עבור לתוכן

עובר ספק, כמה הבתלבטויות.

Featured Replies

פורסם

אני מחובר עכשיו בברק 1.5 ותשתית בזק ADSL.

אני מתנתק איתם מחר כי נגמרה לי ההתחייבות ואני עובר לבזק בין לאומי לחבילה של 4-5 מגה במחיר של 140-150 שקל.

הם אמרו לי שאני אצטרך להחליף את המודם שלי ALCATEL שחור ישן לנתב עם מודם מובנה שלהם כדי שהוא יתמוך במהירויות גבוהות יותר.

האם זה נכון שאני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה הייתם ממליצים לי? הם מספקי3 אחד RTA או RTL אחד SIMENCE ועוד אחד שאני לא זוכר.

אני משתמש בנתב אלחוטי של 3COM וכרטיס רשת אלחותי PCI של EIDMAX והקליטה מצויינת 5 מתוך 5.

האם אתם חושבים שבשיתוף קבצים ומשחקי רשת אני יראה שיפור בחבילה של ה 4-5 בבזק בין לאומי ואני יוכל להוריד על המהירויות המקסימליות כל היום או שהם יעשו לי תעבורה?

או שעדיף לשדרג ל2.5 עם תעדוף לשרתים מחו"ל?

נ.ב. בבזק אמרו לי אחרי בדיקה שהקו שלי תומך עד 5 ואם אני ירצה נגיד 8 צריך בדיקה של טכנאי.

אני רוצה לעבור בימים הקרובים לאחר שנגמרה לי ההתחייבות בברק ושהמהירויות על הפנים ולא הכי הבנתי מה כדאי ומה משתלם.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אם אתה מדבר על alcatel speed touch home אז כן הוא לא תומך בחבילות מעל 2.5 כל כך טוב ועושה בעיות.

אתה לא חייב לקחת ראוטר-מודם מבזק אבל אתה מקבל אותו חינם גם ככה אז אין מה להפסיד (שים לב שיש התחייבות לשנתיים).

לצורך חבילות של 8 מס"ש ומעלה יש צורך בציוד שתומך ב +ADSL2 גם בצד שלך וגם בצד של המרכזיה (כלומר DSLAM)

אם אתה כבר לוקח ראוטר מבזק תשדל להימנע מ siemens :)

אף אחד לא מבטיח לך ניצול מלא של רוחב הפס וכפי שאתה מבין זה תלוי בכל מיני גורמים כמו ניתובים והשרתים שאיתם אתה יוצר תקשורת.

אם יש לך תקציב וצורך בחבילה במהירות גבוהה אז לך על זה :P

פורסם
  • מחבר

לאחראי הפורם:

אפשר לבטל את התראד הזה כי פתחתי תראד יותר מעודכן עם פירוט יותר נרחב ועדכני.

תודה!

פורסם

למה לפתוח עוד נושא ולא להמשיך את הדיון הקודם? אני לא מבין את ההגיון הזה.

הדיון הנוכחי ננעל, אתה יכול להמשיך את הדיון הנוכחי.

tintin - זכית באזהרה על דאבל פוסטינג, אנא קרא את חוקי הפורום, זוהי האזהרה הראשונה שלך,

באזהרה שלישית תורחק/תושתק לפרק זמן או לצמיתות, לפי החלטת צוות האתר.

בפעם הבאה תשתמש בכפתור העריכה, במקום להכריז על סגירת דיון עקב פתיחת דיון מעודכן יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים