עבור לתוכן

בעיה בחיבור לאינטרנט עם מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP PRO. חיברתי אליו את כבל הרשת בתקווה שהאינטרנט פשוט יעבוד אבל זה לא קרה.

אני מחובר דרך HOT למודם של מוטורולה ומשם לנתב של NETGEAR (יש לו יציאה ל-4 מחשבים והוא אלחוטי).

כפי שאתם שמים לב האינטרנט עובד, כך שהבעיה היא לדעתי מהחיבורי רשת (שם מוגדר במחשב חיבור 1394).

אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח.

פורסם

כרטיס הרשת במחשב החדש מותקן?

כשאתה נכנס ללוח הבקרה > חיבורי רשת

האם יש שלך אייקון שכתוב לידו "local area connection" ?

במידה ואין, אז זו הבעיה, פשוט תתקין את כרטיס הרשת, נסה קודם עם הדיסק של הדרייברים של לוח האם, בד"כ תוכל למצוא את הדרייבר הזה שם.

פורסם
  • מחבר

בחיים לא הרגשתי כזה טיפש...

תודה !!!

פורסם

בשמחה, מקווה שזה באמת היה הפתרון לבעיה.

וכמובן, אין צורך להרגיש טיפש :)

פורסם

דרך אגב 1394 זה ה fire wire שלך שיכול לעבוד גם בתצורת רשת :P

פורסם
  • מחבר

תודה!

בקשר 1394, הוספתי את הכרטיס הזה בשביל כונן קשיח חיצוני WD750 ולמרות שיש בכרטיס 3+1 יציאות אין לי ממש עניין לחבר דרכו את האינטרנט (אלא אם כן יש לי ואני לא יודע) מה גם שאני לא יודע אם הנתב מאפשר לי חיבור כזה (אולי צריך מפצל או משהו כזה).

או בכלל כשאתה אומר "תצורת רשת" אתה מתכוון לחבר מחשב למחשב באופן ישיר מבלי להיזקק לנתב כלל ועיקר.

בכל אופן הבעיה נפתרה והאינטרנט עובד,

רוב תודות ל"אבן כליה" :yelclap:

פורסם

אין לך צורך להשתמש בו לצרכי רשת

Networking over FireWire

FireWire can be used for ad-hoc (terminals only, no routers) computer networks. Specifically, RFC 2734 specifies how to run IPv4 over the FireWire interface, and RFC 3146 specifies how to run IPv6.

Mac OS X, Linux, FreeBSD, and Windows XP include support for networking over FireWire. A network can be set up between two computers using a single standard FireWire cable, or by multiple computers through use of a hub. This is similar to Ethernet networks with the major differences being transfer speed, wire length, and the fact that standard FireWire cables can be used for point-to-point communication.

Note that this feature is not supported in Windows Vista.[16]

The PlayStation 2 console had an i.LINK-branded 1394 connector. This was used for networking until the release of an Ethernet adapter late in the console's lifespan, but was poorly supported by software.

תחפור בויקי אם אתה מעוניין בעוד מידע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים