עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מארז + ספק 500W.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר.

אני צריך לבחור מארז - שאם הוא בא כבר עם מאווררים אז שיהיה שקט.

וספק - 500W - שקט.

אם המארז שאתם ממליצים לא בא עם כל המאוורים אני אשמח אם תמליצו לי גם על מאווררים מתאימים למארז (ושקטים).

זקוק להמלצות.

בנתיים ראיתי את האפשרויות האלה ואם מישהו מכיר אז בבקשה שירשום חוות דעת -

http://www.skypc.co.il/pl_product~GZXA1CASTB~6~0.htm - מגיע עם 2 מאווררים. אמור להיות שקט, לא ?

אני אצטרך להוסיף לו ספק ואין לי מושג איזה.

או המארז הזה שמגיע עם ספק ומאוורר אחד בלבד- http://www.skypc.co.il/pl_product~0761345-08142-9~6~0.htm

יש לו אופציה לעוד מאוורר מלפנים שאני אצטרך להוסיף. אבל המארז הזה נראה לי בעייתי וקטן מדי. הוא לא צפוף מדי ויגרום לרכיבים להתחמם ?

אם יש לכם הצעות טובות יותר זה יהיה גם מעולה. תקציב- עד 1000 ש"ח ? פשוט אין לי מושג לגבי המחירים, מה נחשב זול או יקר.

תודה.

פורסם

Antec Sonata III + 500W (מארז + ספק)

אין צורך להוסיף ספק זה כבר כלול שילוב מצויין

או

Coolmaster 690 + Enermax 500W

נחשב לשילוב מנצח

פורסם

GIGABYTE POSEIDON+ENERMAX/CORSAIR

פורסם

CM690 + SeaSonicSII12 430W.

מחיר? כ850 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות. הצעות מעולות.

ההתלבטות קשה...

ה- CM 690 - מהביקורות שקראתי אכן שקט מבחינת המאווררים (מגיע עם 3 מאווררים) וגם נותן קירור טוב. אבל אין לו איזה ציפוי שמונע רעש. ואני גם לא מתלהב מזה שיש חיבורים שונים בצד העליון של המארז משיקולים של המיקום של המחשב שלי שיקשה על הגישה לחיבורים אלה.

ה- poseidon גם אמור להיות שקט (מגיע עם 2 מאווררים) אבל המאווררים שלו חלשים ומסתובבים לאט. גם לא אהבתי את הפתח בצד שמבחינתי זה רק ימשוך יותר אבק.

אני חושב שה - Antec Sonata III שמגיע עם ספק מעולה של 500W הוא עדיף על פני ה 2 האחרים. כולל דלת מלפנים (דבר שיפחית את הרעש?) ומגיע עם מאוורר 1 שניתן לכוונו ל3 מצבי מהירות. כמובן שאצטרך להוסיף מאוורר אחד שקט 120cm מלפנים. הבעיה היא שאני לא בטוח שגם עם מאוורר נוסף הקירור יהיה מספק במיוחד אם אחליט לרכוש כרטיס מסך כמו 8800GT שהבנתי שהוא פולט המון חום.

אז ה - Sonata III כנראה תהיה הבחירה שלי. מה אתם חושבים ? בחירה טובה ?

פורסם

בחירה מצויינת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים