עבור לתוכן

האם הספק הוא הבעיה? - מחשב כבה באמצע משחק

Featured Replies

פורסם

החלפתי היום לכ.מסך חדש, וכבר פעמיים המחשב נכבה לי באמצע משחק (HG:L), לחיצה חוזרת על כפתור ה-PWR לא עוזרת, אלא רק ניתוק של כבל החשמל מהספק והחזרתו ואז הפעלה של המחשב.

מפרט מלא:

Intel CoreDuo E6550

ASUS P5B motherboard

CORSAIR CL4 800 1024gb X 2

BFG Geforce 8800GT OC2 512MB

NEC DVD-RW ND-3540A

WD 2500JS

הספק הוא CoolerMaster RS-430-PCAR

(400W)

פורסם

אם הספק תקין אז לא אמורה להיות שום בעיה, אבל אם לא...

בדקת את האפשרות שזאת בעיה עם המשחק ?

פורסם
  • מחבר

האמת שעכשיו בדקתי באתר של BFG והם כותבים שהמינימום הדרוש זה ספק של 425W...ואני לא עומדת בדרישות המינימום.

אין מצב שזו בעיה במשחק כי טחנתי לו את הצורה לפני שהחלפתי לכ.מסך הזה ולא היה שמץ של בעיה.

האם זו יכולה להיות בעיה של טמפרטורות?

פורסם

כמו שאמרתי כבר, אם הספק תקין אין לו בעיה להחזיק.

מהן הטמפ' ?

פורסם
  • מחבר

אין לי שמץ ירוק, אף פעם לא התעסקתי עם זה.

חיפשתי בסטיקים מדריך בנושא אבל לא מצאתי - איך בודקים?

פורסם

אני לא חושב שתוכלי לבדוק את זה לבד, יהיה צורך להביא אותו למעבדה של החנות שבה הוא נקנה לשם כך.

פסלת כבר כל גורם אחר לבעיה ?

פורסם
  • מחבר

טוב, הרצתי עכשיו COD4 במשך איזה 30 דקות והמחשב לא כבה.

אני פשוט לא מבינה את זה, המשחק ההוא מעולם לא עשה לי בעיות במשך שעות רצופות של משחק, פתאום אני מחליפה כ.מסך והוא מחליט להדפק פעמיים? נשמע לי צירוף מקרים מוזר.

רק ליתר ביטחון אני אשאל שאלה מפגרת - חיברתי את החשמל לכ.מסך בעזרת מתאם שהגיע עם הכרטיס - צד אחד לכ.מסך ובצד השני היו 2 כניסות לחשמל וחיברתי רק אחת מהן...זה בסדר, נכון? לא הייתי אמורה לחבר את שתיהן?

ולגבי שאלתך - אני לא יודעת בדיוק מה זה "כל גורם אחר"?

עד להחלפת הכ.מסך לא הייתה לי שום בעיה במחשב עם שוק משחק ובשום סיטואציה, המחשב רץ כמו מכונה משומנת היטב. ככה שאני יכולה להניח די בביטחה שמדובר במשהו שקשור לכרטיס. אני כל הזמן תוהה לגבי דרישות המינימום באתר של החברה והאם להתייחס אליהן.

פורסם

אין מה להתייחס אליהן (מה גם שהספק מדורג כ - 430W :P).

ייתכן שזו בעיית תוכנה (טלאי של המשחק, דרייברים של הכרטיס).

פורסם
  • מחבר

כן, אני יודעת שבאינטרנט כתוב 430, אבל על הספק עצמו כתוב MAX 400W. אין שם את המספר 430 בשום צורה, ככה שבכלל לא ברור לי העניין הזה.

המשחק עצמו מעודכן עם הPATCH האחרון.

אני אבדוק אם יש דרייבר יותר מעודכן, אבל כולי סקפטית שזה יעזור במשהו.

ממש משבית שמחות כל העניין הזה, כל קפיצות השמחה שעשיתי אחרי שהשליח הלך התחלפו בבעסה תהומית. אני מכורה למשחק ובקריז אמיתי כבר...

פורסם

המשחק הזה סובל מאינספור בעיות טכניות.

פורסם
  • מחבר

תשמע, אם סתם המשחק היה מתרסק או משהו, לא הייתי מודאגת. שיחקת פעם SACRED? זה המשחק הכי מבוגבג בעולם...יש יותר באגים ממשחק תקין.

אבל פה מדובר בקריסה של כל המחשב.

הסתכלתי על טמפ' דרך הEVEREST - אקספלורר וסרט מתנגן ברקע והכרטיס על

GPU 51 °C (124 °F)

GPU Memory 43 °C (109 °F)

GPU Ambient 39 °C (102 °F)

תקין?

פורסם

נראה תקין, למרות שזה במנוחה, נכון ? (וגם אברסט לא הכי אמינה בבדיקת טמפ', RIVATUNER תהיה עדיפה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים