פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחר אני נוסע לSKYPC לקנות ספק כוח מדגםFSP ATX350 PNR 350W. א. הוא מתאים לP4? ב. אף פעם לא החלפתי ספק כוח, האם זה קשה או מסובך?
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר אני התסכלי איך שלי מורכב, ולא ראיתי שום דבר מסובך בתכלס. לכל כבל יש מקום משלו. + אני שואל לייתר ביטחון..עדיף לישאול מאשר לא..
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים החלפת ספק כוח היא ממש קלה, 5 דקות ומטה למיומנים ולא יותר מחצי שעה ללא מיומנים.מנתקים את חיבורי המולקס וה-ATX, פותחים 4 ברגים ומוציאים את הספק הישן, ע"מ להרכיב את הספק החדש הופכים את סדר הפעולות.חלק מספקי הכוח כוללים מתג מאחורה הבורר את מתח הכניסה, אם קיים מתג כזה בספק החדש שים לב שהוא עומד על 220V.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים תאורתית זה קל, פשוט לחבר את הכבלים כמו שהם היו מחוברים פעם.טכנית זה גם אמור להיות קל.ותלוי במפרט שלך אבל סך הכל ניראה לי שהוא יתאים.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר פתחתי כבר אשכול בנדון ואמרו שהוא יתאים. המפרט p4 2.8 כרטיס מסך 7600GS 768 RAM לוח אם 865 אינטל פרל שניי הרדיסקים 80 גיגה, בעתיד יקנה עוד אחד של 250 גיגה. כונן סידירום וצורב. החלפת ספק כוח היא ממש קלה, 5 דקות ומטה למיומנים ולא יותר מחצי שעה ללא מיומנים. מנתקים את חיבורי המולקס וה-ATX, פותחים 4 ברגים ומוציאים את הספק הישן, ע"מ להרכיב את הספק החדש הופכים את סדר הפעולות. חלק מספקי הכוח כוללים מתג מאחורה הבורר את מתח הכניסה, אם קיים מתג כזה בספק החדש שים לב שהוא עומד על 220V. אפשר תמונה של המתג הזה? הוא קצת הלחיץ אותי
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר אני מצטער על ההקפצה אבל יש לי שאלה חשובה.ראיתי שיש גם גירסה FSP 350W ATX350-PNR , 120mm FAN, SATA X 2 PSUהלוח אם שלי תומך בSATA לכן בעתיד אני חושב שאני יקנה הרדיסק נוסף.השאלה היא אם החיבורים זה בנוסף למה שיש או במקום מה שיש?כרגע מחוברים אצלי צורב, שני הרדיסקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.