :lol:

פורסם

מתי המשחק יוצא

נראה לי שהמחשב של יסחוב את זה

פורסם

חודש

פורסם

אוי המחשב שלי לא עומד בשום תנאי של הדרישות .. חוץ מהעובדה שיש לי DX9

פורסם

דרישות המינימום גבוהות אבל לא בשמיים.

כל מחשב חדש וממוצע לגיימרים מתיחלים נראה ככה.

מה שכן,נדב צודק.

המפתחים יכלו להשקיע יותר באופטימיזציה למחשב PC .

לא למדו מקרייסיס שהצליח למכור כמות של נזיד עדשים

כנראה הם די בטוחים בעצמם או שעשו מספיק כסף על גירסת הקונסולות :-\

פורסם

כל מחשב גיימרים מהשנה ומשהו האחרונות, זה ממש לא מה שיש לרוב האנשים בבית, ביחוד לא בארה"ב (עד כמה שזה ישמע מוזר, ישראל חובבת גאדג'טים והמחשב הישראלי הממוצע, כולל זה מהמכולת, הרבה יותר חזק מזה של האמריקאי הממוצע)

השורה של מומלץ שלט 360 מגלה את כל הסיפור (למרות שהשליטה בקונסולות נוחה מאד), זהו פורט שהושקעו בו מינימום מאמצים. עלויות הפיתוח הוחזרו ++ בקונסולות ועכשיו זה רק לגרוף את הכסף הזרוק ששוכב בראש הערימה. גם תאריך היציאה, פברואר - חודש יבש של משחקים, מלמד שהם פשוט מנצלים רבעונים "מתים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים