עבור לתוכן

ידעה חשובה-EA תוציא גרסה חינמית (מבוססת פרסומות)של Battlefield בקיץ

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24432

Chertsey, UK January 21, 2008 At the Digital, Life, Design Conference (DLD) in Munich, Electronic Arts Inc., (NASDAQ: ERTS) today unveiled Battlefield Heroes, an all-new Play 4 Free cartoon-style shooter that will bring classic Battlefield gameplay to an all new mass audience. Available for download at www.battlefield-heroes.com this summer, Battlefield Heroes is EAs first title that is offered completely for free, and features a built-in matchmaking system to ensure that players of equal skill are paired together for fair play. Developed by DICE in Stockholm, Battlefield Heroes is leading EAs new web-focused free to download, free to play business model which generates revenue through advertising and micro-transactions. With zero barriers to entry, now anyone can be a hero on the battlefield!

המשחק יהיה בגרפיקה בסגנון מצויר

והוא יהיה חלק ממשחקים חינמיים שבמקום תשלום יהיו פרסומות

פורסם

נשמע נחמד אבל ...יש אבל גדול (: קודם כל מן הסתם יהיו הרבה פרסומות דבר שני בטח יהיה את כל המערכת הזאת שאתה יכול לקנות דברים בכסף אמיתי למשחק ...

פורסם

שישקיעו במשחקי בטלפילד חדשים ל PC

פורסם

מחזק. עושים את זה בכל מקרה, תאמין לי של EA לא חסר מחלקות ;)

חיכוי עלוב ל Team Fortress? עוד נראה.

פורסם
  • מחבר

זה משחק חדש ולPC

רק מצויר ומבוסס פרסומות

פורסם

* Battlefield Heroes is a brand new Play 4 Free game from the people that brought you the multi-million selling Battlefield 1942 and Battlefield 2

* It's a fun cartoon-style shooter which caters to players of all skill levels easy to pick up and play, but with deep character development

* It will be released for the PC as a free download in Summer 2008

פורסם

נכון. אבל יוצא כמו שאתה יודע לקנסולות ואני מאוד מקווה שגם למחשב המשחק החדש יצא . הוא נראה פשוט משגע והגרפיקה חבל על הזמן.

פורסם

מעניין תוך כמה זמן אנשים מטומטמים יחליטו שזה שנותנים להם משהו בחינם זה לא מספיק, והפרסומות מעצבנות אותם, אז הם ימציאו איזה CRACK שמעיף את הפרסומות וזין על המפתחים.

פורסם

אל תיתן להם רעיונות ::)

פורסם
  • מחבר

מעניין תוך כמה זמן אנשים מטומטמים יחליטו שזה שנותנים להם משהו בחינם זה לא מספיק, והפרסומות מעצבנות אותם, אז הם ימציאו איזה CRACK שמעיף את הפרסומות וזין על המפתחים.

צריך להיות מאוד משועמם לעשות את זה כי הפרסומות יהיו כנראה בתוך המשחק

פורסם

לפי מה שקראתי בכתבה המקורית הפרסומות לא יהיו בתוך המשחק, אלא רק במסכי טעינה וכו'. המפתחים הסבירו שזה פשוט לא יתאים ל"עולם" של המשחק. ותכל'ס טוב שככה (לי אישית הספיקו הפרסומות ל AXE בספלינטר סל 3...).

עוד חשוב להוסיף ש battlefield heroes יהיה גרסה "קלילה" של בטלפילד (לטוב ולרע) שאמורה להיות הרבה פחות מסובכת ומתאימה לקהל רחב יותר.

ולגבי קניית דברים בכסף, זה אמנם יהיה אפשרי אבל מדובר יהיה בסתם קישוטים לדמות (משהו בסגנון סקינים כנראה) שרק יראה נחמד אבל לא יתן לך שום יתרון בקרב, את הכסף האמיתי הם מתכוונים לעשות מהפרסומות בלבד.

פורסם

עוד חשוב להוסיף ש battlefield heroes יהיה גרסה "קלילה" של בטלפילד (לטוב ולרע) שאמורה להיות הרבה פחות מסובכת ומתאימה לקהל רחב יותר.

אפשר מקור או עוד פירוט? :)

פורסם

טוב נשמע נחמד רק שלא יפשלו

פורסם

שיוציאו את BF3, אם הייתי רוצה לשחק בציורים הייתי משחק בטום וג'רי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים