פורסם 2008 בינואר 1917 שנים ^ אם EP2 עלה אצלך על הגדרות גבוהות אז קשה לי להאמין שתהיה בעיה עם FAR CRYבכל מקרה כמו שכבר אמרתי תנסה את FEAR ותן לו לעשות למחשב שלך AUTO DETECT ולבחור בשבילך את ההגדרות
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים משחק מולטי יריות בגוף ראשון ברשת:TACTICAL OPS !אני משחק בו כבר 6 שנים! המשחק הכי כיף לדעתי. מהיר מאוד ומגוון.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים כמובן, מומלץ לחפש מיד שנייה לצמצום עלויות (אין מה לשפוך יותר מדי כסף על כרטיס חדש לאפיק ההולך ונכחד הזה).
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים לא שווה, כרטיס רועש שגם צורך לא מעט חשמל ומציג ביצועים שבקושי מגיעים לרמה של 7600GT.ומי מוכר X1950PRO/GT AGP יד שנייה ב - 800 ש"ח ? זה טפשי כי אף אחד לא יקנה במחיר הזה כי ככה עולה חדש בחנות.תחפש טוב בלוחות יד שנייה ותמצא דיל טוב.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים מחבר התקנתי את FAR CRYנראה עד כה מבטיח אך המשחקיות שלו לא מתקרבת אפילו לHL2 טוב זה לא פייר להשוות אמנם הגרפיקה טובה ובאוטודיטקט שם לי את הרוב על HIGHו3 פרמטרים על מדיום להפתעתי גם ברזולוציה של 1280 הוא נאה לעין ובלי תקיעות
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים תגיד אגב איך ה ספארי על ה- XP???כרגע הוא עדיין בגרסת בטא ואתה תצטרך לסבול באגים לעתים קרובות אבל אני כמעט בטוח שהוא הולך להיות הדפדפן הכי טובוהוא באמת טוען דפים מהר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.