עבור לתוכן

שאלה בקשר לאל פסק... 500 שקל.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מערכת מחשב עם ספק כח corsair 450W, מסך 22" (226BW).

אני רוצה לקנות אל פסק שיחזיק את המערכת+מסך+טלפון/מודם/ראוטר ועוד איזה משהו של USB ביחד לפחות ל-10 דק'.

ראיתי ב"נעה מחשבים" את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1736 ואני רוצה לשמוע מכם חוות דעת,הסבר איך הוא מתחבר ולאן,איך הוא נטען,כמה זמן הוא יחזיק לי את מה שביקשתי למעלה במקרה של נפילת מתח או הפסקת חשמל,איזה גודל הוא בערך,האם הוא אמין וכמה שיותר פרטים עליו וחוות דעת.

האם מה שנתתי למעלה יחזיק בכלל את המערכת והכל?(750W)

תודה,

דניאל :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לרכוש אותו בלב שקט... אל פסק מצוין.

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תענה לי לגבי השאלות ששאלתי למעלה...

וגם עוד משהו..

האם אפשר לעשות במקרה של הפסקת חשמל שהוא יכבה את המחשב אחרי כמה דק' שאני יבחר (במקרה שאני לא בבית..)?

תודה.

פורסם

א. בגב האל פסק יש 2 חיבורים - 1 למחשב, 1 למסך. (ישנו גם חיבור לקו טלפון אם יש לך צורך בכך)

ב. ישנה תוכנת שליטה על המכשיר (UPSMON) ששם אתה מגדיר הכל (זמני כיבוי וכו')... (בנוסף לחשמל, האל פסק מתחבר בUSB למחשב).

ג. האל פסק מוזן קבוע מהחשמל (24/7), כמו כן, הוא כולל בתוכו מייצב מתח... כך שכל החשמל עובר קודם כל דרך האל פסק ואח"כ למחשב...

מקווה שעניתי מספיק ברור ומפורט.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה עזרת לי מאוד, הזמנתי אותו.

לדעתך כמה זמן הוא יחזיק לי את המערכת בהפסקת חשמל? והאם יש לו גם עוד חיבורים לחשמל (חוץ מ-1 למחשב ו-1 למסך.. למשל לרמקולים וכו'..)?

פורסם

המפרט שלי:

amd 3700+ @2850mhz

512mb*2 400mhz ddr

wd 80gb sata2

wd 250gb sata2

nec 2500 dvd wr

dell 2407wfp-hc

אני עם האל פסק שהבאת בקישור והוא מחזיק לי את המערכת (מחשב + מסך) לפחות ל10 דקות (זה המקסימום זמן שבדקתי)

עם התוכנה אני מכוון אותו לכיבוי אחרי 3 דקות

אם זה משנה לך התוכנה שהם מביאים ללינוקס היא רק לשם כיבוי ולא לניטור, אני לא הצלחתי לנטר את המצב של האל פסק דרך לינוקס (למרות שאפשר בטח איך שהוא, לא השקעתי יותר מדי זמן על זה)

פורסם

לדעתך כמה זמן הוא יחזיק לי את המערכת בהפסקת חשמל? והאם יש לו גם עוד חיבורים לחשמל (חוץ מ-1 למחשב ו-1 למסך.. למשל לרמקולים וכו'..)?

הוא יחזיק את המערכת שלך כ8-10 דק' שזה מעל ומעבר זמן ע"מ לכבות את המחשב בצורה מסודרת.

לגבי החיבורים - רשמתי בהודעה הקודמת איזה חיבורים ישנם בגב האל פסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים