פורסם 2008 בינואר 1817 שנים http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848p_neo-vזה הלוח 848p neo-v של MSI 478עכשיו מהלוח יוצא לי power led 3 pinimhd led 2 pinimpower sw 2 pinireset sw 2 pinimואני לא יודע איך לחבר ללוח יש אפשרות למדריך אני הפכתי את הרשת לא מצאתיוזה לוח שהיה זרוק לי כאן כי שידרגתי לסוקט החדש ואני מביא את זה לחבר יש מצב לעזרה
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים התמונה הראשונה זה ההסבר על הפיניםהתמונה השניה זה המיקום של החיבורים בלוחתלחץ כאן בשביל להוריד את החוברת המלאה של הלוח-אם ב-PDF למידה ותצטרך בעתיד[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר אבל מה עושים עם הפינים לא מתאימים כי אה power led שלי הוא 3 פינים ושם רשום 2 פיניםותודה מאוד על התמונות
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים אני חושב שההבדל בין חיבור 2 פין ל3 פין זה פאוור ו-פאוור+סטנד-ביי.בכל אופן אתה יכול לנסות לחבר רק את 2 החיבורים (הפלוס והמינוס, לא הפלוס והפלוס) של הקונקטור שלך ל2 פינים שבלוח.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים לא כתוב בחוברת של MSI, פשוט תנסה לחבר בשני הצדדים ותראה אם באחד הכיוונים זה נדלק.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר תראה איך ה power led נראה אצלישים לב שבאמצע לא מתחבר חוט יענו רק פלוס ומינוס וזה מה שעושה את הבעיה שהוא סתם 3 פיניםוניסיתי לחבר ב 2 הצדדים לא עובד מה שכן אני אולי יפרק את הדבר הזה ויחבר אותו מחדש עם זה יעזור[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים אין לי פתרון יצירתי לזה,תנסה לעשות קומבינה כלשהי עם חיבור ה+, תראה אם הוא יגיב לאחד הפינים של הפאוור בלוח אם (למרות שאני לא חושב שבלי מינוס זה יעבוד, אבל לא עולה כסף לנסות).או לוותר על נורת ההדלקה... (אצלי היא לא מחוברת גם ככה).
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר אממ טוב לא הצלחתי הפכתי את החוטים אבל משום מה המחשב עדיין לא נידלקכנראה משהו נידפק בלוח כי כל השאר מחובר כמו שצריך ואין לי מושג למ הוא לא נידלקלא נורא ניסייתי להחיות את הלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.