עבור לתוכן

ידעה חשובה-EA תוציא גרסה חינמית (מבוססת פרסומות)של Battlefield בקיץ

Featured Replies

פורסם

^ שיקחו כמה זמן שצריך אם BF3 שלא יפשלו כמו אם 2 ושלא תבינו אותי לא נכון 2 משחק נהדר ואני שיחקתי בו במשך תקופה ארוכה אבל היו בו כל כך הרבה בעיות קריסות באגים וכו' שזה הרס את החוויה בהרבה מקרים

פורסם

שישקיעו במשחקי בטלפילד חדשים ל PC

אתה יודע, הוא לא המציא את הגלגל מחדש ;)

פורסם

^ שיקחו כמה זמן שצריך אם BF3 שלא יפשלו כמו אם 2 ושלא תבינו אותי לא נכון 2 משחק נהדר ואני שיחקתי בו במשך תקופה ארוכה אבל היו בו כל כך הרבה בעיות קריסות באגים וכו' שזה הרס את החוויה בהרבה מקרים

גרסאת ה Retail של BF2 1.4, היתה עם פי 2 באגים מהבטא דמו של UT3 :lol:

פורסם

לצערי הרב אני יודע ):

פורסם

לצערי הרב אני יודע ):

אבל בכל זאת הוא אולי ה MP הכי טוב ששיחקתי בחיים שלי ;D

תדמיין BF2... בלי באגים... בלי קריסות.. בלי ניתוקים... בלי תפריט מגמגם ואיטי... בלי FPS נמוך שלא קשור לחיים... בלי קפיצות ב PING שמעיפות אותך גם בישראל... בלי זמני טעינה שאתה יכול להריץ סטים של שכיבות שמיכה בזמן הזה, להכין קפה, לשתות אותו, וזה עדיין לא סיים... עם מנוע קל יותר וגרפיקה טובה יותר בהתאמה...

;D

פורסם
תדמיין BF2... בלי באגים... בלי קריסות.. בלי ניתוקים... בלי תפריט מגמגם ואיטי... בלי FPS נמוך שלא קשור לחיים... בלי קפיצות ב PING שמעיפות אותך גם בישראל... בלי זמני טעינה שאתה יכול להריץ סטים של שכיבות שמיכה בזמן הזה, להכין קפה, לשתות אותו, וזה עדיין לא סיים... עם מנוע קל יותר וגרפיקה טובה יותר בהתאמה...

אני חושב שאין דוגמה יותר טובה לכל התיסכולים האלה מאשר הרמיקס של ה"ילד הגרמני הכועס":

פורסם

המוסיקה בטעינה החזירה לי את הגעגועים :'(

פורסם

בטלפיטלד מצוייר בלי רכבים. בעצם, סתם עוד משחק יריות בלי גימיק.

פורסם

צודק במאה אחוז, עוד משחק שמנצלים את השם הדי טוב שיש לו בכדי לפרסם חברות אחרות.

אם כבר BF... המשחק הבא (Bad Compeny) יוצא למחשב? בכלל, מתי הוא יוצא?

פורסם

bad company לא מתוכנן לצאת לפיסי, וזה כנראה סופי.

אבל מה שכן, הם עובדים כבר על BF3 שיהיה היורש האמיתי לבאטלפילד 2 (BC זה יותר גרסה שמיועדת לקונסולות), כבר דלפו כמה פרטים על זה לאינטרנט.

פורסם

BF:H לא יהיה זמין במספר מדינות ביניהן ישראל

פורסם

נשמע מצויין! יהיה אחלה משחק בשביל החופשת קיץ הקצרצרה שלנו :-\

הפרסומות של זה יהיו במסכי טעינה וכאלה. הם אמרו שיש סיכוי שזה יהיה גם במשחק עצמו (ראה בBF2142 או בBF2 יש לפעמים מקומות עם שלטים עם פרסומות חח)

כמובן שהיה עדיף אם הם יעבדו על פאטצ' 1.5 הזה כבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים