פורסם 2008 בינואר 2217 שנים ^ שיקחו כמה זמן שצריך אם BF3 שלא יפשלו כמו אם 2 ושלא תבינו אותי לא נכון 2 משחק נהדר ואני שיחקתי בו במשך תקופה ארוכה אבל היו בו כל כך הרבה בעיות קריסות באגים וכו' שזה הרס את החוויה בהרבה מקרים
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים ^ שיקחו כמה זמן שצריך אם BF3 שלא יפשלו כמו אם 2 ושלא תבינו אותי לא נכון 2 משחק נהדר ואני שיחקתי בו במשך תקופה ארוכה אבל היו בו כל כך הרבה בעיות קריסות באגים וכו' שזה הרס את החוויה בהרבה מקרים גרסאת ה Retail של BF2 1.4, היתה עם פי 2 באגים מהבטא דמו של UT3
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים לצערי הרב אני יודע ): אבל בכל זאת הוא אולי ה MP הכי טוב ששיחקתי בחיים שלי ;Dתדמיין BF2... בלי באגים... בלי קריסות.. בלי ניתוקים... בלי תפריט מגמגם ואיטי... בלי FPS נמוך שלא קשור לחיים... בלי קפיצות ב PING שמעיפות אותך גם בישראל... בלי זמני טעינה שאתה יכול להריץ סטים של שכיבות שמיכה בזמן הזה, להכין קפה, לשתות אותו, וזה עדיין לא סיים... עם מנוע קל יותר וגרפיקה טובה יותר בהתאמה... ;D
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים תדמיין BF2... בלי באגים... בלי קריסות.. בלי ניתוקים... בלי תפריט מגמגם ואיטי... בלי FPS נמוך שלא קשור לחיים... בלי קפיצות ב PING שמעיפות אותך גם בישראל... בלי זמני טעינה שאתה יכול להריץ סטים של שכיבות שמיכה בזמן הזה, להכין קפה, לשתות אותו, וזה עדיין לא סיים... עם מנוע קל יותר וגרפיקה טובה יותר בהתאמה... אני חושב שאין דוגמה יותר טובה לכל התיסכולים האלה מאשר הרמיקס של ה"ילד הגרמני הכועס":
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים צודק במאה אחוז, עוד משחק שמנצלים את השם הדי טוב שיש לו בכדי לפרסם חברות אחרות.אם כבר BF... המשחק הבא (Bad Compeny) יוצא למחשב? בכלל, מתי הוא יוצא?
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים bad company לא מתוכנן לצאת לפיסי, וזה כנראה סופי.אבל מה שכן, הם עובדים כבר על BF3 שיהיה היורש האמיתי לבאטלפילד 2 (BC זה יותר גרסה שמיועדת לקונסולות), כבר דלפו כמה פרטים על זה לאינטרנט.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים נשמע מצויין! יהיה אחלה משחק בשביל החופשת קיץ הקצרצרה שלנו :-\הפרסומות של זה יהיו במסכי טעינה וכאלה. הם אמרו שיש סיכוי שזה יהיה גם במשחק עצמו (ראה בBF2142 או בBF2 יש לפעמים מקומות עם שלטים עם פרסומות חח)כמובן שהיה עדיף אם הם יעבדו על פאטצ' 1.5 הזה כבר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.