עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט מאייבורי 6.5k/מחשב קר ואיכותי למשחקים ללא ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!

יש לי רק שאלה אחת:

אם אני אשים את 8800GTS במארז כמו P182 הוא יפגע בשקט של המארז? (http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=967)

והאם הכרטיס 2900pro מספיק חזק כמו 8800GTS/GT?

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שלא יהיה, אל תקנה מאייבורי.

הם עובדים עליך בעיניים

פורסם
  • מחבר

חברה בבקשה תגיבו...אני מנסה כבר מלא זמן לקנות מחשב אבל אני לא מצליח כי אני לא בטוח בכלום...ואני לא רוצה להתאכזב..אז אני שואל שאלות ובבקשה תענו לי...אני רוצה מחשב מאוד שקט ואין לי בעיה להשקיע בשביל זה...מה ששאלתי זה אם 8800GTS 512 שקט ולא יפגע בשקט של מארז כמו P182..למי שיש GTS 512 שיגיב בבקשה או מישהו שמבין בזה.

פורסם

כן לא תהיה בעיה עם השקט , מארז מאוד שקט עם כרטיס שבטוח פחות רועש מ GT , אל תדאג בקשר לשקט...

פורסם
  • מחבר

כן לא תהיה בעיה עם השקט , מארז מאוד שקט עם כרטיס שבטוח פחות רועש מ GT , אל תדאג בקשר לשקט...

ממש תודה לך!!! אני כל כך הרבה זמן מחפש תשובות ממש ממש תודה לך!

רק שאלה אחרונה....

הכרטיס הזה נחשב לGTS רגיל ושקט נכון?

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=967

פורסם

יש דגמים יותר זולים אבל לפי דעתי הוא לא שונה מהשאר אומנם הוא עם OC אבל אני מאמין שיש לזה השפעה זניחה על השקט ...

פורסם
  • מחבר

DarkLloth אין עליך!!! תודה רבה לך!![br]פורסם בתאריך: 21.01.2008 בשעה 19:26:56

ואי שמעתי שעדיף לקחת HD2900XT 512 במקום 8800GTS 512 כי הוא שקט יותר וחזק יותר למשחקים...זה נכון?

הוא גם יותר זול!!!

http://skypc.co.il/pl_product~NCH2900XT-512~8~0.htm

מה אומרים?

פורסם

יותר שקט? לא נראה לי בכלל. הוא אפילו נחשב רועש, לפי זה וזה

ה- 2900xt הוא R600, מה שאומר 90nm, מה שאומר מתחמם יותר, מה שאומר שהמאוורר שלו צריך לעבוד יותר קשה.

פורסם

חוץ מי זה שהוא חלש משמעותית.

הGTS מיותר, אתה לא תתאכזב מה HD3870.

פורסם

dol777: אם השקט באמת חשוב לך, לך על ה 3850\3870 או 8800GT\GTS בקירור פסיבי.

בכל אופן, הכרטיסים עם ה OC\Sonic, הם לא מה שאתה מחפש.

פורסם

האמת חבל לי לראות שאתה מבזבז כל כך הרבה זמן על חיפושים לא מועילים - אם שקט חשוב לך - תקנה אך ורק כרטיס מסך עם קירור פאסיבי!

גם מאוורר שקט היום יכול להיות פחות שקט מחר - רק פאסיבי.

פורסם

חבל על הזמן שאתה מבזבז - ישנן כמה עובדות והן:

ENERMAX LIBERTY 400W הכי שקט ויש על כך קונצנזוס

HD 3870 מיוצר ב 55NM הכי שקט ופחות מתחמם כמו כן יותר זול וכמו כן יש לו DX10.1 SM 4.1 וכן יש לו יכולות עיבוד HD הרבה יותר טובות מ GT.

הבחירה פשוטה אל תסבך את החיים

פורסם

לאחר כמה תגובות של חובבנים פה אני חייב להגיב

א. יש 2 סוגים של מאווררים על 8800GT (גירסה רגילה לא OC) מאוורר קטן בכרטיסים הראשונים שהגיע ומאוורר גדול בכרטיס שנמכרים היום, ובאייבורי בפרט. זה נעשה על ידי NVIDIA עקב חימום יתר של הכרטיסים וביצועים לא מספקים מהמאוורר הקודם (הקטן)

ב. ספק כח זה יותר מלעכשיו (נכון ש 400 מספיק אבל קח בחשבון שאם הוא ירצה להוסיף קירור/מאווררים/דיסק קשיח וכו'... 500 בחירה יותר מוצלחת)

ג. כל החלקים שנקנים באייבורי הם מקוריים וחדשים ביבוא רשמי (יש דבר כזה תו תקן" אמון הציבור" תבדוק...)

ד. אם אתה מחפש שקט מוחלט אפשר לשהשתמש בתוכנת RIVATUNER ולהוריד את המהירות של הכרטיס מסך (ליבה וזיכרון) במנוחה וגם את המהירות של המאוורר.

ה. כרטיסי 8800 עם קירור פסאבי עוברים את ה 90 מעלות במאמץ (עם קירור מארז טוב), הם עובדים טוב אבל לא כדאי במיוחד לא בקיץ בישראל.

כרטיסי מסך של MSI הם מצויינים (אני משוחד לגמרי אבל יש לי כזה, בעיקר בדגמי OC ו בHIGH END)

נ.ב

שלא תגידו שאני לא אומר

אני מנהל מכירות בסניף ב"ש של אייבורי

בחיים לא שיקרתי או רימתי לקוח !!!! (קוראים לי יפתח תשאל את מי שאתה רוצה הקוראים מוזמנים להגיב)

ולא אני לא הולך להגיש תביעה נגד אף אחד זה תגובה לגיטימית (וזאת מדינה דמוקרטית)

למנהל פורם:

אם התגובה שלי נוגדת את חוקי הפורם תשלח לי בפרטי ואני ישנה

אני מציין את העובדה שישנה הוצאת דיבה על החברה, ללא נתינת דוגמא אישית ואימרות כלליות חסרות ביסוס שפוגעות בשמה הטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים