עבור לתוכן

סדרת NVIDIA GeForce 9 - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אנשים שמשחקים ברזולוציה של 1920X1200 (ויותר) עם פילטרים 16X/8X (ויותר) על הגדרות הכי גבוהות שאפשר.

בורג-מן צודק.

בתרגום אחר אלה אנשים עם מסכי 24 אינץ' ומעלה שנאלצים לקנות כרטיסי מסך מטורפים רק בשביל לשחק נורמלי . . . :pissed:

לדוגמה . . . אני לא יכול לשחק בכלל CRYSIS כבר כמה חודשים כי אין שום כרטיס שמריץ אותו עד היום בנתונים הנ"ל רק כי יש לי כמו לרבים אחרים DELL 2407WFP :'(

• תגובות 1k
  • צפיות 120.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא חייב את עניין המשחקים אם כי ביצועים טובים בהחלט עולים באותו קנה מידה.

לדוגמא בתחום האכיסון אני מעדיף כמה מערכי רייד על דיסקים בודדים.

בתחום הגרפי איפה נכנסים המשתמשים הכבדים ולא דווקא הגיימרים.אומנם השקעה של 2500 ומעלה על כרטיס היא בהכלט מכובדת אבל השאלה

האםהיא כדאית לכל אחד?.בהשוואות שעשית אלכס נתת מקום לשוק העליון והשוק התחתון ואילו את שוק הביניים השארת פתוח.

פורסם

נראה שהכרטיס הזה יעלה יקר מאוד השאלה אם הוא ישתלם ביחס לכרטיס החדש של ATI וכמה הוא כבר יעקוף אותו בביצועים 10-15 אחוז?

פורסם

אז מה אני צריך לומר???

לי 6200....כולכם פה טסים עם מטוסי סילון ומדברים על לקנות חלליות לטוס למאדים...בעוד שאני טס לי בניחותא עם איזה

איזה דו כנפי ממלחמת העולם השניה..מתי יחנכו את החללית שאני רוצה לקנות 9800GT\GTS??..

לא חבל סתם לחכות לכרטיס שלא דיברו עליו ולא יודעים אם הוא קיים בכלל?

השמועות על כרטיסים כאלה הם נמוכים, אם אתה רוצה כרטיס טוב קנה 8800GT

פורסם
  • מחבר

שמע, נכון להיות השוק למטורפים הוא באמת ה3870X2 כי הוא והאולטרא סה"כ על אותם ביצועיןם. פעם זה עוקף ופעם האולטרא. העניין הוא שלא משנה את מי לקנות (מבחינת מחיר מן הסתם עדיף 3870X2) כי אףא חד מהם לא נותן את הטעם לשחק ב1920X1200 ב30 FPS עם AAX4 . . .זה סתם בלוף הכרטיסים האלה כי לשוק ה HI END ולרזולוציות 1920X1200 הם לא תורמים בכלל FPS שאפשר לעבוד איתם, סתם "יותר מאשר 8800GT ב SLI". כרגע מסתמן ש9600GT שיוצא אוטוטו עוד 3 שבועות סביב ה 20 לחודש אחרי ראש השנה הירחי בסין, יהיה ברמת ה8800GT. נראה מה יהיה השיפור באחרים.

פורסם

מבדיקה שלי עם גורמים רשמיים ה-9500GT לא מיועד ל-14 בפברואר. למעשה, חלק מהיצרנים כלל לא שמעו על הכרטיס הזה.

אני לא אומר שהכרטיס לא ייצא, אני רק אומר שיכול להיות שהכרטיס מיועד להשקה מאוחרת יותר. אני לא יודע מתי.

פורסם

נכון. כרגע מה שידוע זה שה 9600GT מיועד לצאת ב 24/2 וה 9800GX2 שמיועד לקראת סוף מרץ.

פורסם

למעשה, יש סיכוי שה-9800GX2 ייצא ב-CEBIT (תחילת אפריל) או קצת אחריה. גם על ה-9800GTX לא ממש ידוע כרגע מתי הוא מגיע. זה מה שאני יודע כרגע.

פורסם

רגע אז מה ניסגר עם הכרטיס הזה ?!?? מתי הוא יוצא כל הזמן דוחים ודוחים למה הם מחכים?!?!?!?!?? :s07:

פורסם

תרגע, מה אתה מתעצבן? אפשר לחשוב שהתהפך העולם. :)

הרגע אמרו לך שכנראה והכרטיס נדחה בשבוע, מה-21 ל-28. אם זה נכון, סביר להניח שבמקומות נוספים יכתבו על זה.

פורסם

העולם לא התהפך, אבל סוף סוף יהיה ל-NVIDIA כרטיס מסך Mid-range (ה-8800GT הוא Mid-to-high, ולא נחשב אפילו שהוא משתלם בצורה מטורפת) ראוי לשמו.

פורסם

יש להם את ה - 8800GS...

פורסם

אני אישית חושב שהכרטיסים החדשים לשוק הגבוה די מיותרים כרגע

בעידן הפורטים מה360

ה8800GT עושה עבודה מספקת

וכרגע לא יוצאים יותר מידי בלעדיים למחשב שצורכים כרטיס חזק (טוב קריסיס)

ככה שעדכון כרגע לא מרשים אותי

אולי ב2009 המצב יתחיל להשתנות

פורסם

טוב עכשיו זה כבר מוגזם...אני לא אחכה עד 2009... :screwy: :screwy:

יש גבול לטירוף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים