עבור לתוכן

מחשב נייד למשחקים בתקציב של-5200

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב ב-5200

היוצר GIGABYTE

‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB‎

‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎

‎ HD‎ ‎160GB SATA 5400 RPM‎

‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎

‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB‎

‎ Optical Device‎ ‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎

‎ Lan‎ ‎PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board‎

‎ Audio‎ ‎ 2 channel HD Audio‎

‎ Dual array Microphone and two stereo speaker‎

‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 4965AGN ‎

‎ Webcam‎ ‎Yes(1.3 Mega Pixel)‎

‎ Card Reader‎ ‎4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro‎

‎ Ports‎ ‎ ‎

‎ USB 2.0 X4‎

‎ IEEE 1394 X1‎

‎ Microphone-in x1‎

‎ Headphone-out x1‎

‎ Line-in X1‎

‎ S-Video x1‎

‎ VGA X1‎

‎ RJ-45 connector for Ethernet X1‎

‎ RJ-11 connector for Modem X1‎

‎ OS‎ ‎ No‎

‎ Weight‎ ‎2.7 KG‎

‎ Warranty‎ ‎שנתיים אחריות עד בית הלקוח VIP ע''י היבואן הרשמי‎

מחירו 5190

מה דעתכם עליו ועל המחיר שהציעו לי עליו

פורסם

מחיר יפה בשביל המפרט הנ"ל. אין לי ניסיון עם ניידים של Gigabyte אז בנושא האמינות אני לא יכול להגיד כלום.

קח בחשבון שלמשחקים של היום הוא לא ממש מתאים (גם התקציב לא).

פורסם

8400GS יריץ לך משחקים מהשנתיים אחרונות בקלות.כל משחק חדש יחסית וכבד(ראה קרייסיס,COD4 וכדו')תצטרך לרדת בגללם קצת בהגדרות, אבל תוכל עדיין(לדעתי האישית) להנות מהמשחק.

הכ.מסך הבא שיכול לבוא בחשבון זהו 8600GT שהגיע עד לא מזמן בדל 1520 בתקציב אומנם יותר גבוה אבל עדיין סביר.

בכל אופן לא מכיר מחשב בעל כ.מסך חזק יותר מ8400GS שיכול להכנס בתקציב שלך.

נקודה נוספת שהוסיפו פה לא מזמן, שהכרטיס שמגיע עם ג'יגבייט שונה מה8400GS הסטנדרטי במחשבים אחרים, כי הוא מגיע עם 256MB זכרון פנימי עצמאי לעומת 128 באחרים.אני בכל אופן לא מצאתי לכך עדיין ביסוס,אם מישהו יוכל להוסיף לינק זה יועיל.

פורסם

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2504

תסתכל ב Video Chip.

לגבי המחשבים של ג'יגבייט, אני ממליץ המלצה חמה. תמורה מעולה למחיר, איכות חומרים טובה, עיצוב נחמד, ודי מפוצ'ר.

את זה ראיתי שרשום לגבי ה256 מגה,אבל לא ראיתי שמצויין שמדובר בזכרון עצמאי.

רציתי להביא לך לינק מהאתר של נוידיה אבל הם כרגע בשיפוצים...סה"כ גם שם מצויין שה8400GS יכול להגיע מקסימום ל256 מ"ב,ובלפטופים האחרים שמצויידים בו הוא עושה זאת ע"י "זלילת" הזכרון הפנימי של המחשב.

השאלה באמת האם מדובר כאן על 256 מגה זכרון פנימי עצמאי(שכמדומני זה דומה ל8600GT) או שמדובר על 128 עצמאי+שאר הזכרון נלקח מהזכרון הפנימי במחשב.

פורסם

256 עצמאי, ויכול להשלים ל 1GB ע"י TC.

ה 8600 יכול להגיע ב 512 מגה עצמאי (ראה MSI GX600 לדוגמה) וגם יכול להשלים ל 1GB ע"י TC.

-תמיד שיצרנית של מחשב מציינת את גודל הזכרון של הכרטיס מסך, (חוץ מבמקרה של X3100 וכרטיסים של אינטל) מדובר על נפח הזכרון העצמאי בלי שום קשר לזכרון המערכת.

פורסם
  • מחבר

יש אמינות לMSI למחשבים ניידים כי מצאתי בערך אותו מפרט רק מעבד יותר חזר T7500 ב-5100 מאייבורי

פורסם

אל תתקרב לשום דגם של MSI חוץ מ PR200 או GX600

השאר זוועתיים, במיוחד מבחינת הארגונומיה של המקלדת (אלא אם בא לך לקבל כאבים בפרק כף היד תוך 10 דקות, ואז אני ממליץ בחום על ה EX600 שעושה את זה מעולה...)

זה בנוסף לשירות של אייבורי, שאני מניח שכבר שמעת עליו לא פעם ולא פעמיים.

תעשה לעצמך טובה- קח ג'יגבייט.

מחשבים טובים יותר, שירות טוב בהרבה (מור לוי טכנולוגיות, שירות עד הבית לשנתיים)

פורסם

256 עצמאי, ויכול להשלים ל 1GB ע"י TC.

ה 8600 יכול להגיע ב 512 מגה עצמאי (ראה MSI GX600 לדוגמה) וגם יכול להשלים ל 1GB ע"י TC.

-תמיד שיצרנית של מחשב מציינת את גודל הזכרון של הכרטיס מסך, (חוץ מבמקרה של X3100 וכרטיסים של אינטל) מדובר על נפח הזכרון העצמאי בלי שום קשר לזכרון המערכת.

תודה על ההסבר.

עד כמה יכול להגיע 8400GS סטנדרטי שנפוץ אצל HP\DELL ואחרות שמגיע רק עם 128 עצמאי בTC?

האם יש דרך לשלוט על כך,כלומר במקרה שצריך לשחרר קצת זכרון פנימי למחשב אז האם ניתן להגדיר לכ.מסך שיקח פחות זכרון בTC?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים