עבור לתוכן

עזרה| מתלבט בין BFG 8800GTS 320MB OC2 לגרסאת GT 512MB OC2 עם תקציב 6100

Featured Replies

פורסם

מפרט המחשב:

מארז: NZXT Lexa

ספק: Enermax Liberty 500W

זכרונות: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 x2

לוח-אם: אני מתלבט בין Asus P5KC לבין Asus P5K-E

הארד-דיסק: Western Digital WD3200KS 7200RPM 320GB, 16MB Buffer

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 1066Mhz 8MB 2.4Ghz

פורסם

שניהם לא שווים בגרוש!

קודם כל ה8800GTS G80 עולה 900 שקל במקומות אחרים...

והכרטיס השני נמכר ב1400 בערך...

אתר מוזר ויקרן....

יש הרבה גירסאות של ה8800GT באיזורי ה1200-1400.

נ.ב

תוודא שהכרטיס יתאים למחשב שלך....

עריכה:

הודעות ה999! חח

פורסם
  • מחבר

זה - OC2

יש אחריות.

אני לא מכיר את TwinTech.

זה המחירים הכי זולים.

השאלה אם שווה להשקיע עוד 300 שח בשביל הכרטיס השני..

אגב, מה ההבדל בין GTS ל- GT ?

פורסם

1. זה לא OC2, ואין צורך לשלם כסף על OC!

2. אחריות רשומה בדף המוצר... 3 שנים

3. אין חשיבות לחברה! כל הכרטיסים מיוצרים לפי הוראות של NV

4. לא שווה, בעליל

5. ה GTS שרשמתה, זה כרטיס של שנה שעברה (לא ניכנס לפרטים), והוא חלש מה- 8800GT!

פורסם

3. אין חשיבות לחברה! כל הכרטיסים מיוצרים לפי הוראות של NV

לפני שאתה חוזרת על שטויות שאומרים פה ללא סיבה....תבדוק אם זה נכון....

גם בארה"ב כרטיסי 8800GT של חברות טובות ומכובדות נעות בין 250 דולר ל 320 דולר....

בעוד אם שם היו נמכרות (לא מצאתי) החברות האלה שאתה מביא........ המחיר היה גג 190 דולר...

יכול להיות שהכרטיס יחזיק טוב...ולא יהיהו שום בעיות....ואז הקנייה הייתה כדאית....

אבל לטעון שטות שאין חשיבות לחברה...אויש באמת...

פורסם

כשקונים 8800GT לא צריך להסתכל על החברה כי בכרטיס הספציפי הזה אין הבדלים בין הכרטיסים (חוץ מגירסאות הOC) אבל צריך לקחת חברה מוכרת ושיהיה לה 3 שנים אחריות.

פורסם

לפני שאתה חוזרת על שטויות שאומרים פה ללא סיבה....תבדוק אם זה נכון....

גם בארה"ב כרטיסי 8800GT של חברות טובות ומכובדות נעות בין 250 דולר ל 320 דולר....

בעוד אם שם היו נמכרות (לא מצאתי) החברות האלה שאתה מביא........ המחיר היה גג 190 דולר...

יכול להיות שהכרטיס יחזיק טוב...ולא יהיהו שום בעיות....ואז הקנייה הייתה כדאית....

אבל לטעון שטות שאין חשיבות לחברה...אויש באמת...

חבל שאתה מתפרץ כך בלי להתעמק בעניין בעצמך!

אני בדקתי אם זה נכון לפני הרבה זמן, ומאז זה מתאושש יותר ויותר...

אין הבדל בין יחס מחירים בחול לבין יחס מחירים בארץ, וזה נובע מאותה סיבה *. ואין מה להתבסס על הבדלי מחיר כגורם השופט את טיב המוצר...

*ההבדלים במחיר מתבטאים בעיקר ממספר דברים: BRAND, באנדל המגיע עם הכרטיס ו - after market support (אשר לא ממש מעניין אף אחד), קרור משופר או OC...

כל הכרטיסים (סטוק) מיוצרים לפי אותה תבנית, עם אותם הרכיבים וחייבים לעמוד בסטנדרט איכות קבוע ע"י NV!!!

ובקשר לאחריות, אני תמיד אומר לקחת כרטיס עם 3 שנים אחריות...

ד"א, בקשר לבעיות ב 8800 GT - לפי התלונות של המשתמשים, כרטיסים עם BRAND לא האחרונים ברשימת התלונות! ואידך זיל גמור!

פורסם

תרשום את הכרטיסים בכותרת בצירוף תקציב.

תרשום מפרט מלא בהודעה הראשית.

פורסם

כל הכרטיסים (סטוק) מיוצרים לפי אותה תבנית' date=' עם אותם הרכיבים וחייבים לעמוד בסטנדרט איכות קבוע ע"י NV!!!

[/quote']

אתה צודק חלקית...הם אכן חייבים לעמוד בסטנדרט איכות קבוע של NV ...ואכן משאירים מעט מקום לשינוי של היצרנים...

אבל ממש לא בנויים מאותם רכיבים בדיוק....אם אתה מתכוון שאמור להיות קבל של 15UC אז יש קבל וזהו מספיק מבחינתך אז זה משהו אחד..אבל השאלה

האמיתית מה טיב הרכיבים ...לדוגמא יש קבלים איכותיים.. שיחזיקיו גם 10 שנים ויש כאלה שאחרי שנתיים הם כבר סכנה ממשית....

שוב פעם אני מסכים שאכן ההבדל נהיה פחות ופחות משמעותי...ואם אכן הכרטיס מחזיק כמו שצריך למשך תקופה ארוכה אז

זה באמת פחות משנה.....אבל זה לא נכון שאין הבדל בכלל........

פורסם

אתה צודק חלקית...הם אכן חייבים לעמוד בסטנדרט איכות קבוע של NV ...ואכן משאירים מעט מקום לשינוי של היצרנים...

אבל ממש לא בנויים מאותם רכיבים בדיוק....אם אתה מתכוון שאמור להיות קבל של 15UC אז יש קבל וזהו מספיק מבחינתך אז זה משהו אחד..אבל השאלה

האמיתית מה טיב הרכיבים ...לדוגמא יש קבלים איכותיים.. שיחזיקיו גם 10 שנים ויש כאלה שאחרי שנתיים הם כבר סכנה ממשית....

שוב פעם אני מסכים שאכן ההבדל נהיה פחות ופחות משמעותי...ואם אכן הכרטיס מחזיק כמו שצריך למשך תקופה ארוכה אז

זה באמת פחות משנה.....אבל זה לא נכון שאין הבדל בכלל........

למה אתה כל כך מתעקש ? ? ?

הרי אם היצרן משנה רכיבים או בכל צורה אחרת את ה reference card, זה לא יחשב ככרטיס סטוק של NVIDIA! עסקים!!!

למשל: בהנחה שנוידיה סגרה עסקה עם TSMC על יצור של זכרונות, לא ניתן להחליף אותם בחברה אחרת כי זה "עקיפת עסקה", כך גם עם שאר הרכיבים, אלה אם כן היצרן מוסיף איזושהי מילה נוספת לשם כמו PALIT SONIC למשל...

דמיין לעצמך שאתה מייצר BMW מחומרים זולים ושם סמל של החברה... מי יתן לך לעשות את זה ? ? ?

בקיצור, תקרא קצת:

There really isn't a "best" manufacturer since NVIDIA makes and provides all the necessary components for the video card to the other manufacturers, leaving it up to them to decide how the card actually looks and in some cases performs (as you've noticed.) To name one of the most popular manufacturers is EVGA, best known for superior customer support, a lifetime warranty on all products, a range of factory-overclocked cards and a unique "step-up" program. Their step-up program allows any user who purchased a card to have it replaced if a successor to that card is released within 90 days of purchase, but each customer can only do this once (to prevent profit losses.) XFX is another very popular manufacturer with great customer service, a reputable line of factory-overclocked cards and their double lifetime warranty which protects you and the person you sell your registered card to. EVGA would be my manufacturer of choice, but XFX comes in a close second.

Don't always spring for the pre-overclocked versions because more often than not they are set to speeds that can be reached with the stock versions quite easily, and they also cost less.

http://forums.slizone.com/lofiversion/index.php?t10011.html

http://sg.vr-zone.com/?i=5468#Scene_1

http://www.overclock.net/nvidia/252805-official-8800gt-information-discussion-thread.html

http://www.geforce9.com/news_nv024.htm

פורסם

לפני שאתה מפרסם פה דברים ואומר לקרוא...עדיף שתקרא אותם בעצמך

קודם כל ה"כתבה" שפרסמת זוהי חוות דעת של מישהו מפורום מסוים...ממש כמו פה...ככה שזה אומר כלום

דבר שני גם אם תקרא טוב מה הוא מדבר בעיקר על האחריות והשירות קנייה של חברות (איכותיות אגב).....

מה הקשר בין זה לויכוח אין לי מושג....אם היית טורח לקרוא את ההמשך היית רואה שהעדפות של אנשים הם:

EVGA then XFX then PNY for me...

תקרא שוב מה כתבתי הודעה לפני...ואז תבין למה התכוונתי...לגבי רכיבי אלקטרוניקה .....

לגבי הדוגמא עם BMW...בגלל זה BMW מייצרים אך ורק הם את הרכבים שלהם..ובמקרה והם מייצרים מנוע עבור ייצור רכב אחר

(וזה קורא) הרכב כבר לא נקרא BMW........

פורסם

התקציב לכרטיס מסך ולא למפרט כולו צריך להיות בכותרת :kopfpatsch:

פורסם

ROEY--1, קראתי את הת'רד הזה ולא סתם שמתי אותו... אומנם זה רשום ע"י מישהו ולא אתר מחשבים, אבל הוא ניסח יפה את מה שאני אמרתי...

There really isn't a "best" manufacturer since NVIDIA makes and provides all the necessary components for the video card to the other manufacturers, leaving it up to them to decide how the card actually looks and in some cases performs (as you've noticed.)

ואני מאוד מצטער אבל כנראה ממש בלבלתה את מה שקראתה שם, כי במשפט הזה ^^^ הוא אומר שאין הבדל, חד וחלק!

בטיעון "השני" שלך, אתה צודק... הוא באמת מדבר על שירות ואחריות ובזאת מדגיש את ההבדלים העיקריים של הכרטיסים (אחריות ושרות, וזה ממש - אבל ממש לא שווה לאיכות המוצר). העדפות של "האנשים" מתבססים על אותם העקרונות של אחריות, שרות ובאנדל כך גם הכותב עליו דיברנו... (אני ממש מרגיש את עצמי בשיעור של הבנת הנקרא :screwy:)

התעלמתה משאר הלינקים, אבל עזוב את זה ואת הדוגמה של BMW (כנראה לא הבנתה את הכוונה, ולא צריך להסביר למה BMW כן או לא עושים ככה :s07:), נעשה את זה הרבה יותר פשוט: יש לך דוגמה לכרטיס סטוק עם רכיבים שונים מהשאר = יש על מה לדבר, אבל לדעתי לא תמצא כזה

ואני בנתיים מביא לך כתבה מקצועית בעיברית אותה תוכל לקרוא (את החלק של כרטיסי מסך) ולהחכים!!!

להלן הכתבה:

http://liran100.fav.co.il/2652358_%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A_%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90_%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA_%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91

ד"א, לפני שתדגיש לי את המילים מהכתבה "כל עוד חברה מוכרת", הכוונה היא ליצרן עולמי (TWINTECH, PALIT, GALAXY... גם בקטגוריה הזאת) ולא - ליצרן שלא ידוע לאף אחד!

פורסם

חחח אתה שמת לב מה קרה כאן...אתה נותן כתבה לא טורח לקרוא אותה

ואז לאחר מכן קורא , רואה שעשית טעות ומתקן...ואגב..מה אתה מכניס להם מילים לפה...

כתבו כל עוד חברה מוכרת....ואתה אומר יצרן עולמי...אתה יודע מה זה יצרן עולמי?

(אתה מרגיש בשיעור הבנת הנקרא...אני מרגיש בריב עם ילד בגן)...

דבר שני ...הם נותנים דעה..הם כותבים "המסקנה היא שעל פי רוב"..

מה שאומר שזה לא חד משמעי...

אל תשכח שבארה"ב..לפי סקירה ובדיקות שלי..הרבה מהיצרנים שיש כאן לא נמכרים שם בכלל...

כך שזה לא נכון לתת לינק לפורום כמו שעשית..ועוד שההתלבטות שם היא בין XFX BFG PNY ...

שוב אני חוזר ואומר..אם כרטיס עם שם סיני וזול ..עד 3 שנים יפעל כשורה..אז אין הרבה הבדל וברור שהיה כדאי..

אבל זה לא נכון להגיד מראש ולהכריז כי הכל אותו הדבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים