עבור לתוכן

מחשב חדש...נא להעביר ביקורת

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש...סוף סוף.

Athlon XP 1600+

Gigabyte GA7VTX-H

Mushkin DDR 2100

Maxtor 40GB 7200RPM (ATA-133

Hercules Prophet Geforce 3

Hercules Gamesurrounod Fortissimo

ASUS X50

Plextor 24X1040

Logitech internet keyboard (iTouch

Logitech MouseMan Optical (כן, זה עם הלייזר הכחול...כמה שהוא חמוד!!)

Tsunami virgo Blue 350W (כן...מהחנות האסורה)

Teac floppy

ATP-3

CTX PR705F

Pine ESS 56.6K

תודה רבה ולהתראות!

פורסם

יש לי שתי הערות.

1. המסך של CTX... מסך ישן מידי. חבל להרוס מחשב כזה טוב על מסך מיושן. גם שפורפרת לא עכשווית וגם העיצוב ככה...

הייתי ממליץ לך לקחת את אחד המסכים החדשים של סמסונג. הגיעו עכשיו הדגמים החדשים שהם ממש טובים (בהתחשב בכך שהישנים גם היו מצויינים). הבנתי שאתה רוצה מסך 17". אז לסמסונג יש את שני הדגמים המובילים שלהם:

דגם SM757DFX. הדגם הזה עולה 1320 ש"ח כולל מע"מ והוא מבוסס על שפורפרת DayaFlat X שהיא בעצם שפורפרת משופרת של Daya שהייתה במסך 700ITF שכבר הפסיקו למכור. ראיתי את 700ITF והאיכות הייתה מצויינת אז במסך החדש זה אמור להיות אפילו טוב יותר.... מסך מצויין. ויש את הדגם SM757NF שמבוסס על שפורפרת Diamondtron NF הידועה והוא קצת יותר איכותי ולכן הוא עולה איזה 40 דולר יותר. שני המסכים האלה הרבה יותר שווים מCTX.

חוץ מזה מחשב מצויין.

פורסם

מפרט פ33ה... דומה מאד למה שאני לוקח. ובקשר לעכבר, אתה הולך כ"כ להינות ממנו.. הדבר הכי נוח בעולם.. היד שלך תודה לך כל כך :) והדיוק.. ויש אפשרויות ממש נחמדות כדי שהוא יהיה אפילו יותר נוח..

תתחדש!

פורסם

בקשר לכרטיס המסך -

במחיר שנמוך ב-100 דולר אתה יכול לקנות GeForce3 Ti200, שביצועיו כמעט זהים לביצועי ה-GeForce3, או לחילופין לחכות עוד שבועיים עד להגעתו של ה-Ti500 של הרקולס שמחירו נמוך במעט ממחירו של ה-GeForce3 ה"רגיל" של הרקולס וביצועיו טובים בהרבה (אין לי מושג איך זה יכול להיות...תבדוק בזיגזג).

בקיצור:

1) ELSA GeForce3 Ti200 ב-250 דולר.

או:

2) Hercules GeForce3 Ti500 במחיר נמוך בכ-10 דולר.

פורסם

שכחתי להוסיף -

כל השאר מצויין, אם כי הייתי מציע לך ללכת על מסך 19, דוגמאת ה-SamSung 900NF, רק בגלל הגודל (הוא הרי קובע...:-)). מבחינת איכות תמונה, ה-CTX מעולה.

פורסם
  • מחבר

המסך של CTX הוא מסך מצויין, הוא זול באופן מפתיע, הוא הוכתר במנטור כמסך המוביל בתחומו...

אבל בכל זאת, אני אקרא קצת על המסכים האחרים שהצעתם...

אה, ואני מופתע לשמוע על הקטע של ההרקולס ג'יפורס 3 טי-500 שזול יתר...מדובר על גירסת פיור או דלוקס?

Lord

פורסם

מסך - CTX מסך מדהים לתחום ה17" יש לי אותו

ואני ממליץ עליו בחום שלא יסולף במילים!!!!!!! :P

בכל זאת עדיף מסך 19" של סמסונג....... מסך מדהים, זול שעולה 100 דולר יותר

וההבדל עצום! והוא כבר הופך להיות הסטנדרט לפי דעתי...

בקשר לסידירום......

http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1008068741&start=30

תחליט לבד! cwm13.gif

פורסם
  • מחבר

תראו, אם הייתה לי האפשרות הייתי לוקח מסך 19 אינץ'...אבל יש כאן לא בעיה תקציבית, אלא בעיה פיזית...

אין לי בעמדת מחשב מספיק מקום!! זה משגע אותי!!

אבל לא חשוב כבר...

אשמח לשמוע עוד הערות והארות.

פורסם

להרקולס אין דבר כזה "פיור" ו"דלוקס".

הכרטיס כולל DVI ו-TV-Out, שזה מספיק...במחיר כזה זול, ביצועים חיתיים ופילטרים מעולים, זה הכרטיס המושלם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים