עבור לתוכן

שאלה בנוגע להמלצות על ספקים

Featured Replies

פורסם

אני רואה שבאופן קבוע אנשים שיש להם ספקים ג'נריים מקבלים המלצות להחליף אותם לספקים ממותגים מסויימים, וזאת עפ"י שהW שלהם מספיק.

כלומר, מה זה משנה אם ספק הוא ג'נרי אם הוא מספק מספיק מתח? הלוח אם לא יודע שהחשמל מגיע מספק ללא שם, הוא לא יתסכל על החשמל יגיד איכס ויחכה שיגיע חשמל יותר טוב.

אשמח לתשובה עניינית

פורסם

ראשית, לא נותנים פה המלצות ע"פ ההספק של הספק. אלא ע"פ האיכות שלו, נצילות, שקט ופי'צרים אחרים (כמו מודולריות,ACF ועוד).

בספקים ג'נריים איכות הרכיבים והייצור לא ידועים. מה זאת אומרת? אף אחד לא יודע איפה הספק יוצר, באיזה תנאי פיקוח, הרכיבים של הספק בדרך כלל מאוד זולים.

בספקים איכותיים ההפך, ידוע שיש רכיבים איכותיים שמורכבים ומיוצרים בתנאים מוגדרים ובפיקוח, הנצילות גבוהה מספקים ג'נרים והם מגיעים עם פיצ'רים נוספים.

אגב לפני מס' ימים התפרסמה כאן תגובה של אחד שהעיד שחבר שלו אמר לו שהוא עבד בחנות מחשבים שהם מקבלים אספקה של כך וכך ספקים ג'נרים והם פשוט מדביקים מדבקה של כמה W הספק וזהו.

פורסם
  • מחבר

תודה, זה מה שרציתי לדעת

:xyxthumbs:

פורסם

ועוד משהו - הנתונים שרשומים על המדבקות של ספקים ג'נריים רחוקים מלהיות באמת תואמים לספק עצמו.

פורסם

מה שכן היא צודקת שלא תמיד צריך להחליף לספ' איכותי אם קיםם לך כבר ספק גנרי...

למשל אם יש למישהו ספק גנרי שמחזיק מערכת מחשב ממוצעת כבר כמה חודשים ..אין צורך להפחיד סתם שירוץ להחליף

כי רוב הסיכויים למרות שהם גנריים הם יחזיקו תמחשב...במיוחד אם זה מחשבלעבודה משרדית וכו...(שאין בו כרטיס מסך חזק וכו...)

וגם יחזיקו לאורך זמן רב....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים