עבור לתוכן

חוות דעת על מארז COMPUCASE 6XM1 סדר גודל 400ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות את המארז הזה ולא ראיתי יותר מדי אזכורים שלו באינטרנט

מישהו יודע להגיד עליו משהו לטוב או לרע? למישהו יש אותו?

פורסם

המארז נראה מבטיח למדי בתור "ספינת הדגל" של COMPUCASE שידועה במארזים תקציביים מאד משתלמים.

אבל אין עליו עדיין ביקורות ברשת והוא גם יקר יחסית, הייתי מחכה עם קנייתו בינתיים או הולך על מארז אחר (לא חסרים מארזים טובים בתקציב).

פורסם
  • מחבר

על איזה מארז אחר היית ממליץ? אני רוצה מארז שלא נראה כמו מחשב, הכוונה היא שלא רואים כוננים מקדימה ויש בו איזשהו אלמנט עיצובי אבל לא כל מיני חלונות ודברים מיותרים כאלה (המארז הוא גם סוג של HTPC).

ראיתי את ה NZXT DUET אבל אני קצת חושש ממידת האוורור שהוא מציע\רעש\ העובדה שהספק כוח ממוקם לא סטנדרטית- אתה מכיר ויודע לחוות דעה?

פורסם

הוא מיועד ל - HTPC ולכן לא מומלץ במיוחד למחשב רגיל.

אתה רוצה מארז עם דלת מקדימה ולא מצועצע עם לדים, הבנתי נכון ?

*תוסיף גם תקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

כן רצוי עם דלת ומינימום לדים ושאר שטויות.

נוסף תקציב לכותרת

ראיתי גם עכשיו את הסופרנו בגרסא בלי החלון שאולי יכול להתאים אבל משום מה הוא נראה פחות איכותי.

על איזה מארז אתה יכול להמליץ?

פורסם
  • מחבר

הטוניק 3 באמת נראה מעניין, ראיתי שאת הקטודה למטה אפשר לנתק אבל מה עם הלדים הכחולים במאווררים?

ולגבי הקומפיוקייס, יש משהו שאתה יכול להגיד כנגדו (מבחינת מחיר ההבדל בין השניים זניח) או שכל ההסתייגות שלך נובעת מכך שעוד אין עליו ביקורת?

פורסם

בדיוק בגלל היעדר הביקורות.

אגב, גם ה - 6920 הוא אופציה טובה.

פורסם

אני ממליץ על 6A19 כמו תמיד

אני אפילו שוקל לקנות עוד פעם את המארז הזה, ולמכור את המארז שיש לי כרגע את הP180 אבל ה6A19 הקודם שלי (אחרי כל מה שעשיתי לו) היה יותר טוב

פורסם

ה6A19 עדיף על הP180? למה בידיוק? באיזה קריטריון/ים הוא טוב ממנו? (מלבד המחיר).

פורסם

אם הייתי רואה מה הוא עשה איתו אז הייתי מבין, בכל מקרה הוא דיבר רק מבחינת השקט.

פורסם

אם הייתי רואה מה הוא עשה איתו אז הייתי מבין, בכל מקרה הוא דיבר רק מבחינת השקט.

אפשר לראות את זה בMK1 וMK2.... הניסיונות שלי, כישלון קטן אבל עדיין הצלחה בגדול

מה אני מתכנן לעשות עם ה6A19 החדש?... אותו דבר, הסרת כלובי כוננים, תליית קשיחים הוספת מאווררים, הורדת גרילים,הוספת איטום אקוסטי ועוד כמה דברים...

למרות שאני עדיין שוקל את העניין

ה6A19 עדיף על הP180? למה בידיוק? באיזה קריטריון/ים הוא טוב ממנו? (מלבד המחיר).

את הP180 שלי קיבלתי בחינם, אז המחיר לא בדיוק העניין אצלי

למה הוא יותר טוב? ה6A19 שלי אחרי השקעה של כמה שעות עבודה קטנות הפך להרבה יותר שקט ממה שהP180 שלי עכשיו

המארז הוא מארז איכותי שבעולם ידוע כעוד גרסה לסדרת 3000 של ANTEC (הרבה מארזים הלכו באותו כיוון בדיוק) הוא נוח מאוד למודים ויש לו המון מקום

בכל מקרה 2 המארזים האלו הם יותר ממה שאני צריך אבל בארץ אי אפשר למצוא מארזי mATX טובים

פורסם
  • מחבר

בהתחשב בזה שאני מחפש מארז קצת יותר אלגנטי ורצוי עם דלת אז ה 6A19 הוא לא ממש אופציה. הייתי הולך על ה 6A34 אבל לא מביאים אותו לארץ.

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ נושא מעט ישן, מצטער, אבל גם אני מנסה לחקור קצת את עניין ה6XM1, וממש לא מבין למה אין עליו הרבה ביקורות.

עפ"י האתר של היצרן הוא נראה ממש ממש מרשים http://www.hec-group.com.tw/pccase/6x/

הפכתי את גוגל ובסופו של דבר מצאתי אתר גרמני, שהעביר ביקורת על המארז הזה במאי 2008, בגרמנית כמובן, ובסופו של דבר נתן למארז 5/5 והכריז עליו כמארז המומלץ בקטגוריית המחיר.

הנה הביקורת: http://www.r3view.de/Gehaeuse-/hec-COMPUCASE-6XM1.html

באדיבות Google Translate (ממליץ לכם לנסות), הצלחתי גם להבין את כל תוכן הביקורת ואני חייב לציין שהמארז הזה נראה מרשים.

מגיע עם מגירות לHD ותופסני גומי גם עבור הHDים וגם עבור המאווררים שאלו דברים שממש אין בהרבה מארזים שמצאתי במחיר שאני מוכן להשקיע. לדעתי הוא אפילו נראה טוב ולא מצועצע כמו רוב המארזים בטווח המחירים הזה.

החסרונות היחידים (!) שעולים מחיפוש מעמיק ברשת בכמה מקומות הם:

1. חיבור firewire בפאנל הקדמי, ללא כבל שמחבר אותו ללוח בכלל (מוזר, אבל גם ככה מי משתמש בfirewire היום?)

2. כבל מעט קצר מהספיקר של המארז שעלול לא להגיע לחיבור בלוחות גדולים.

3. החלק האחורי של המגירות HD מעט צפופות וקצת קשה לחבר דיסקים לכבלים שם - אבל אפשרי.

אני הייתי רוצה מעט עצה מחבר'ה שראו את המארז הזה ויודעים עליו משהו. עד כמה הוא באמת משתלם?

האם באמת שווה להשקיעיותר כסף בשביל לקבל את הדבר הבא שאני מוכן להתפשר עליו - שזה coolermaster 690? כן, אני יודע שה690 מעולה, אבל אני רוצה לדעת איך הם ראש בראש.

האם יש מארז אחר ב300 ש"ח שפספסתי, שהוא "נקי" ואלגנטי, עם פאנל עליון, אמצעי התקנה ללא כלים, ורצוי (אך גם מוכן להתפשר) שיהיה עם פילטרים ומשקיט עם גומיות כאלה בכל מקום?

אגב הAntec300 - למרות שהוא ללא ספק יפיפה, לא עומד בסטנדרטים...

פורסם

מעט ישן?? :lol:

נראה סבבה של מארז, רק צריך לברר איךהוא מגיע בארץ, עם איזה יציאות קדמיות, וכמה מאוורריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים