עבור לתוכן

מבקש עזרה לגבי בעיית מעבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה כזאת אני משחק במשחק שנקרא UAZ Racing 4x4 ובזמן המשחק המעבד על כמעט 100% עבודה, לפני שאני יפרט את החלקים רציתי לציין שהמשחק אינו עובד על גרפיקה מלא ואינו גם דורש כזה אימוץ לפי דרישות המשחק.

החלקים במחשב הם:

לוח אם GA-K8NF9 REV1.0 אחרי שדרוג ביוס

מעבד AMD FX-60 + בעל קירור מסיבי צלעות קירור של חברת COOLER MASTER אם אני לא טועה ושני מאווררים 120mm שיושבים על הקירור

זיכרון 2GB DDR1 400MHZ שאת שם החברה אני לא זוכר

כרטיס גרפי לבנתיים ATI RADEON X1550PRO 512MB

ד"א שמתי לב שגם בהעברת מידע עוד פעולות נוספות מסוימות המעבד עולה במאמץ, הייתי שמח לקבל תשובה לבעיה ופתרון.

בתודה מראש

נאור

פורסם

גם אם מדובר במשחק ישן שלא אמור לדורש יותר מדי משאבים מהמערכת הוא יכול לקחת 100% מעבד

אני כבר לא זוכר את ההסבר המדויק אתה מוזמן לחפש בפורום/גוגל..

פורסם

אחי תפתח TASK MANAGER (CTRL + ALT + DELETE)

תראה איזה תוכנות מאמצות כל כך את המעבד , זה מצב לא נורמלי לחלוטין

גם שאתה משחק במשחק כבד , המעבד לא מגיע בכלל ל100 , לא צריך להגיע

תבדוק רוגלות ווירוסים , הם סיבה טובה שהמעבד שלך מתאמץ כל כך

פורסם
  • מחבר

לפני כמה ימים פתחתי פה ת'רד על נושא שמפריע לי כמה ימים כבר אך לא קיבלתי תשובה, לכן אני רושם שוב.

יש לי מעבד AMD FX-60 DUAL CORE ו2.5GB זיכרון וקירור של COOLER MASTER בעל צלעות קירור גדולות ושני מאווררים של 120MM, הבעיה היא כזאת התקנתי מחדש את המחשב ועשיתי עדכון ביוס מכיוון שהלוח אם שלי לא זהה את המעבד (הלוח אם הוא GIGABYTE GA-K8NF9, גרסת ביוס כרגע F11) אחרי העדכון המשכתי להתקין את התוכנות שאני צריך כאשר שמתי לב שבמנהל ההתקנים המעבד נמצא במאמץ אך לא תמיד כלומר משחק בין 100% ל50% ואז ל0% ואחר כך עולה ל33% וממשיך לשחק, בדקתי תוכנות שרצות ברקע אך אין להם שום השפעה, התקנתי מחדש את המחשב ולא עזר, ביצעתי איפוס לביוס וגם לא עזר, ביצעתי עדכון לדרייברים של הלוח אם וגם לא עזר, אני ממש עובד הצעות לגבי הבעיה, ומקווה שתוכלו לעזור לי ואם לא הצעד הבא הוא רק מעבדה לבדוק את הציוד.

בתודה מראש

נאור

פורסם

יכול להיות שלא עידכנת את הביוס כמו שצריך ז"א תעדכן את הביוס מחדש ותבדוק שוב

פורסם

מה קשור הביוס... ?

לא מעדכנים ככה ביוס סתם.. זה לא משחק ילדים , מה שלא בקיא בזה יכול להרוס

פורסם
  • מחבר

את הביוס עדכנתי לפי הוראות היצרן GIGABYTE ע"י תוכנה שמסופקת ע"י היצרן שנקראת @BIOS היא מגיע עם בCD של הלוח אם והיא פשוטה להפעלה,

התהליך הוא סיגרת כל התוכנות שעובדות ברקע, כניסה לתוכנה בחירה של עדכון דרך האינטרנט ואז בחירת שרת התוכנה מורידה את הקובץ ומבצעת את השדרוג לבד ואז עושה RESTART וזהו אין שום דבר שצריך לגעת ולדעת לעשות אלא רק עם אתה מעדכן דרך הFLASH-BIOS אז הם טוענים שצריך לדעת להגדיר ולעדכן והם לא ממליצים על השיטה הזאת אלא על השיטה שאני עשיתי.

ד"א סיבת השדרוג היא עקב זיהוי ודאי של הלוח אם את המעבד כלומר הוא לא זיהה את הדגם ולכן שודרג הביוס.

כמו שאמרתי נכנסתי למנהל משימות ואין כלום ברגע שנכנסים הוא נרגע כלומר יורד באחוזים, דבר שני בוצעו סריקות עם 4 תוכנות אחת NOD32 והשניה AVG מבחינת וירוסים מבחינת רוגלות AD-WARE PRO וSPYWARE DOCTOR. דבר שלישי בוצעו התקנותחדשות של המחשב כמה פעמין ושדרוגים של דרייברים חדשים, בנוסף לזה נבדקו הזכרונות במחשב אחר וגם ע"י תוכנות של חברות הדיסקים הקשיחים שברשותי נבדקו מצבם של הדיסקים הקשיחים.

אני ממש עובד עצות ולכן החלטתי שכל הרצון שלכם לעזור אך כנראה שלא נמצא פתרון לסמוך על חנות מחשבים, מניסיון לא קטן שלי עם חנות ספציפית וחוות דעת של אנשים על החנות כנראה שאני ישים את המחשב בתיקון אצל SKYPC בראשל"צ, שיבדקו את הבעיה.

פורסם

תגיד ואחרי כל זה אתה מרגיש שינוי לרעה בביצועים כאשר המעבד מאומץ עד הסוף?

פורסם
  • מחבר

ת'אמת יש קצת ירידה בביצועים, עם אני ישווה את המפרט הנ"ל שיש לי כרגע למפרט של המחשב היותר ישן שלי הייתי אומר שהמחשב הישן אפילו נותן יותר ביצועים, רק לצורך השווה מפרטים:

מחשב חדש:

מעבד AMD ATHLON64 FX-60 DUAL CORE

זיכרון 2.5GB

כרטיס מסך ATI RADEON X1550PRO

מפרט של המחשב הישן:

מעבד AMD ATHLON64 4200+ DUAL CORE

זיכון 1.5GB

כרטיס מסך GEFORCE 7600GT

שני יושבים על אותו לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 ושניהם סוקט 939

לכן למרות שניסו לעזור לי פה אבל את הפתרונות שנתנו כבר עשיתי החלטתי לקחת אותו לחנות מחשבים

פורסם

מה אמרו לך בחנות המחשבים ?

פורסם

אתה יכול לנסות גם להתקין את ה AMD Dual-Core Optimizer

כמו כן האם עידכנת ביוס לאחרונה או בכלל? בנוסף תבדוק כמו שאמרו מלפניי האם יש לך וירוסים או רוגלות.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התוכנה אך לצערי היא לא שינתה כלום, דבר שני לגבי מה התשובה של החנות אני יעדכן אותכם ברגע שאני ישים אותו בחנות כי נוצר לי שובע לחוץ בעבודה...

תודה אבל על כל מקרה לעוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים