עבור לתוכן

איפה היחס עלות מחיר של AMD נעלם ?

Featured Replies

פורסם

הבחנתי ב- BENCHMARKS באתר - TOMSHARDWARE שהQ6600 מבצע טוב יותר מכל שלושת ה PHENOM 9500, 9700, 9800 ואז החלטתי לבדוק מחירים ונוכחתי לגלות ש:

א) שרק הפנום 9500 נמכר עקב בעיית הסטפינג שהתגלתה

ב) שהפנום 9500 נמכר כמעט באותו מחיר כמו הQ6600.

זה נשמע לי ממש הזוי שמעבד נחות במידה משמעותית מהיריב נמכר בהפרש מחיר כה זהום.

אני מחפש את ה"יחס עלות מחיר המושלם" ש AMD מתיימרת לספק, האם אני רואה את התמונה בצורה שגויה ?

govner :kopfpatsch:

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מאכזב נורא שלאיש אין תגובה לעניין :/

פורסם

אתה רואה את זה מזווית אחת, זה לא נכון להגיד שיחס עלות מחיר של AMD נעלם רק בגלל מעבד כושל אחד, לPHENOM יש פוטנציאל נהדר רק שהגרסא הנוכחית מלוות בבאג שמוריד ביצועים עד כ20% והמחיר שלו לא שווה את התמורה כדבריך, אבל מאז ומתמיד היחס תמורה של AMD היה עדיף על של אינטל כולל היום ובעיקר בימי השלטון של הATHLON 64.

כיום אתה קונה X2 6000+ ב800 או 860 ש"ח עם מאוורר, זה מעבד חזק מאוד ומביא את כל התמורה עבור המחיר, הX2 4000 שעולה 350 אותו הדבר.

פורסם

הבאג של הפנום משפיע על הביצועים?

בכל מקרה, היחס עלות/תועלת נשאר בשוק הנמוך של כפולי הליבה, משהו כמו עד ה5600

מעבר לזה, אין להם מוצרים משתלמים.

בטח לא היצור שנקרא X2 6000.

פורסם

הבאג של הפנום משפיע על הביצועים?

בכל מקרה, היחס עלות/תועלת נשאר בשוק הנמוך של כפולי הליבה, משהו כמו עד ה5600

מעבר לזה, אין להם מוצרים משתלמים.

בטח לא היצור שנקרא X2 6000.

הX2 6000 משתלם במחיר של 800 ש"ח או 850 ש"ח ולא 1000, בעיקר לאנשים שלא עושים OC, הX2 5600 הוא הכי משתלם מכל המעבדים של AMD זה נכון, עד שAMD לא תוכל להוציא מרובע ליבה ששווה לפחות בביצועיו למקביל של אינטל, המחירים יהיו אסטרונומיים עבור גרוטאות כמו בעבר, שווה להזכיר את זה שבלי AMD והתחרות בחיים לא היו נהנים ממה שאנחנו נהנים עכשיו והיינו חיים בעולם שהPENTIUM D 2.8GHZ הוא המעבד הכי חזק ועולה 1000 קילו טון שקלים.

פורסם

ה6000 לא משתלם בשום שלב,

יחס הביצועים שלו להספק/חום הוא פשוט מחריד

מזכיר את הימים הגרועים של הP4.

6550 מתמודד איתו יפה מאוד (ולמעשה גם ה4600)

ועושים את זה בצורה הרבה יותר אלגנטית (ומאפשרים לך לעשות אוברקלוק, מה שאי אפשר להגיד על ה6000)

פורסם

ה6000 לא משתלם בשום שלב,

יחס הביצועים שלו להספק/חום הוא פשוט מחריד

מזכיר את הימים הגרועים של הP4.

6550 מתמודד איתו יפה מאוד (ולמעשה גם ה4600)

ועושים את זה בצורה הרבה יותר אלגנטית (ומאפשרים לך לעשות אוברקלוק, מה שאי אפשר להגיד על ה6000)

יש משהו במה שאת אומרת, בכל אופן הX2 5600\4000 הם הכי משתלמים של AMD ואל תשכחי את העובדה שרוב הלוחות לAMD עולים יותר זול לייצר מאילו של אינטל, בעיקר כי יש להם הרבה פחות פי'צרים אבל גם ככה שמשתמשים לא זקוקים להם.

את הX2 4000 שלי קניתי ב350 ש"ח וקיבלתי מעבד מעולה שמספק תמורה מלאה ביותר עבור הכסף גם מבחינת הOC, טמפ וביצועים, אין פשרות פה.

פורסם

הם עוד היו קרטל,אם הבנתי את הנושא.

פורסם

הלוחות זה לא סיבה מספיק טובה לבחור AMD,

אפשר לקחת גם לוח 945P שיעשה את העבודה מצויין.

אבל כן, למי שלא עושה אוברקלוק, עד 5600 AMD היא הבחירה הנכונה יותר.

פורסם

הלוחות זה לא סיבה מספיק טובה לבחור AMD,

אפשר לקחת גם לוח 945P שיעשה את העבודה מצויין.

אבל כן, למי שלא עושה אוברקלוק, עד 5600 AMD היא הבחירה הנכונה יותר.

לא אמרתי שהלוחות זאתי הסיבה לבחור בAMD, הסיבה לבחור בAMD זה ביצועים מרביים עבור המחיר ומעבדים קרים יחסית שלא מתחממים יותר מדי גם בקירור סטוק, מי שרוצה OC כבד ואת הביצועים הכי טובים ילך על אינטל ללא ספק, זה או זה או זה אין פה צד שלישי.

פורסם

לשוק הגבוה אין להם כרגע מעבד שמראה ביצועים טובים לעומת מעבד באותה קטגוריה של אינטל ובמחיר זול יותר...

אבל בשוק הנמוך דווקא המעבדים שלהם טובים מאוד!!

כמו שרשמתם תראו 4000+ נותן אחלה ביצועים-מחיר!!

עד 5200+ או 5000+ זה משתלם לקנות מעבדי AMD

פורסם

לא אמרתי שהלוחות זאתי הסיבה לבחור בAMD, הסיבה לבחור בAMD זה ביצועים מרביים עבור המחיר ומעבדים קרים יחסית שלא מתחממים יותר מדי גם בקירור סטוק, מי שרוצה OC כבד ואת הביצועים הכי טובים ילך על אינטל ללא ספק, זה או זה או זה אין פה צד שלישי.

גם אוברקלוק קטן הופך הרבה מעבדים של AMD ללא רלוונטיים.

;)

פורסם

טוב אבל יש אנשים שלא מבינים באוברקלוק... ואין להם תקציב גדול ובזה AMD ינצחו

פורסם
  • מחבר

ונאמר יש לי תקציב גדול ואני לא מעוניין באובר קלוק אלא בביצועים הטובים ביותר בשביל הכסף שאני מעוניין להשקיע, AMD לא נותנת את האופציה של יחס מחיר\עלות שבעבר היינו נהנים ממנו וזה די מאכזב . הפנום עולה 100 שקל פחות או יותר פחות מQ6600 שהוא המעבד רבוע ליבה החלש ביותר של אינטל ולא מתקרב אליו מבחינת ביצועים...כמוהו אחיו הגדולים שבכלל לא נמצאים בשוק

בקיצור..... -> :kopfpatsch:

קיוויתי שאני טועה ושמישהו יעמיד את הטעות במקום

govner

פורסם

ונאמר יש לי תקציב גדול ואני לא מעוניין באובר קלוק אלא בביצועים הטובים ביותר בשביל הכסף שאני מעוניין להשקיע, AMD לא נותנת את האופציה של יחס מחיר\עלות שבעבר היינו נהנים ממנו וזה די מאכזב . הפנום עולה 100 שקל פחות או יותר פחות מQ6600 שהוא המעבד רבוע ליבה החלש ביותר של אינטל ולא מתקרב אליו מבחינת ביצועים...כמוהו אחיו הגדולים שבכלל לא נמצאים בשוק

בקיצור..... -> :kopfpatsch:

קיוויתי שאני טועה ושמישהו יעמיד את הטעות במקום

govner

אתה טועה חלקית, יש הרבה אנשים שלא עושים OC בין אם הם לא יודעים או לא רוצים להתעסק עם זה, ובטווח הזה AMD נותנת את הביצועים האופטימליים ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים