פורסם 2008 בינואר 1817 שנים חברה תראו לחברים של ההורים שלי יש לפטופ מחשב נייד אז קרה משהו לוינדוס והוא לא עולה...והם צריכים לפרמט תמחשב והם לא יודעים(מבוגרים)אז הם התקשרו אלי לשאול אם אני יכול לפרמט להם תמחשבהשאלה שלי האם מפרמטים מחשב נייד כמו מחשב רגיל? אותה שיטה?כגון: BIOS אחרי זה ללשונית BOOT ואחרי זה מגדירים הכול שהCDROM יעלה ראשון?
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים נראה לי שמוגדר בברירת מחדל שהCD יהיה ראשון (לא כל כך בטוח)כן , כמו מחשב רגיליש לך את הדרייברים ואת הדיסק של המחשב ?
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים הנייד ברגע שמזהה דיסק מעלה ממנו אם אין הוא ממשיך הלאה,הפירמוט הוא אכן אותו דבר לגבי הדרייברים תברר איזה דגם המחשב ותוריד דרייבים לכרטיס, קול מסך.או שיכול להיות כמו אצלי המחשב הXP מזהה לבד כרטיס קול,רשת וכול מה שנותר הוא להתקין דרייבר למסך.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מועבר לפורום Windowsקח בחשבון שיכול להיות שההרדיסק שלהם הוא SATA וההתקנה של הוינדוס לא תזהה את ההרדיסק אוטומטית על ההתחלהתקרא את תגובה 8 שמתיחסת לנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2636166#msg2636166
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.